- Konu Sahibi mavigece07
Canım benim çok sevindim senin adına inşallah en hayırlısıdır senin için bay oğlak
Oğlak dedin mi bana soracaksın![]()
Başak burcuyum, en iyi arkadaşlarım, hoşlandığım çocuklar, hatta ilk sevgilim bile oğlaktı. Çekiyorum yani kendime. Ki astrolojide de yazar bu, başakla oğlağı birbirinden iyi çekecek burç yoktur diye.
Hatta konunu ilk okuduğumda inşallah başaksındır diye düşünmüştüm
Neyse bir yay olarak tezcanlı, hemen her şey olsun isteyen, hayatında belirsizliğe yer vermeyen, sosyal, arkadaş canlısı birisin
Oğlak beyimiz de her şeyi zamana yayan, zor güvenen, ketum, tutumluluğu cimriliğe kadar giden ama sevdiği zaman çok sadık olan, merhametli biri
Gördüm son mesajını. Yine sen atmışsın.
Atma
Buluştuktan sonra sakın sakın sakın atma bir daha :44:
En yakın arkadaşımdan örnek vereyim, oğlaktır kendisi, çatladı, patladı atmadı yine mesaj. O atacak dedi. Cidden çatladı ama
Sonra ne oldu karşı taraf attı. Ben de böyleyimdir sıkıntıdan bir yerimde bir şey çıkar yine de atmam ı-ıh yani
Belki de oğlağı çeken taraf budur.
Şu tezcanlılığını da bırak en azından avını kafesleyene kadar belli etme
Oğlak çok zor bir burç. Gerçekten baş edebilirsen helal olsun
İnşallah o da senden hoşlanıyordur da güzeel bir ilişkiniz olur
Deeer ve giderim![]()
Sağol canım hayırlısı olsun...Ben aslında hiç mesaj atmayacaktım..Şirketten oğlak burcu bir erkek arkadaşın tavsiyesiyle attım...İlk günler dedi gurur yapma sen adım at..O sana alışınca zaten hep o gelecek sana ..Çok kıskanç ve çok sadık sahiplenen bir burcuz biz dedi...Ama reddedilme korkumuz var o yüzden en başta adım atamıyoruz falan yazdı...Kendi kız arkadaşlarından falan örnek verdi...Hep benim adım attığım kızlarla yürümedi...Ama bana adım atanlara daha çok bağlandım sevdim diyo...
Bir de tepkisini ölçmek istedim..Hissi yoksa yoluma bakarım diye...Sadece selam yazdım...konuştuk biraz bidaha mı görüşsek diye kendi dedi ben bişey yazmadım