A aycaa11 Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2021 295 147 18 20 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #41 Oğlak eşi olanlar dedikoduya devam mı?
Ballikko Vız vızZ🐝🍯 tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 8.011 14.759 248 20 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #42 aycaa11 .!.: Oğlak eşi olanlar dedikoduya devam mı? Genişletmek için tıkla... Benm eş kişisi yetmemiş gibi bebişte oğlak olacak :) Allah baska dert vermesin diyorum
aycaa11 .!.: Oğlak eşi olanlar dedikoduya devam mı? Genişletmek için tıkla... Benm eş kişisi yetmemiş gibi bebişte oğlak olacak :) Allah baska dert vermesin diyorum
A aycaa11 Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2021 295 147 18 20 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #43 SiyahPapatyaa .!.: Benm eş kişisi yetmemiş gibi bebişte oğlak olacak :) Allah baska dert vermesin diyorum Genişletmek için tıkla... İşiniz zor gerçekten oğlaklar kapalı kutu
SiyahPapatyaa .!.: Benm eş kişisi yetmemiş gibi bebişte oğlak olacak :) Allah baska dert vermesin diyorum Genişletmek için tıkla... İşiniz zor gerçekten oğlaklar kapalı kutu
Ballikko Vız vızZ🐝🍯 tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 8.011 14.759 248 20 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #44 aycaa11 .!.: İşiniz zor gerçekten oğlaklar kapalı kutu Genişletmek için tıkla... Aslında biraz yükselen burcuna da bağlı. Yükselen umarım zıt burca denk gelir de tamamlar arayı
aycaa11 .!.: İşiniz zor gerçekten oğlaklar kapalı kutu Genişletmek için tıkla... Aslında biraz yükselen burcuna da bağlı. Yükselen umarım zıt burca denk gelir de tamamlar arayı
rainbroken10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2020 34 9 36 42 25 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #45 SiyahPapatyaa .!.: En zor yanları dediğim dediklik. Kararından vazgeçiremem adamı. Hele bir de inat yaptımmı varya ben koçum ama benm inadım onunkinin yanında hiçbişey.. İşkoliklik durumu var birde. Zengin olucam hedefleri hiç bitmez. Yani benimki böyle Genişletmek için tıkla... Benim eşimi anlattınız sanki
SiyahPapatyaa .!.: En zor yanları dediğim dediklik. Kararından vazgeçiremem adamı. Hele bir de inat yaptımmı varya ben koçum ama benm inadım onunkinin yanında hiçbişey.. İşkoliklik durumu var birde. Zengin olucam hedefleri hiç bitmez. Yani benimki böyle Genişletmek için tıkla... Benim eşimi anlattınız sanki
H Harputluanne Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 50 41 3 39 26 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #46 Benim eşim de ana burç aslan yükselen oğlak. Duygusuz.. Hiç mi insan seviyorum demez.. Hiç mi sohbet etmez,.. Renksiz Bi hayat.. Ahhh ahhh
Benim eşim de ana burç aslan yükselen oğlak. Duygusuz.. Hiç mi insan seviyorum demez.. Hiç mi sohbet etmez,.. Renksiz Bi hayat.. Ahhh ahhh
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 64.150 160.807 898 26 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #47 Harputluanne .!.: Benim eşim de ana burç aslan yükselen oğlak. Duygusuz.. Hiç mi insan seviyorum demez.. Hiç mi sohbet etmez,.. Renksiz Bi hayat.. Ahhh ahhh Genişletmek için tıkla... Aaaa ben aslanım ve çoook söylerim demek ki yükselen daha çok etkili eşinizde benim eşimde oğlak, evlere şenlik
Harputluanne .!.: Benim eşim de ana burç aslan yükselen oğlak. Duygusuz.. Hiç mi insan seviyorum demez.. Hiç mi sohbet etmez,.. Renksiz Bi hayat.. Ahhh ahhh Genişletmek için tıkla... Aaaa ben aslanım ve çoook söylerim demek ki yükselen daha çok etkili eşinizde benim eşimde oğlak, evlere şenlik
H Harputluanne Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 50 41 3 39 26 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #48 ASSOSyal .!.: Aaaa ben aslanım ve çoook söylerim demek ki yükselen daha çok etkili eşinizde benim eşimde oğlak, evlere şenlik Genişletmek için tıkla... Evet yükselen önemli. Oğlak sadakat veriyor, dürüstlük veriyor. Ama sıfır romantizm. Ağlamak istiyorum
ASSOSyal .!.: Aaaa ben aslanım ve çoook söylerim demek ki yükselen daha çok etkili eşinizde benim eşimde oğlak, evlere şenlik Genişletmek için tıkla... Evet yükselen önemli. Oğlak sadakat veriyor, dürüstlük veriyor. Ama sıfır romantizm. Ağlamak istiyorum
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 64.150 160.807 898 26 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aycaa11 #49 Harputluanne .!.: Evet yükselen önemli. Oğlak sadakat veriyor, dürüstlük veriyor. Ama sıfır romantizm. Ağlamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Kesinlikle
Harputluanne .!.: Evet yükselen önemli. Oğlak sadakat veriyor, dürüstlük veriyor. Ama sıfır romantizm. Ağlamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Kesinlikle