Şu sıralar her şeye karşı aşırı öfkeliyim ama nedenini bilmiyorum. Örnekle açıklamak gerekirse dün telefonda konuşurken bir konuda birine danıştım. O kadar çok akıl verdi ki of tamam yeter artık diyip kapatmamak için zor tuttum kendimi. İçten içe çok öfkelendim. Bugün nöbet günümdü diğer kadın nöbetini doğru düzgün tutmadı diye aşırı sinirlendim. Bahçe nöbetinde servisçiye imzayı atmadan gönderdi. Çocukların başına bir şey gelse direkt soruşturma kendine açılır. Bahçe benim sorumluluğumda olmamasına rağmen aşırı sinirlendim. Odada epey söylendim. Arkadaşlarım teselli verdi de sustum. Bugün bir akrabanın düğünü var. İş güç zamanı düğün yapıyorlar diye bir saat söylendim. Ama halen motorum soğumadı.

1 aydır böyle. Aslında hiç böyle değildim, bir şey söylense herkesin saf gibi her işine koşan biriyimdir. Bir söylense 5 yaparım. Kan değerlerimden dolayı biraz saçım dökülüyor ona sinirleniyorum bir yandan. Ama artık tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum. Yüzümü beğenmiyorum. Yaşlandığımı düşünüyorum doktora botoks için randevu aldım arkadaşlarım saçmalama yüzünde bir şey yok dediler. Bir tür depresyon mu ne pohtur anlayamadım gerçekten.