• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkesinden CANAVARA dönüşüyor

Su an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım 🥺
Senin üzerine yürüyüp tartaklamış sen hala onun doğum günü diyorsun 🤔

Yardım etmek istemiş zaten. Güvenip vermemişsiniz. Siz sizin istediğiniz şekilde yardım etmesi için ısrar etmişsiniz. Ki hala yardım etmeye çalışmış. Sesten rahatsız olup başka yere git demiş bela okumuşsunuz. O morarınca mı suçlu oldu?

Daha önce tartaklamışsa şiddete eğilimli birisi demek ki, kaç yıldır evlisiniz? Daha önceki tartışmanızda da bela okumuş muydunuz? Açıkcası bana da bela okunsa bende çok sinirlenirim
3,5 sen oluyor.. ben küfür bedir bilmem, argo konuşmam .. bi tek çok sinir olduğumda söylerim bu lafı, oyle hissettiğm için degil tabiki de .. hani bazı kelimeler sinir anında kaçar ya ağızdan .. keşke demeseydim tabii , bu gerçeği değiştirmiyor malesef

Su an yatak odasından gözyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hiç anlamam, çalıstığım yer için homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim çünkü her detay programdaki baska bir yeri yönetiyor . Neyse geldi gitti, niye böyle yaptın, surası söyle olcak falan müdahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu söyle falan diye, gelip bakıyor bi dünya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana güvenmiyor musun dedi, ben de oyle üstünkörü yaparsan güvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gör, sabahtan beri bi yapamadın... içeri gidip geldi be hala yapmaya çalısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de söylene söylene kalktım yanından su oruçlu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey için senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni. Yine öyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları çarpa çarpa gitti .. çok huzursuzum . Yarın da doğum günü böyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım 🥺

Daha önceki tartışmalarda gerekli tavrı koymadıysanız şu anki duruma da şaşırmamak lazım. Şiddetin gerekçesi yok tabii. Ayrıca şu anki olayda adama bela okumuşsunuz, sözünü geri al diye öfkelendiği için üzülüyorsunuz. Garip.

Sizi tartaklayabilen adama beddua etmek de çok zekice bir hareket gerçekten. Yeni bir tartaklamaya (şiddet uyguluyor diyelim açık açık) davetiye çıkarmak bu. Madem potansiyelini biliyorsunuz, niye bulaşıyorsunuz?

Hem onun bilgisayar işini kendi bildiği gibi halletmesine izin vermiyorsunuz, hem de yardım istiyorsunuz. Bu da çok sinir bozucu. Madem halledeceğim dedi, bırakın bakalım yapsaydı. Ha güvenmiyorsanız da kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz o zaman.

Ve yarın doğum günüymüş de bilmem ne... Sizi itip kakan adama da çok lazımdı zaten kutlama. Evliliğinizde hem psikolojik hem de fiziksel şiddet var ama sanırım siz bu gerçeği henüz idrak edememişsiniz. Ne yapayım kısmına gelirsek; ağzınızın bir ayarı olmalı, terbiyesizlik etmişsiniz. Ama bu eşinizin sizi itip kakmasının gerekçesi olamaz. Bir de boşarım diye tehdit ediyorsa; yallah kapı orada, defol git diyebilmelisiniz.

Sizde hata var, hem adamın yardımından memnun değilsiniz hemde yardım istiyorum senden Allah belanı versin diyorsunuz.
Gidin başka odaya yavaş yavaş yapın sorun olursa şirkette it bölümünden biri mutlaka bu işlerde yardımcı olmak işin görevlendirilmistir destek alsaydınız.

Madem daha önce büyük sorun yaşamışsınız ama hala evlilik devam ediyor.
Öngörülü olup hiç bu topa girmeseydiniz.

Eşine bela okumak :oha: hem yardım istiyorsunuz hem yardımı beğenmiyorsunuz madem cok biliyorsunuz kendiniz yapsaydiniz. Genelde sinirli birimi esiniz? Buarada geçmiş konunuz varsa bilmiyorum.

Simdi yorumlarda gördüm eşiniz sizi tartakladi ve sizde gidip özürmü dilediniz 😨

allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sözünü diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere düşürdü.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden özür dileyeceksin dedi . Ama öfkeden morardı resmen . Daha önce de böyle tartışmalarda üzerime yürüdü tartakları beni.
Daha önce tartaklamış sizi.Hadi boşanmamışsınız bari damarına basmayın.Bunca şeye rağmen sizi boşanmakla tehdit ediyor birde.Ne diyim yani.Ayrıca bu gerçek yüzü.Bu adam normalde de canavardır siz farketmiyorsunuzdur.(!)

Yardım teklif ediyor, kabul etmiyorsunuz, sonra kendi başınıza yapamayınca yardım talep ediyorsunuz, o da söyleniyor. Bilmediğiniz şeyi eşinizin yöntemi ile kuramayacağınızı nereden biliyorsunuz?
Onun yaptığı gibi yapınca çalışmayacağını nereden biliyorsunuz?
Neden kendi bilmezliğinizi bilip, eşinizin bildiğini beğenmiyorsunuz?
Madem eşinizin bildiği şekilde olacağına inanmıyorsunuz, ne diye ondan yardım bekliyorsunuz?
Bir de bağrınıp, bela okumuşsunuz adama..
Ben sizi çok agresif buldum.
Eşinizin yerinde olsam, ben de sinirlenirdim.
Hele ki bu sinirimi üstüne, bir de mübarek gün demeden bela okuyan "oruçlu" bir insan.
Oruç, yemeyip, içmeyip, dilini de tutmak değil mi bir bakıma.

Ikinizde haksızsınız bela okumak nedir oruçlu oruçlu ya .Ama kocanız da haksız abartmista abartmış öküzlük var biraz belli

Daha önce de şiddete eğilimi varmış. Sinir stres bahane, madem sinirli ya sen ya da o gitsin başka odada otursun siniri geçene kadar.
Bu olayda işini yapmak istemen normal. İstediğin şekilde ister bir saat, ister on saat uğraşır yaparsın. Yatak odasında miydiniz? Kulaklıksız mi video izliyordunuz? Rahatsız olmuş olabilir, normal. Ama sinirlenip birbirinize laf etmeniz yanlış sizin bela okumanız yanlış, onun sizi tartaklamasi yanlış. Daha öncede yapmış, bugün de yapmış, yakında gene yapacak.

Sizin düşündüğünüz şey ise doğum günü. Aferim

Sizin ikinizin kendinize böyle bir evlilik layık görmeniz çok üzücü. Kimse böyle bir evlilik hayatı istemez. Ikinizin de davranışları yalnis. Onu siddete yönelmesi de varmış. Ya yardım alacaksınız ikiniz, ya hayatı birbirinize zindan etmeye devam yada bosanacaksiniz. Oturup adam gibi bu üç yolu bir konusun. Evlilik böyle birşey degil çünkü

Öfkenize hakim olamayacaksanız şu orucu tutmayın gözünüzü seveyim ya. Hem adamdan yardım istiyorsunuz hem videodaki gibi yap diyorsunuz, o zaman kendiniz takip edip yapın. Bir insan eşine nasıl allah belanı versin der ya? Eşiniz de ayrı canavar, zaten daha önce de tartaklamış sizi. Hiç olacak iş değil siz ikiniz de orucu falan boşverin de önce psikolojinizi bi düzeltin. Olmuyorsa da eşinizin dediği gibi boşanın.

Yardım teklif ediyor, kabul etmiyorsunuz, sonra kendi başınıza yapamayınca yardım talep ediyorsunuz, o da söyleniyor. Bilmediğiniz şeyi eşinizin yöntemi ile kuramayacağınızı nereden biliyorsunuz?
Onun yaptığı gibi yapınca çalışmayacağını nereden biliyorsunuz?
Neden kendi bilmezliğinizi bilip, eşinizin bildiğini beğenmiyorsunuz?
Madem eşinizin bildiği şekilde olacağına inanmıyorsunuz, ne diye ondan yardım bekliyorsunuz?
Bir de bağrınıp, bela okumuşsunuz adama..
Ben sizi çok agresif buldum.
Eşinizin yerinde olsam, ben de sinirlenirdim.
Hele ki bu sinirimi üstüne, bir de mübarek gün demeden bela okuyan "oruçlu" bir insan.
Oruç, yemeyip, içmeyip, dilini de tutmak değil mi bir bakıma.
Koca sütten çıkma ak kaşık olunca daha önceki tartaklamalar için birşey yazma gereği duymadınız herhalde...haklısınız kadın aşırı aşırı agresif, zavallı adam kurban.

Koca sütten çıkma ak kaşık olunca daha önceki tartaklamalar için birşey yazma gereği duymadınız herhalde...haklısınız kadın aşırı aşırı agresif, zavallı adam kurban.
Ben kimsenin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu ifade etmedim.

Söz konusu olayın, gelişiminde olayı körükleyenin konu sahibi hanımefendi olduğuna dair kanaatimi belirttim.

Siz bile buradaki üslubunuzla, beğenmediğiniz cevabıma karşı öfkenizi, söyleminizle nasıl belli ediyorsanız,

yani nasıl üslubunuzu "tartaklama" olarak kullanmaya çalışmışsanız,

koca kişisi de "öfkesini kontrol etme beceri"si(zliği) nispetinde tepkisini vermiş.

Nasıl ki sizin üslubunuz hoş değil, söz konusu koca kişisininki de hiç hoş değil.

Git başımdan ya deseydin bela okumak yerine
Bela çok ayrı birşey
Ayrıca bilgisayardan hiç anlamıyorsanız nasıl homeoffice çalışacaksınız onu hiç anlayamadım

Tencere kapak denkliği. Bence gayet uyumlusunuz Ama şunu da unutmayalım. Herkesin bir sabrı var.... Çok zorlamamak lazım bazen siz bunu bir düşünün

Git başımdan ya deseydin bela okumak yerine
Bela çok ayrı birşey
Ayrıca bilgisayardan hiç anlamıyorsanız nasıl homeoffice çalışacaksınız onu hiç anlayamadım
Haklısınız öyle demeliydim , söylediğim sözün afı yok. Birçok üyenin dediği gibi oruçluyken dilime hakim olmalıydım, bu ibadetime de leke düşürdü çokk üzgünüm..
zoom diye bir program var onun kurulumunda pek çok teferruat var. Yok katılımcının sesi kısık başlasın, yok görüşme kaydı yapılmasın . Falan filan.. program kurulduktan sonra toplu görüntülü görüşmeye dönüsecek ofis kısmı onu halledeblilirim ...

Back
X