Oğlak Burcu eşi olanlar

Bende kovayim esim güneş burcu kova ve yükseleni oğlak
Benm ise yükselen boğa :) ev yerleşimleri vs önemli sadece burçlarla bitmiyor hanimlar ama işlerinde çok titiz ve iyidirler bu gerçek
Hayatıma asla kova insanı koymamaya karar verdim. Eşim dışında. Kova bir arkadaşım Var di. Çok haklılar çok mükemmeller. Herkesin hatalarını söylerler ama sıra kendilerine geldimi sizi direk hayatından çıkarırlar. Eleştiriye gelince kendilerini bilgelik ama sıra onlara gelince orda dur dediği için aramıza mesafe koyduk. Tabi bu tüm kovalar öylemi bilmiyorum ama. Dur hazır Kova bir kadın bulmuşken. haksizken kendilerini haklı görüyorlar bunu nasıl Yenerim yani ona nasıl hayır sen haksizsin diyerek tepki vermeliyim. Çünkü ben onunla konuşmak istemiyorum kesinlikle benim dediğim doğru diyor. Bazen mesafeli davranır ben canimli cicimli konuşurum. Bakıyor olmuyor arada oda yapıyor acaba oda mi belli etmiyor yoksa anliyormu.
Ama coook soğuk bir ifadede veriyor hem yüze hem konuşmaya.illa gel özür dile ama ben yine sana haklıyım edasinda

Reactions: H M
Aynen vala çok işkolik ve plancılar çok romantik değiller ya hani güzel aşk sözcükleri bilmezler ama sevgilerini içten yaşadıkları kesin

Oğlaklar asla özür dilemez ben oğlak burcuyum çok seviyeli tartışır ve her zaman haklı olduğumu kanıtlarım (bazen haksız olsam da, haklıyımdır)
Bence oğlak kesinlikle en iyi oğlakla anlaşıyor. Benim eşim terazi onun kararsızlıkları çok canımı sıkıyor
Oğlak burcu kişisine evet en haklı ve en doğru sensin dersen çok iyi anlaşırsınız

Aynen vala çok işkolik ve plancılar çok romantik değiller ya hani güzel aşk sözcükleri bilmezler ama sevgilerini içten yaşadıkları kesin
Evet doğru çok içten yaşar eşim duygularını. Dışa vuramaz pek.

Eşim tartışmaya gelmez süsle bazen konu uzamasın diye sonra hiçbirsey olmamış gibi davranır konu genelde kalır en son ben konuşurum benim ki hı hı der gecer

Hayır bak güneş burcu kova olabilir misal. Ama merkuru mesela koç tür yada ikizlerdir yada başka burç..
Buda onun o burçta baskın kılar yani kova gibi görünse de aslında başka burç kimliğine bürünür.. kovalar sabit burçtur doğru ama yükseleni ney mesela? Ev yerleşimleri nasıl..
Mesela benm iletişim alanındaki burç yengeç
Yani kendimi ifade etme şeklim farklı, yasayisim farklı. Tek bı burçla değerlendirme olmaz.. ben mesela boğa ağırlıklı bı kadınım.ay burcumda Boga , yukselenimde boğa, Merkür'üm yengeç vs..
Kovalar bilmişlik yapar doğru benn herşeyi bilirim demem dinlerim mesela , herkeisn kendi doğruları vardır inat kısmi sabitligi ile alakalı.. bide her burcun tekamulu farklıdır yani önceden sabit olur ama hayat onu değişken yapar , inadını kırar.. vs. Uyuşmuyorsan uzak dur demekki iticilik iki taraflı
Frekans meselesi

Yükseleni filan ney kovami yine acaba..
Çok inat dediğim dedik biriyse boşver bende öyle insanlarla anlaşamam oturup danışmaya istişare yapmayan , hep benm dediğim olsun diyen insanla kimse yapamaz acikcasi

Benden size bir sır kilotlu çoraba zaafı olmayan bir oğlak erkeği yok...

Çok fazla burçlarla ilgilenmiyorum. Ama bildiğim kovadir. Çok iyi anlaşan arkadaştik. Açıkçası samimi arkadasliktada hassasiyetim yok fazla. . Eşimde kova. Ama bir yerde biz hem anlasmayiz ama birbirimizsiz de yapamayız. Bizim değerlerimiz aynı güncel olarak da eşimle aynı duyguları paylaşıyoruz. Görsel olarak dışarıdan bizi gorenler pek uyumulu değilsiniz ne alaka der. Ama bir o kadarda uyumluyuz ortak noktamız değer verdiklerimiz ve aynı hassasiyeti taşımamız. Sanırım o bizi birbirine bağlıyor. Yoksa gerçekten okadar da iyi anlaşan çift degiliz. Bu arada ben 19 Aralık. Saat 11 gibi doğmuşum. Eşim ise 23 Aralık gibi. Hangi saatlerde tam emin değilim.

Benimki oğlak. Tam bir sabır taşı, güvenilir biri. Analitik mantık yönü kuvvetli.
Zor mu şöyle zor ben fevri ve tezcanlıyım o ise bana sabrı öğreten biri. Arada ben durduk yere cıldırıyorum küsüyorum ama beni takmıyor kaos istemiyor kavga uzamıyor hemen barışıyoruz beni takmadığı için

Aynen vala ben trio atsam bile tınlamıyor 2 saat sonrada hiç birsey olmamış gibi davranıyor

Esim oğlak ben ikizler esim cok anlayışlı cok kibar cok düşünceli ve sadık benle arkadaş gibi konusur anlatir muhabbet ederiz saatlerce oğlaklar is konusunda gerçekten islerine cok düşkün 24 saat calissa çalışır onun dışında bence cok iyi bir baba ve es oluyorlar cok mantıklı ve olgun insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…