- Konu Sahibi Madame jolie
Neden sürü halinde yaşıyorsunuz ya önce bunu çözün bence. Gerçekten bu şekilde çok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden cümbür cemaat yaşıyorsunuz özel değilse çok merak ettim
Çaktırmadan hiçbir şey olmamış gibi gidip sessizce kocana anlatıcaktın. O da ya kız kardeşiyle ya yeğeniyle konuşacaktı. Tabrını da piknikten sonra koysaydın keşke. Şimdi seni suçlu çıkarıcaklar.
Böyle durumlarda sinirlerinize hakim olmayı öğrenmek zorundasınız.merhaba arkadaşlar
Öncelikle evliyim ve elti görümcelerle birlıkte oturuyoruz ve bugün pikniğğe gidecektik temizliğimizi bitirıp hazırlığımızı yaptık kalabalığız bir arabamız tek olduğu için gidişi iki sefer yaptık
Eşim eltımi ve kardeşini vede kaynımı ilk sefer biraktı sonra ben görumcelerımı almaya geldi
Görümcemin kızı aşağidan bana seslenip aynen şöyle : yukarıdakiiii kocan geldi hadi in aşagı !!
Demesi ne kadar saygısız ve terbıyesız olduğunu gösterıyor ben hıc cewap wermedim buda sanırım onu gıcık ettı ve tekrar edıp : in aşağıya !!! Dıye msj attı dayanamadım bende tabi ; çıkıp gidin bn gelmiyorum dıyıp odama döndüm. Oda gıdıp eşimde bana kızdı anlattım ona ama sanki haksızmışım gıbı bana kızdı ve gitti.
Şuan ben ve bebeğim tekiz evde çok öfkeli ve kızgınım sinirden ağlıyorum sizce döndüğünde ona Nasıl davranmalıyım ...
693695"]21 yaşında mısınız gerçekten?
Neden sürü halinde yaşıyorsunuz ya önce bunu çözün bence. Gerçekten bu şekilde çok zor
15 yaşında ki kızın dediklerine takılıp trip atarsan eşininde yapacağı bu olur ancak yani öyle bi yazmışsın ki bu kızı yani çocuğu 20-25 yaşında fala sandım ben sahi senin yaşın kaç konu sahibi merak ettim
Ne cocugu be sorsan sevgilisi bardir baksan 20 yasinda genc kiz gibi giyiniyordur. 15 yasinda gıcık etmedini biliyor ama.
Tepkin yersiz olmus. Ben olsam inerdim assagi benimle duzgun konuşmasını soylerdim. Benim bir adimin oldugunu hatirlatirdim yenge demiyorsa bile. Uyarirdim.sonra giderdim.
Benimde Çar çabuk keyfim kaçar Suratim düşer. O yuzden cok gormuyorum. Icimden gelmedimi dunya yikilsa umurumda olmaz.Keyfim kacmışti o an onlarla birlikte gitmenin anlamsız olduğunu düşündünmüştüm ...
Bir evde kaç aile kalıyorsunuz öyle ya?
anam bi evde misiniz sülalecek![]()