Eski konumu hatırlayan da vardır hatirlamayanlar için link:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-erkek-kardesimi-evimizde-istemiyor.857226/
Yaklaşık 3 aydır ailem beni hiç aramadi.
Sadece 1 defa erkek kardeşim abla iyimisin diye mesaj attı o kadar. İstediği herseyi yaptım is yerini evini ayarladim ilk başta şu an benimle işi menfaati kalmadı. Biz tartisirken ustüne bide yapmasaydin bana iyilik dedi..
Cevap vermedim bidaha da ses çıkmadı kimseden..
Sorun şu ki kendimi çok çok yalnız hissediyorum. Babam bile hep kardeşimin menfaati olunca muhatap oldu benimle. Ona ders çalıştır ona şunu yap ona göz kulak ol..
Disarda esimi 2 defa gormus gormemezlikten gelmis babam. Esim yanina gidince sirtini donup gitmis...
Uzgunum evet Eşim var yanıMDA çok şükür evet ama ailemin olmaması çok zor. İş ve okul aynı anda gidiyor zorlanıyorum duygusal açıdan da zorlanıyorum.
Aslında konu açmak istemezdim ama dün gece rüyamda annemin boğazını sıkıyordum.. neden beni sevmediniz neden hep kardeşimi sevdiniz. Hadi babam neyse ama sen anne olarak neden beni hiç düşünmedin diye bağırıp cagirdim. Her hafta en az 1 2 kere görüyorum ailemi Rüyalarımda.
Ya babama kızıyorum ya anneme ya kardeşime. .
Sesime eşim uyanıyor bazen..
Allah aşkına yerimde siz olsanız ne yapardınız . Ailem benimle genelde menfaat için ilişki kurup yakınlık gösteriyor. Öncelikleri hep oğulları.
Bu asla değişmiyor.
Onun öncelik olmasi neden bilmiyorum ama hala çok canımi yakıyor.
Bende en iyisi oyunun dışına hep onlar beni itecekleri yere ben kendim çıkayım dedim..
Bilemiyorum. . Kendi kendime kabul et neticede hiç ailesi olmayan binlerce insan var diyorum ama benimkiler yaşarken yoklar neticede..
Teyzeme de kardeşim için o daha akıllı dağa Terbiyeli onu daha çok seviyoruz demişler. Babam herseyimızı oglana birakacaz demiş.
Siz olsaydınız yerimde ???????