- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi muallime7285
Haha bizde hepsinden var üstüne bide koç geldi şimdi:)
Ohh şahane olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha bizde hepsinden var üstüne bide koç geldi şimdi:)
Aynen aynen dadindan yenmiyoOhh şahane olmuş![]()
Bende cok inaniyorum mesela anlattiklarinizi tipa tip uyuyor sanki biri bizi gozetliyor :) sadiklar midir peki ben bi yanlışını hic gormedim ama uzak oladugumuz icim bu konuda cok vesveseliyim kendimi yiratiyorum bazenEşim benden daha çok sever dışarı çıkmayı hatta genelde o teklif eder evde oturalım bugünde die ben sitem ederim ama gelenekçi olması çok doğru genelde buna takintililar ne gorduysek o olsun mantığı çok var yanlış olduğunu da bilse yanlışını savunması sinir bozucu olumlu yönleri daha çok ama güvenilir ve ideal bı eş ve baba evine sadık bağlı yalan söylemez sonuna dek yanında olur ve sever sevdiğini korur kollar ideal eş bence bende burçların genel karakterlerine inaniyorum
Ben de oğlağım :) size tavsiyem tartışınca ilk adımı siz atın çünkü bizim için bunu yapmak gercekten çok zorErkek arkadasim oglak burcu. Gururu ve inadi hayattan bezdirdi cok inat degiller mi yaa. Sizler eslerinizle nasil geciniyorsunuz. Mesela tastismalarda hatasini anlayip gönlünuzu almasi icin mutlu etmek icin vs taktitkleriniz var mi?
Burçların bilimle hiç ilgisi yoktur. Bu, eski inançlardaki yıldıznamelerin uzantısıdır ancak yıldızname de İslamiyet tarafından-maalesef ki bilinenin aksine-yasaklanmıştır.Haklisiniz ama burclarin etkisi oldugunu dusunuyorum
Ama karsi taraf haksiz da her zaman ilk adimi nasil atayim bu sefer hatasini anlamiyor :)Ben de oğlağım :) size tavsiyem tartışınca ilk adımı siz atın çünkü bizim için bunu yapmak gercekten çok zor![]()
Bence sevgi varsa sadıklar öyle heyecan peşinde olalım die di düşünce yok düzenli bı hayatım olsun varım yoğum ailem olsun düşüncesinde eşim sağolsun ama bütün oğlaklar böyle mi bilemem tabi herşey gonlunuzce olsun:)Bende cok inaniyorum mesela anlattiklarinizi tipa tip uyuyor sanki biri bizi gozetliyor :) sadiklar midir peki ben bi yanlışını hic gormedim ama uzak oladugumuz icim bu konuda cok vesveseliyim kendimi yiratiyorum bazen
Tesekkurler:)Bence sevgi varsa sadıklar öyle heyecan peşinde olalım die di düşünce yok düzenli bı hayatım olsun varım yoğum ailem olsun düşüncesinde eşim sağolsun ama bütün oğlaklar böyle mi bilemem tabi herşey gonlunuzce olsun:)
İşte ona göre de o hakliAma karsi taraf haksiz da her zaman ilk adimi nasil atayim bu sefer hatasini anlamiyor :)
En muhteşem yorummmm , bile bile nasıl bir oğlak burcu ile evlendim ben diyorum bi hava Grubu olarak , ayyaşlığı serkeşliği yok am a geri kalan her türlü boğucu durum var , ben artık ben değilim , hele de oğlak burcu ile evlenip ailesi ile uyuşmuyorsanız tam bir cehemnnemi yaşıyorsunuz dünyada, kötü biri diyemem ama uyum yok bizde , artık sinir hastası oldum yanına bir de panik atakOğlaklar ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız. Toprak grubu insanlarıyla ilgili yorumum net: toprak ateşi söndürür, havayı boğar, suyu emer. Yapısı gereğiHayatımda kendi tercihimle olan insanların hiçbiri oğlak değil. Bu birçok şeyi kanıtlıyor :) Annem oğlak onu da ben seçmedim.
Sakın adım madım atayım deme havadaş um, evlenmeden önce de uyumunuz u ciddi bi tart ölç , ben Çan’ımdan bezdim , kötü biri değil eşim ama ne anlatsam da anlamıyor , itiraz etmese de susuyor ama sonuç yine de aynı , ne denli büyük kavgalar etsek de değişen bişey olmıuor , sevgi saygı bitiyor , sevgili iken bir ara hayrandım eşime ama konuşarak anlaşamadıktan sonra iyi taraflarını da alsın gitsin diyorum maalesefAma karsi taraf haksiz da her zaman ilk adimi nasil atayim bu sefer hatasini anlamiyor :)
Ayy gercekten miEn muhteşem yorummmm , bile bile nasıl bir oğlak burcu ile evlendim ben diyorum bi hava Grubu olarak , ayyaşlığı serkeşliği yok am a geri kalan her türlü boğucu durum var , ben artık ben değilim , hele de oğlak burcu ile evlenip ailesi ile uyuşmuyorsanız tam bir cehemnnemi yaşıyorsunuz dünyada, kötü biri diyemem ama uyum yok bizde , artık sinir hastası oldum yanına bir de panik atak
Benim eşim de öyle , ama çok saçma geliyor bana, konuşarak halledemiyorım hiç bişeyi , yok saymamı bekliyor sorunlarıTartışmalarda konuşmak yerime ondan kaçarsam,konuşmak istemezsem üstüme düşüyor.Ama konuşalım halledelim problemleri dersem de o kaçıyor o yüzden hep kaçan kovalanırı uyguluyorum