- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Cünkü yok sayıyorlar. Neden yapiyolar?neden boyle bir sey yapasiniz ki?
Aynısı işte. Midem bulanıyo artıkEşinize karşıdami soguklatr Aynı benim.kv kp. İlk başlarda çok garibime gitti şimdi alıştım
Ne diye kusacaksiniz ki aramiyorsunuz diyemi. Daha iyi degilmi. Benim kp de sadece para istediği zaman arar eşim babam aradı dediğinde direk soruyorum ne kadar istedi diye.
Bir olaymi oldu daha öncesinde. Sizimi istemediler. Yoksa yapılarimi böyle. Sadece size karşımı boyleler. Hani bazı insanlar soğuktur. Ustunuzemi aliniyorsunuzCünkü yok sayıyorlar. Neden yapiyolar?
Cünkü yok sayıyorlar. Neden yapiyolar?
Ama ne oluyor biliyor musunuz gamze soguk diye dedikodu yapilıyor. Kötü günde hastalıkta yoklar.Kusmak istediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım. Size samimiyet, sıcaklık borçları mı var? Kardeşlerine karşı bile mesafelilermiş, siz niye böyle bir beklenti içerisindesiniz? Hani bir laf vardır; gölge etme, başka ihsan istemem, diye; daha ne istiyorsunuz, en azından huzurunuzu kaçıran, sürekli dibinizde biten insanlar değiller. Hesap sormaya hakkınız olan bir şey yok bana göre, herkes kendi halinde takılıyor. Gidip kusacaksınız da ne olacak, durduk yere huzursuzluk çıkacak. Sizin konuşmanızla düzelecek de değiller. Bence hiç bulaşmayın.
Bu dedikoduyu kimden duyuyorsanız, Gamze kime sıcak olacağını bilir deyin geçin ya.Ama ne oluyor biliyor musunuz gamze soguk diye dedikodu yapilıyor. Kötü günde hastalıkta yoklar.
Hastayken falan da yoklar ki.para lazımsa işte .ya niye aramak zorundalar ki? kayınvalidemle aram çok iyi ama hastalık veya gerekli durum hariç kadın ben aramaz. niye arasın yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?