öfkem bir türlü geçmiyor..

ism222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
87
25
3
36
eşime karşı bazen öyle çok öfkeleniyorum ki eşimin büyük bi hatası olmadan da kızıyorum. hiç hatası yokken bile sudan sebeplerden kızıyorum. acaba içimde bazı şeyler birikmiş ve büyümüş olabilir mi?. evlenmeden önce sevgiliyken sanaldan birine nasılsın gibi mesaj atmış. evlenince de eski sevgilisine ben evlendim yazmış rahatsiz etmemesi için. daha önce yazmasi gerekirken ve kadin onu rahatsiz etmemişken. sonrasında ise ben eşimin eski sevgilisini unutamadiğini benimle sadece bi yuvasi olsun diye evlendiğini düşünmeye başladım. bütün kızgınlığım bunlardan dolayı olabilir mi? çünkü bazen olmadık şeylerden kızıyorum çok

Diğer konularını hatırlıyorum. Evet içinde biriktirmişsin ve sana yansıması bu şekilde oluyor. Ben yerinde olsam içimde ki herşeyi karşı tarafa sakin sakin anlatırım çünkü içinde bulunduğun durumdan onun yardımı olmadan çıkamazsın. Seni sakinleştirmesi gerek.

Karşına al konuş, bu düşünceler insanı yer bitirir. Ona göre de hayatına devam edersin. Hayatı birbirinize zehretmeye ikinizin de hakkı yok bence.

yaşadıklarım belki bazı kişilere göre hafif şeyler olarak gelebilir ama ben çok biriktim ve bu konuların altında çok ezildim. kendimi ikinci planda görmeye başladım eşimin gözünde....

yaşadıklarım belki bazı kişilere göre hafif şeyler olarak gelebilir ama ben çok biriktim ve bu konuların altında çok ezildim. kendimi ikinci planda görmeye başladım eşimin gözünde....
Zannettiğin gibi olmayabilir, bunu anlamak için konuşmalısınız.

Çok saf geldi eşin yahu komik vallahi çocuk gibi ben evlendim falan sizi ikna etmesi lazım ancak o şekilde bu kuruntular gidecekte adamda ikna çabası varmı acaba

önceleri ikna etmeye çalıştı . ama başaramadi bir türlü
Güven olmadan evlilik sağlıklı yürümez az çok anlaşılır adamın gözü dışarıdamı en iyi siz anlarsınız eşinizi adama yoktan da zulm etmeyin kendinizde zarar görüyorsunuz

bunu eşimle çok konuştum. hiç sen onunla (eski sevgilisi) bir olur musun diyor. ama beni avuttuğunu düşünüyorum

Ben senin hissettiğin öfkeyi, hayalkırıklığını, hüznü ve bunları aynı anda yaşamanı çok iyi anlıyorum..
Aynısını ben yaşıyorum şu anda.
Öfkem o kadar büyük ki ben de abartılı tepkiler verdim...Ama bu sadece bana zarar verdi..
Hiçbi zaman da oturup ciddi tatminkar şekilde konusmuyorlar insanla...sen kurupduruyorsun gercekten çin işkencesi gibi bişey...

Eşinizi karşınıza alıp bütün duygu ve düşüncelerinizi kendisine aktarın. Sizi dinlediğinden mutlaka emin olun ve sizde onu mutlaka dinleyin. Malesef tahamülsüzlük çok kötü, insanın içini kemiren çok kötü bir duygu. Bizzat yaşadım biliyorum ve evliliği sonlandıran birşey tahamülsüzlük. Sonrası sıkıntı, pişmanlık.....

uzaklaşma oldu mu ruhen eşinizden

İşe yaramıyor
Öf pöf yine mi aynı konu derler

konuşuyorum ama beni avuttuğunu düşünüyorum. yani gerçek anlamda bir tek onu sevdiğini düşünüyorum

Eğer konuşamıyorsanız, ona ulaşamıyorsanız problemleriniz daha da büyüyecek. Sizi dinlemeyen birine karşı ancak tavizler vererek dinler hale getirirsiniz. bu da sizi tüketir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…