• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkesinden CANAVARA dönüşüyor

Platestopu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
15
13
8
43
Su an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım 🥺

Su an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım 🥺
önceki tartaklamalarında özür dileyen siz oldunuz hep galiba yine özür bekliyor. dogum gununude kutlamayın o özür dilesin sizden

Size böyle olan birinin doğumgününü düşünmeniz
hem belasını versin diyor hemde doğumgününü düşünüyorsunuz
Yaw gidin özür dileyin bitsin doğungününe küs girmeyin :işsiz:

Daha önce üstünüze yürüyüp tartakladiginda ne yapmıştınız?
[/QUOTE
Günlerce küs kaldık , ben yatak odasında o salonda yasadı.. sonra ben boşanmak istiyorum diyince çok üzüldü, özürler diledi. O zamanlar psikolojisi çok kötüydü işten çıkmıştı..ya aile terapistine gideriz birlikte, ya sen tek basına öfke kontrolü için psikolaga gidersin dedim.ona bir şans daha verdim . Gitmedi ama daha önceden kullandığı ilaçlarını almaya başladı. Daha sakin oldu ta ki bu güne kadar .

Daha önce tartaklamışsa şiddete eğilimli birisi demek ki, kaç yıldır evlisiniz? Daha önceki tartışmanızda da bela okumuş muydunuz? Açıkcası bana da bela okunsa bende çok sinirlenirim

Böyle bir durumda Eğer anlamıyorsan programı eşime kurdururdum çok kurmak istiyorsa.

Olmazsa programı kaldırır sonra tekrar yapardım.

Eşim sinirli biriyse onunla muhatap olmam, anlamıyorum demem yapmaya calisirdim.

Eşlerin birbirlerine bela dilemesi çok kötü .

Olayın başından beri tek suçlu eşiniz değil.
Bir şeyi ya yaptırırsınız, yada videosu var diyorsanız oturur yaparsınız.
Adam isyan edince beddua etmişsiniz.
öfkesini kontrol edemiyor belli ki.
Eğer evliliği devam ettirecekseniz öyle kafasına göre eski ilaçları almakla olmaz, adam akıllı yardim alın.

Sizi tartaklamış olması bambaşka bir konu ona girecek olursak zaten affetmekle hata yapmışsınız ama neden adama bela okudunuz? Birisi size Allah belanı versin dese sinirlenmez misiniz? Ben gerçekten eşlerle bu kadar yüz göz olabildiğinizi anlayamıyorum

Bela okumaniz ,kotu ama esinizde normal degil,bosasin ,
Baksaniza o azarliyor ,o tartakliyor,o bosuyor,evliliginiz tek kisilik siz necisiniz ki zaten

Bu dönem herkes öfkeden canavara dönüşebiliyor.
Kendi haline bırak

Back
X