• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkesinden CANAVARA dönüşüyor

Su an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım 🥺
Bence ayaklarına kapanın. O kutsal adamın doğum gününü atlayamazsınız. Sizi seviyor ve bu da azarlayıp tartaklayarak gösteriyor. Birbirinizi kaybetmeyin. Tencere kapak olmuşsunuz. Önünüzde daha çok Bela okumalı, tartaklamalı yıllar olacak. Bu arada bu konuda merak ettiğim tek şey bilgisayar iyi mi? KIrıldı mı

Ya neden bazıları dalga geçer gibi yorumlar yazıyor anlamıyorum.Kadin zaten bela okuduğu için pişman daha bunun üzerinden gidilmesine ne gerek var.Bu yorumlarla ona yardımcı olunmuyor daha da çıkmazda hissetmesine neden olunuyor.Arkadaşım bence tavrını koy ne olursa olsun kimsenin kimseye böyle davranmasına hakkı yok.Erkekler bu hakkı nasıl kendinde buluyor anlamıyorum ama şunu biliyorum önü nü kesmezsen şiddetini arttırarak sana geri döner...

Sizin ikinizin kendinize böyle bir evlilik layık görmeniz çok üzücü. Kimse böyle bir evlilik hayatı istemez. Ikinizin de davranışları yalnis. Onu siddete yönelmesi de varmış. Ya yardım alacaksınız ikiniz, ya hayatı birbirinize zindan etmeye devam yada bosanacaksiniz. Oturup adam gibi bu üç yolu bir konusun. Evlilik böyle birşey degil çünkü
En güzel yorum 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım 🥺
Normaldede bu tarz davranışları var sanırım . Bu farklı bir problem bunu normal bir zamanda konuşup bu tavırlarımindan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Fakat ona Allah belanı versin demeniz kabul edilemez . Üstünüze yürümesinin mantıklı bir açıklaması olamaz buda çok ayrı ve halletmeniz gereken bir sorun. Haklıyken haksız çıkmayın

Bela okumak neyin nesi.. Biri bana bela okusa hele bu kişi bir de eşimse o an bitiririm.. Nedemek bela okumak han ara bu kadar kötü kalpli olduk.... 😠😠😠😠😠👎👎👎👎👎

Yabi tartakladı falan demişsiniz ama bu ilişkiyi iki taraflı incelemek lazım bu olayda suçlu sizsiniz eşim yardım etmeye çalışırken hem güvenmeyip hem defalarca sorup sonunda da allah belanı versin dese defol git evden derim tada ben giderim

Eşimle tartıştığımız da oldu ama hiç beddua etmedik ha çok sinirliydim bi kez Allah belamı versin sende rahat et kurtul bende demiştim ama assssla eşime yada yakınıma böyle saçma sapan bişeyden beddua etmem ettirmem de

ikinizde tuhafsınız. belli ki adam bilgisayardan sizden iyi anlıyor ve emin olun o gönderilen videolardan daha kısa yollarla hallediliyor o işler.
zaten yapamayıp yardım istemişsiniz.
yapamayacağınız belli olan bir şey için atar yapıp sonra yardım istemek saçma.
üzerine bi de allah belanı versin lafı.. ben 7 kat ele o lafı edemem. adam sinirlenmesin de napsın.

kocanızın suçu da tartaklamak. o hareketi hiçbir şey haklı çıkarmaz.

kesin olan ikinizde de öfke kontrolü olmaması.

Bela okumak ne demek ya. Benim eşime okusam o da böyle çıldırır. Mübarek günü. Eşiniz o ya belasını bulunca ne olacak. Öfkesi geçince oturun konuşun.

Bence ayaklarına kapanın. O kutsal adamın doğum gününü atlayamazsınız. Sizi seviyor ve bu da azarlayıp tartaklayarak gösteriyor. Birbirinizi kaybetmeyin. Tencere kapak olmuşsunuz. Önünüzde daha çok Bela okumalı, tartaklamalı yıllar olacak. Bu arada bu konuda merak ettiğim tek şey bilgisayar iyi mi? KIrıldı mı
Süpersiniz 😆 ama bence hiç bir şey tek taraflı değil. Bela okumak ne demek. Biri bana bela okusa çıldırırım. Bu eşimse bir de

Süpersiniz 😆 ama bence hiç bir şey tek taraflı değil. Bela okumak ne demek. Biri bana bela okusa çıldırırım. Bu eşimse bir de
Beni her sinirlendıgınde tartaklayan sinirden moraran birine belli aralıklarla seve seve beddua okurum ve bosarım.
Tatlı mınık bir kuzucuga bela okumamıs kadın sonucta.

Ben bu şekilde sözlü tartışmalarda değil de eşim üzerime yürüyüp sizin deyiminizle tartakladığı zaman Allah belanı versin gibi laflar etmiştim. Bu lafları duyunca duyunca daha cok kızardı ama. Yorumları görünce adamı ben mi delirttim diye düşünmedim değil😞

Beni her sinirlendıgınde tartaklayan sinirden moraran birine belli aralıklarla seve seve beddua okurum ve bosarım.
Tatlı mınık bir kuzucuga bela okumamıs kadın sonucta.
Tartaklamasına bir şey demiyorum. Hatalı yanlış. Ama sonuçta evliliğini devam ettiriyor. Ortada bir şey yok bela okuyor. Ya boşanacak ya da yapmayacak

Ben bu şekilde sözlü tartışmalarda değil de eşim üzerime yürüyüp sizin deyiminizle tartakladığı zaman Allah belanı versin gibi laflar etmiştim. Bu lafları duyunca duyunca daha cok kızardı ama. Yorumları görünce adamı ben mi delirttim diye düşünmedim değil😞
Evet sen delirttin barısmak ıcın adım atsana?

Iste keske bunu kocasına da soyleyebılsek ya adam ol ya bosan diye.
Onu da çağıralım ona da diyelim. Ama bu olayda bence bayan suçlu. Önceki olaylarda tartaklamak hiç bir zaman haklı olabilecek bir davranış değil. Keşke tartaklanan her kadın anında sepetlese

İyi de yardım etmek istemiş siz yok demişsiniz, sonra etmiyorsun demişsiniz, üstüne bela okumuşsunuz.
İkiniz de saçmalamışsınız.

Back
X