Su an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım