Öfkem hala dinmedi

15 yaşında ki kızın dediklerine takılıp trip atarsan eşininde yapacağı bu olur ancak yani öyle bi yazmışsın ki bu kızı yani çocuğu 20-25 yaşında fala sandım ben sahi senin yaşın kaç konu sahibi merak ettim

Çaktırmadan hiçbir şey olmamış gibi gidip sessizce kocana anlatıcaktın. O da ya kız kardeşiyle ya yeğeniyle konuşacaktı. Tabrını da piknikten sonra koysaydın keşke. Şimdi seni suçlu çıkarıcaklar.

Keske bu kadar sert tepki vermeseydin ama olan olmus fakat o gorumcene haddini bildir...

15 yaşında çocuğa tavrını koymalısın ki sana da böyle konuşamasın.
Hatanı anlamışsın zaten o anki sinirle yapmışsın. Eşinin gönlünü almalısın muhtemelen kızgın gelecektir. Önceden mesaj atabilirsin mesela, onların yanında kızgınlıkla konuşmasın bir de seninle.

merhaba arkadaşlar
Öncelikle evliyim ve elti görümcelerle birlıkte oturuyoruz ve bugün pikniğğe gidecektik temizliğimizi bitirıp hazırlığımızı yaptık kalabalığız bir arabamız tek olduğu için gidişi iki sefer yaptık
Eşim eltımi ve kardeşini vede kaynımı ilk sefer biraktı sonra ben görumcelerımı almaya geldi
Görümcemin kızı aşağidan bana seslenip aynen şöyle : yukarıdakiiii kocan geldi hadi in aşagı !!
Demesi ne kadar saygısız ve terbıyesız olduğunu gösterıyor ben hıc cewap wermedim buda sanırım onu gıcık ettı ve tekrar edıp : in aşağıya !!! Dıye msj attı dayanamadım bende tabi ; çıkıp gidin bn gelmiyorum dıyıp odama döndüm. Oda gıdıp eşimde bana kızdı anlattım ona ama sanki haksızmışım gıbı bana kızdı ve gitti.

Şuan ben ve bebeğim tekiz evde çok öfkeli ve kızgınım sinirden ağlıyorum sizce döndüğünde ona Nasıl davranmalıyım ...
Böyle durumlarda sinirlerinize hakim olmayı öğrenmek zorundasınız.
Ben yerinizde olsaydım hiç bir şey demeden inerdim aşağıya, inince öyle ters bir bakış atardım ki, buz kesilirdi ortalık. Bakışıma rağmen devam etseydi de, üslubun çok yanlış, lütfen dikkat et, der döner önüme, sonra da yok sayardım tüm gün, bir özre ya da iyi niyet gösterene kadar. Ama tabi artık olan olmuş, ilerideki benzer olaylar için yazdım bunu.

Akşam geldiklerinde de bence eşinizle sakın kavga etmeyin. Görümcenizin kızıyla da mesafeli olun. Konusu açılırsa, hele bir de sizden yaşça da küçükse, üslubundan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin, uyarın, aşırı tepki verdiğinizi kabul edin ancak ondan da üslupta biraz özen beklediğinizi dile getirin. Ama bunu yaparken araya başka laf sokuşturmayın, ters bir şey söylemeyin.

Eşiniz biraz üzerinize gelirse susun, piknikte dolduruşa gelmiş olabilir. Sonra sakin bir zamanda meramınızı anlatın, aşırı tepki verdiğinizi kabul edin ancak durumdan çok rahatsız olduğunuzu ve kendinizi tutamadığınızı söyleyin. Siz bu noktadan sonra ılımlı olursanız olay büyümez, küçük de olsa bir ihtimal haklılığınız anlaşılır...

Bundan sonra da umarım haklıyken haksız konuma düşürmezsiniz kendinizi..

Ne cocugu be sorsan sevgilisi bardir baksan 20 yasinda genc kiz gibi giyiniyordur. 15 yasinda gıcık etmedini biliyor ama.

Tepkin yersiz olmus. Ben olsam inerdim assagi benimle duzgun konuşmasını soylerdim. Benim bir adimin oldugunu hatirlatirdim yenge demiyorsa bile. Uyarirdim.sonra giderdim.

15 yaşında ki kızın dediklerine takılıp trip atarsan eşininde yapacağı bu olur ancak yani öyle bi yazmışsın ki bu kızı yani çocuğu 20-25 yaşında fala sandım ben sahi senin yaşın kaç konu sahibi merak ettim

Bunu söyleyen evet görumcemın kızıydı ama yanında 23 yasında olan görümcemde wardı ve o saygısızlığı yaparken bekar olan görümcem sanki takdır edermiş gülüyordu yeğenine

Ne cocugu be sorsan sevgilisi bardir baksan 20 yasinda genc kiz gibi giyiniyordur. 15 yasinda gıcık etmedini biliyor ama.

Tepkin yersiz olmus. Ben olsam inerdim assagi benimle duzgun konuşmasını soylerdim. Benim bir adimin oldugunu hatirlatirdim yenge demiyorsa bile. Uyarirdim.sonra giderdim.

Keyfim kacmışti o an onlarla birlikte gitmenin anlamsız olduğunu düşündünmüştüm ...

Keyfim kacmışti o an onlarla birlikte gitmenin anlamsız olduğunu düşündünmüştüm ...
Benimde Çar çabuk keyfim kaçar Suratim düşer. O yuzden cok gormuyorum. Icimden gelmedimi dunya yikilsa umurumda olmaz.
Umarim atlatirsin biran önce. Yinede esin yalniz birakmamaliydi donup seni almaya gelmeliydi gonlunu almaya calismaliydi.

Back
X