öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum!

Saplantılı bir tip belli yani de ne bileyim o zaman en baştan faceye eklemeyecektiniz...

Peki o kadar yıldan sonra evlenmemiş mi bu adam?
Şu an evli mi yani?

aman ne bileyim, lisenin üzerinden yıllar geçti hepimiz koca insanlar olduk, akıllanmış uslanmıştır diye düşünmüştüm, yanlışmış tabii... :(

evlenmemiş ayrıca bir de yıllardır çalışmıyormuş, aslında üzülünecek bir halde çünkü belli ki bir hayatı yok, eskiden var olan gariplikleri daha da artmış ve birazcık korkutucu olmuş artık. sanırım benim onu eninde sonunda kabul edeceğime kendini inandırmış. kelimeler kifayetsiz yani...:53:

sabrınıza hayran kaldım doğrusu.çoook özür dilerim ama böyleleri için biyerin biti derler anladınız umarım.gıcık oldum okurken..

yay burcuyum ben, normalde sabır bünyeye pek uğramaz ama adam kendisine hakaret edilmesinden bile zevk alıyor, yeterki ona cevap vereyim diye, bunu farkedince suskunluk yemini ettim valla :37:

tanımlamanıza gelince, valla aynen tam da öyle ne yalan söyliyeyim :27::27::27:

bence o atmaya niyetli olduğun mesajı bi at bakalım..bu tür bi takıntı bana tehlikeli geldi.fayda etmezse de savcılığa git.hatta msjında onu şikayet edeceğini fln da söyle.

Şanslısın, arkadaşına yaptığın uyarıların tamamına katılıyorum, hepsinde haklısın. Çünkü bu tarz insanların tek amacı ne şekilde olursa olsun iletişimi sürdürmek. Ben de bu arkadaşa en başta uyarıda bulundum, kızdım, söyledim, çevremde arkadaşlık isteği gönderdiklerine yıllardır peşimi bırakmayan pasif bir sapık olduğunu filan ilettim. Ama inan onun için önemli olan tek şey, onunla ilgili herhangi bir tepki vermem. Ne olursa olsun. Bunu farkettiğimden beri tamamen sessizliğe büründüm. Normalde hiç inatçı olmayan ben, bu konuda resmen kendimi aşıyorum... Ama bugün 'artık dayanamıyorum, şuna iki çift laf edip bari içimi soğutayım'a takmıştım, son anda onun yerine buraya yöneldim. En azından size anlatıp rahatladım... :)

Sessiz kalmanız ve engellemeniz iyi olmuş.
Başka bir yoldan daha rahatsız ederse sizi,ki umarım gerek kalmaz; savcılığa verirsiniz.
Yinede hafife almayın böyle tipleri.Sizi saplantı haline getirdiyse başka türlü yaklaşmaya çalışabilir.
Bende yaşadım böyle bir olay üniversite yıllarında .Lisede yaz tatilinde tanıştığım biriydi,reddettim ve bitti(ben öyle sanıyordum).Üniversitede telefon sapığım olarak geri döndü.Üstünden 3 yıl geçmiş,telefonda tanımıyordum.Mektuplar,çiçekler derken olay iyice dallanıp budaklandı.Kimsin arama dedikçe beni tehdit etmeye başladı.Erkek arkadaşımı aileme anlatacakmış,elinde deliller varmış derken takip etmeye başladı.Her akşam arayıp bugün şunları yaptın,şununla şuraya gittin diyor ve ben hala bilmiyorum kim olduğunu:5:çıldırmak üzereydim.Enson babamı arayıp erkek arkadaşıyla şuanda şurda kızınız demiş.Babam büyük bir panikle beni aradı hemen eve git kapıyı kitle ve ben gelene kadar dışarı çıkma ,biri seni takip ediyor dedi.Akşam yola çıkıp sabah yanıma geldi ve 10 gün yanımda kaldı,savcılığa verdik.Ve bu sapığın aslında tanıdığım biri olduğunu duyunca çok şaşırmıştım.
Yani en fazla facede tweeter da rahatsız eder diye düşünmeyin.Sizin peşinizdeki adamda saplantılı bir kişilik ve her şekilde karşınıza çıkabilir,direk savcılığa verin.

"sen ne arsız, yüzsüz, şahsiyetsiz bir adamsın böyle..." diye başlayıp 2 yıllık suskunluğumun hırsını alacaktım ama aslında bunun bir anlamı olmayacaktı çünkü facebook'taki ilk dönem baya bir saymış dökmüştüm adam bilgisayar başında yaşayıp diyaloğu anında yanıtlayıp sürdürmeye çalışıyordu. ortak arkadaşlarımdan ikisi (lise döneminden) bunu uyardılar, "ben ne yaptım, herkes kadar ilgileniyorum onunla, o öyle zannediyor" diye yanıtlayınca bana yazdığı mesajları arkadaşa gönderdim, arkadaş yüzleyince bana hemen mesaj atıp "aramızdaki özel yazışmaları neden ortaya döküyorsun, çok ayıpladım seni..." deyiverdi...

yani akıl, dimağ durur. onu çıldırtan tek şey benden tepki alamamak ve ulaşamamak. o yazışmaları silmeseydim belki savcılık kanalında işe yarardı ama laftan izandan anlamadığı için ben de buradaki arkadaşların önerisiyle engelledim. şimdi o çatlasın:27:

gerçi çıkar üç-beş yıl sonra yeniden ama neyse... :37:

Sessiz kalmanız ve engellemeniz iyi olmuş.
Başka bir yoldan daha rahatsız ederse sizi,ki umarım gerek kalmaz; savcılığa verirsiniz.
Yinede hafife almayın böyle tipleri.Sizi saplantı haline getirdiyse başka türlü yaklaşmaya çalışabilir.
Bende yaşadım böyle bir olay üniversite yıllarında .Lisede yaz tatilinde tanıştığım biriydi,reddettim ve bitti(ben öyle sanıyordum).Üniversitede telefon sapığım olarak geri döndü.Üstünden 3 yıl geçmiş,telefonda tanımıyordum.Mektuplar,çiçekler derken olay iyice dallanıp budaklandı.Kimsin arama dedikçe beni tehdit etmeye başladı.Erkek arkadaşımı aileme anlatacakmış,elinde deliller varmış derken takip etmeye başladı.Her akşam arayıp bugün şunları yaptın,şununla şuraya gittin diyor ve ben hala bilmiyorum kim olduğunu:5:çıldırmak üzereydim.Enson babamı arayıp erkek arkadaşıyla şuanda şurda kızınız demiş.Babam büyük bir panikle beni aradı hemen eve git kapıyı kitle ve ben gelene kadar dışarı çıkma ,biri seni takip ediyor dedi.Akşam yola çıkıp sabah yanıma geldi ve 10 gün yanımda kaldı,savcılığa verdik.Ve bu sapığın aslında tanıdığım biri olduğunu duyunca çok şaşırmıştım.
Yani en fazla facede tweeter da rahatsız eder diye düşünmeyin.Sizin peşinizdeki adamda saplantılı bir kişilik ve her şekilde karşınıza çıkabilir,direk savcılığa verin.

parkon çok geçmiş olsun. benim numaram olmadığı için araması filan yok, iş yerime de gelemez kapımızda güvenlik filan var ve zaten yakın da olsa başka şehirlerdeyiz. ama bu süreçte benim de öğrendiğim şey şu oldu; en azından bundan sonra yazdığı mesajları silmeyeceğim, tekrarı halinde de aynı önerdiğiniz gibi savcılığa gideceğim. merhametten maraz derler ya, doğru. ben bunu taa lise yıllarında bi güzel tepeleseydim belki bu noktalara gelmezdi ama çok acıyordum ve fiili bir tacizi yoktu. sadece ben hangi arkadaş gurubundaysam sessiz sedasız gelir, orada yanımızda dikilirdi... ah bilseydim... :25:

parkon çok geçmiş olsun. benim numaram olmadığı için araması filan yok, iş yerime de gelemez kapımızda güvenlik filan var ve zaten yakın da olsa başka şehirlerdeyiz. ama bu süreçte benim de öğrendiğim şey şu oldu; en azından bundan sonra yazdığı mesajları silmeyeceğim, tekrarı halinde de aynı önerdiğiniz gibi savcılığa gideceğim. merhametten maraz derler ya, doğru. ben bunu taa lise yıllarında bi güzel tepeleseydim belki bu noktalara gelmezdi ama çok acıyordum ve fiili bir tacizi yoktu. sadece ben hangi arkadaş gurubundaysam sessiz sedasız gelir, orada yanımızda dikilirdi... ah bilseydim... :25:

Benimde numaram yoktu canım,kafaya takarsa ailenin telefonunu bile buluyor böyleleri.
Ben seni korkutmayayım ama aklında olsun.:34:

öncelikle geçmiş olsun,inanılmaz sinir bozucu bir durum.benim de başıma gelmişti buna benzer bir durum. ilkokuldan beri bana takık bir gerizekalı vardı,lisede telefonuma mesajlar, mailler, kaç kez beni takip ettiğini gördüm. eski evimizin karşısında bekledi hatta kaç saat.sonra da apartmana kapının altından mektup atıp gitmiş. mektup da açık ve içinde ilkokul fotoğrafım vardı. babam görse nazıl izah edicem yani.hatta komşumuzun biri görmüş filan. üniversitede de mail attı durdu. cevap vermedikçe atıyordu,facebooktan kabul etmiyordum,sahte hesap alıp ekliyordu,salağım ben çünkü anlamıycam:51: sonra savcılığa vermekle tehdit edince bir daha atamadı bir şey.ama hala yolda yürürken tırsarım takip ediyorsa da bir yerden çıkıverirse diye.paranoyak oldum o salak yüzünden.

ne arsız yüzsüz insanlar var anlamıyorum ki. siz de cevap vermeyin uzunca bir süre, devam ederse savcılığa vermekle tehdit edin derim, insanlıktan anlamıyorlar zira.

Son düzenleme:
Bu masum, sessiz gibi görünen kişi yarin oburgun Allah korusun fenalik yapabilir bence ayri sehirlerdeyiz, kapimizda güvenlik falan var demeyin.bunlar oyle bir ekarte edilir ki.isteyen her bilgiye ulaşır. Bence saglikli düşünüp daha kokten bir çözüm bulun.Masumca bir hayranliktan farklı bir sapkinlik bu..Kendinize dikkat edin ola ki karşınıza cikar, tekrar varlığını belli ederse,sizi korkutmak istemem ama onlemlerinizi alın..

öncelikle geçmiş olsun,inanılmaz sinir bozucu bir durum.benim de başıma gelmişti buna benzer bir durum. ilkokuldan beri bana takık bir gerizekalı vardı,lisede telefonuma mesajlar, mailler, kaç kez beni takip ettiğini gördüm. eski evimizin karşısında bekledi hatta kaç saat.sonra da apartmana kapının altından mektup atıp gitmiş. mektup da açık ve içinde ilkokul fotoğrafım vardı. babam görse nazıl izah edicem yani.hatta komşumuzun biri görmüş filan. üniversitede de mail attı durdu. cevap vermedikçe atıyordu,facebooktan kabul etmiyordum,sahte hesap alıp ekliyordu,salağım ben çünkü anlamıycam:51: sonra savcılığa vermekle tehdit edince bir daha atamadı bir şey.ama hala yolda yürürken tırsarım takip ediyorsa da bir yerden çıkıverirse diye.paranoyak oldum o salak yüzünden.

ne arsız yüzsüz insanlar var anlamıyorum ki. siz de cevap vermeyin uzunca bir süre, devam ederse savcılığa vermekle tehdit edin derim, insanlıktan anlamıyorlar zira.

bittersweets, kurtulduğuna sevindim beni en iyi sen anlarsın... :110:

hatta annem lisedeyken yaptıklarını anlattığımda çok acırdı haline, yazık filan derdi. ama sonra istanbul'a okulumun kapısına kadar geldiğini öğrenince çıldırmıştı, babama söylemesini zor engellemiştim. ben hallederim filan diye. yıllar içinde ruh hali daha da acayipleşmiş. ne evlenmiş, -ki olabilir, ben de evli değilim, ne de bir yerde çalışıyor. yıllarla birlikte cüretkarlığı da artmış. eskiden bu kadar cesaretli ve konuşkan değildi... kesinlikle haklısın, insanlıktan anlamıyorlar... :19:

Bu masum, sessiz gibi görünen kişi yarin oburgun Allah korusun fenalik yapabilir bence ayri sehirlerdeyiz, kapimizda güvenlik falan var demeyin.bunlar oyle bir ekarte edilir ki.isteyen her bilgiye ulaşır. Bence saglikli düşünüp daha kokten bir çözüm bulun.Masumca bir hayranliktan farklı bir sapkinlik bu..Kendinize dikkat edin ola ki karşınıza cikar, tekrar varlığını belli ederse,sizi korkutmak istemem ama onlemlerinizi alın..

teşekkür ederim esocan. aslında buraya yazmak bir açıdan daha iyi oldu, ben yine de bunu fazla ciddiye almıyordum, yazarken de baskın duygum öfkeydi ama evet, senin gibi başka arkadaşların da uyardığı gibi biraz daha dikkatli olmam gerek. biz liseyi 1986 da bitirmiştik... aradan geçen yılları düşününce, bu şahsın takıntısının uzunluğu biraz korkutucu aslında... :26: tekrar ortaya çıkarsa tavrım çok daha farklı olacak..

Arkadaşlar, desteğiniz için hepinize teşekkür ederim, sağolun... :21::21::21:

Back
X