Yanlis yorumlamışsinizBir oğlak kadını olarak ve oğlak Burcu’yla 4 senemi geçirmiş biri olarak evet zordur ama severlerse tam severler. Zor biri olmanız gerek. Onu önemsiz hissettirirseniz işte bu zaferiniz olur. Ve maalesef ki oğlak sadece oğlakla anlaşır ya da balık kova...
Yoo kendimden biliyorumYanlis yorumlamışsiniz
Benim anlasamadigim tek burç akreptir
En iyi anlaştıkları burç boğa be Başak diyorlarBir oğlak kadını olarak ve oğlak Burcu’yla 4 senemi geçirmiş biri olarak evet zordur ama severlerse tam severler. Zor biri olmanız gerek. Onu önemsiz hissettirirseniz işte bu zaferiniz olur. Ve maalesef ki oğlak sadece oğlakla anlaşır ya da balık kova...
Bazen duygusuz diyorum yansıtmıyor ama bir o kadar merhametli sevdiği tam seviyorlar belli etmedenOglaklarda duygu yoğunluğu yok ancak ay burcu yükseleni ve yerleşimi başka burclarda olursa değişir.
Benm esim yükselen oğlak ama yerlesimlerinden dolayı daha anlayışlı ,
Boğa ile zor ama Başak doğruEn iyi anlaştıkları burç boğa be Başak diyorlar
Ama oğlak erkekleri sanırım özür dilemesini bilmiyor kendilerini hep haklı görüyorlar galiba ben eşimle hiç genelde tartışmam yani tartışmak istesem bile olmuyor adam susuyor ya da geçiştiriyor sonra normalmiş gibi devam ediyorBoğa ile zor ama Başak doğru
Eşim oğlak değil ama tanıdığım oğlaklar genelde ketum ve zor insanlar..Sizce de oğlak erkekleri mi anlamak zor değil mi oğlaklar nasıl olur duygu yönünden ?
Anaa benim eşim oğlak yükselenide başakOglaklarda duygu yoğunluğu yok ancak ay burcu yükseleni ve yerleşimi başka burclarda olursa değişir.
Benm esim yükselen oğlak ama yerlesimlerinden dolayı daha anlayışlı ,
Kardeşim oğlak iskolik kesinlikle değil. Ama bedava zengin olma hayali var anlatılmaz yaşanmaz da,En zor yanları dediğim dediklik.
Kararından vazgeçiremem adamı. Hele bir de inat yaptımmı varya ben koçum ama benm inadım onunkinin yanında hiçbişey..
İşkoliklik durumu var birde.
Zengin olucam hedefleri hiç bitmez. Yani benimki böyle
Yükseleni işkolikliğini engelliyodurKardeşim oğlak iskolik kesinlikle değil. Ama bedava zengin olma hayali var anlatılmaz yaşanmaz da,
A bak o olabilir. Bende oğlak kaerdesimde oğlak. Ama ben tam bir iskolik diyebilirim. Boş durmayı sevmem canimc çıkana kadar.Yükseleni işkolikliğini engelliyodur
Bende kovayim esim güneş burcu kova ve yükseleni oğlakOğlak burcuyum eşim kova . Onu nasıl ikna edebilirim ya en çok bunu istiyorum tam bir inatçıben kendimi inat ci zanederken o daha beter. Kesinlikle , hayır hayır .cumlesi hiç agzindan eksik olmuyor
Bende kardesimde oglagiz. Kardeşim tam bir işkence diyebilirim. Çok kinci asla unutmaz. Çok dikkat etmek gerekir. Bende öyleyim "sadakatsiz " yalan "yakaladikmi dahada huzur aramayın . O kişilerde. Asla guvenmezler. Cooooooooook duygusallar her an aglayabilier. Hep de. Bazen farkında olmadan hata da yaparlar ama cooooook da pişman olurlar. Ve asla yüzlerine vurmayın. Çok gururlular. Hani hercai deki Miran hep ağlar ya bazen kapatırım. Aynı onun gibi hep ağlar.Sizce de oğlak erkekleri mi anlamak zor değil mi oğlaklar nasıl olur duygu yönünden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?