• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oflu erkekler hakkında bilgi

beyazkirlent

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
4
3
1
27
Merhabalar,

Öncelikle her yerin tabiki iyisi kötüsü var biliyorum.
Bende antepliyim. Ama çevremde oflu erkekler hakkında hep kötü şeyler duyuyorum. İşin özeti Oflu bi çocukla tanıştım 2 sene önce , ilk başlarda arkadaştık bi arkadaş grubumuz vardı ama bu aralar arkadaşlıktan öteye gitmeye başladı bazı şeyler, biribirimizi kıskanır olduk Hergğn günaydın mesajları akşamları iyi geceler mesajları, konuşmalarda mesajlarda yavrum güzelim canım hayatım sözcükleri , iki günde bir biribirimizi aramalar, eskiden arkadaş grubuyla görüşürdük şimdi grup harici başbaşa görüşmeye başladık bende görüşmek istiyorum birebir yalan yok , ama ilk zamanlar 2 arkadaştık gülerdik eğlenirdik vs bana arkadaşken “kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım” demişti bu sözlerini duymuş biri olarak ilerisi için endişelerim var aşık değilim hoşlantı var maddi durumu yerinde bende çalışıyorum diş hekimiyim ailem varlıklı paraya pula çok ihtiyacım yok ama geçmişteki bu sözlerini hatırlıyorum şuanki hali tavrı davranışları beni etkilemek için oldupunu düşünğyorum bir kaç arkadaşıma büyüğümede konuyu anlattım uzak dur dediler oflular çok fena oluyor vs cümleleri kurdurlar sizin görüşleriniz tavsiyeleriniz nedir ? Tekrar söylüyorum her yerin iyisi kötüsü tabiki var ama oflular hakkında pek iyi şeyler duymadım sizin çevrenizde gördükleriniz yaşadıklarınız nedir?
Sizce bi şans vermeli miyim? Yoksa Arkadaş olarak sınırımı çizmeli miyim ? Şimdiden teşekkürler 🙏

“kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın de
Bu cümleni tekrar tekrar oku sonra olur mu diye bir düşün

Merhabalar,

Bende antepliyim. Ama çevremde oflu erkekler hakkında hep kötü şeyler duyuyorum. İşin özeti Oflu bi çocukla tanıştım 2 sene önce , ilk başlarda arkadaştık bi arkadaş grubumuz vardı ama bu aralar arkadaşlıktan öteye gitmeye başladı bazı şeyler, biribirimizi kıskanır olduk Hergğn günaydın mesajları akşamları iyi geceler mesajları, konuşmalarda mesajlarda yavrum güzelim canım hayatım sözcükleri , iki günde bir biribirimizi aramalar, eskiden arkadaş grubuyla görüşürdük şimdi grup harici başbaşa görüşmeye başladık bende görüşmek istiyorum birebir yalan yok , ama ilk zamanlar 2 arkadaştık gülerdik eğlenirdik vs bana arkadaşken “kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım” demişti bu sözlerini duymuş biri olarak ilerisi için endişelerim var aşık değilim hoşlantı var maddi durumu yerinde bende çalışıyorum diş hekimiyim ailem varlıklı paraya pula çok ihtiyacım yok ama geçmişteki bu sözlerini hatırlıyorum şuanki hali tavrı davranışları beni etkilemek için oldupunu düşünğyorum bir kaç arkadaşıma büyüğümede konuyu anlattım uzak dur dediler oflular çok fena oluyor vs cümleleri kurdurlar sizin görüşleriniz tavsiyeleriniz nedir ? Tekrar söylüyorum her yerin iyisi kötüsü tabiki var ama oflular hakkında pek iyi şeyler duymadım sizin çevrenizde gördükleriniz yaşadıklarınız nedir?
Sizce bi şans vermeli miyim? Yoksa Arkadaş olarak sınırımı çizmeli miyim ? Şimdiden teşekkürler 🙏
Cook eskiden Oflu bir cocukla gorusmustum, issiz gucsuz, aksama kadar uyur, sorsan herkes onu kiskaniyor. Allahim evlerden irak. Memleketten bagimsiz boyle konusan bir erkege host der uzak dururdum

Merhabalar,

Çocuğun kendi öz karakteri bozukluğu, memlekete bağlayıp yani " Oflu olmasam böyle olmazdı, bütün suç Of'ta, bende sorun yok" demek istiyor. Hayatım boyunca ırkçılıktan nefret ettim, şimdi bir de memleket üzerinden mikro ırkçılık yapanlar başladı. Eskiden utandırdı insanlar.. gidip abuk subuk tipler bulup suçu memleketine atmayın.

ben de trabzonluyum. hiçbir trabzonlu ofluları sevmez 😂😂 kültür olarak rizelilere daha çok benzerler ama karakter olarak illellah ettirirler. iyi oflu ben görmedim. yani öyle demeyeyim de başkasıyla anlaşan oflu görmedim 😂 kendi içlerinde iyidirler..

diğer yandan bu çocukla olmama nedenin oflu olması değil, sana kurduğu saçma sapan cümleler olmalı 😂😂 sanki bana kraliyet ailesinden.. oflusun yani artistliklere bak 😂😂

kızım ben Ofluyum ben karşındakini istiyorsam ağzından girer burnundan çıkarım ikna ederim çok iyi manipüle ederim çok iyi saf temiz çocuğu oynarım. Şeytan bile Allah’a madem Ofluyu yaratacaktın beni niye yarattın demiş ben karşındakini bi şekilde ikna ederim kandırırım” demişti
😂😂😂 herkes de amma ciddiye almış yaa hava atmak senin gözünde büyümek için öyle artistlik yapmış. Hani kendime güvenim tam demiş güya. Karadeniz erkeği (özellikle doğusu) Doğu Anadoludan farklı değildir. Erzurumlulara Gümüşhanelilere çok benzerler. Ataerkil ve gelenekçidirler. Aralarından üç beş pırlanta çıkmışsa bile ben onları tanımadım😀

Back
X