En son kasımda yazmışım aradan iki ay geçmiş ve tekrar yazıyorum oğlak erkeğiyle anlaşamıyorummmmmmmmmmmmmm
Acaip inatçılar çatlasan da patlasanda inadını kıramıyorsun, işleri güçleri para, ruhsuzlar daha doğrusu kusura bakmayın ama öküzler !
Çok titizler giyim kuşamlarına çok dikkat ederler, dengesizler bir öyle bir böyleler hatta ve hatta en son tanık olduğum olayı anlatayım oğlak erkeği arkadaşım dengesiz davranıyordu bende gittim sordum ne yapmaya çalışıyorsun neden böyle davrandın dedim ve dediği şey şuydu niye öyle davrandım bende bilmiyorum !
Acaip sıkılganlar herşeyden sıkılırlar sonra da sizi de sıkarlar sizde oturup düşünürsünüz neden böyle sıkılıyor yoksa ben yanlış bişi mi yaptım diye kurar da kurarsınız. Onları tatmin etmek çok zordur. Sürekli bi hareketlilik lazım hayatlarında öyle miskin insanları çok sevmiyorlar.
İnatçılar hemde fazlasıyla. Birşeyi istemiyorsa asla yaptıramazsınız. İçinden gelerek yapması lazım siz mutlu olun diye asla birşey yapmazlar. Eğer yapmasını istiyorsanız zamana bırakıp üstüne gitmeyeceksiniz. Üstüne giderseniz bu seferde yapacağı varsa da inada bindirip yapmazlar.
Onun yanında gökyüzüne bakıp aa bulutun şekline bak kuşa benziyor dimi ? diye sorarsanız direk sizi bakırköylük yapar. Öyle sürekli ağlayan ve duygusal insanları asla sevmezler. Çok duygusal davranırsanız bu seferde psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünürler. Tek düzedirler asla derine inip birşeyi düşünmezler. Düşünene de çok iyi gözle bakmazlar.
Acaip nazlıdırlar sizin başınız ağrıyınca çok umursamazlar. Ama kendi başları ağrıyınca da sanki dünya sorunuymuş gibi ilgi beklerler.
Eğer oğlak erkeğiyle beraber olacaksanız umursamaz olacaksınız. Aramadığında neden aramıyorsun, gelmediğinde neden gelmedin demeyeceksiniz. Aramıyorsa içinden gelmiyor demektir. Sürekli gülümseyin yanında asla kafanıza bişeyi takıp onu da bunaltmayın direk soğur sizden. Çözdükçe dolanan burçtur.
Yok anacım ben anlaşamıyorum bunlarla anlaşan varsa da beri gelsin
oğlakların çok güzel özellikleri var kuşkusuz titiz düzenli çalışkan iyi eş iyi babadır paraya zerre kadar değer vermez ılımlı sempatiktir ama alışverişe çıksan deli eder sıkılır gezmeyi hiç sevmez inatçı dik başlıdır ama iyiki oğlakla evlenmişim kovalarıda en iyi onlar idare eder sizi bir kere sevdiyse onun için kadın sizsinizdir sadıktır
En son kasımda yazmışım aradan iki ay geçmiş ve tekrar yazıyorum oğlak erkeğiyle anlaşamıyorummmmmmmmmmmmmm
Acaip inatçılar çatlasan da patlasanda inadını kıramıyorsun, işleri güçleri para, ruhsuzlar daha doğrusu kusura bakmayın ama öküzler !
Çok titizler giyim kuşamlarına çok dikkat ederler, dengesizler bir öyle bir böyleler hatta ve hatta en son tanık olduğum olayı anlatayım oğlak erkeği arkadaşım dengesiz davranıyordu bende gittim sordum ne yapmaya çalışıyorsun neden böyle davrandın dedim ve dediği şey şuydu niye öyle davrandım bende bilmiyorum !
Acaip sıkılganlar herşeyden sıkılırlar sonra da sizi de sıkarlar sizde oturup düşünürsünüz neden böyle sıkılıyor yoksa ben yanlış bişi mi yaptım diye kurar da kurarsınız. Onları tatmin etmek çok zordur. Sürekli bi hareketlilik lazım hayatlarında öyle miskin insanları çok sevmiyorlar.
İnatçılar hemde fazlasıyla. Birşeyi istemiyorsa asla yaptıramazsınız. İçinden gelerek yapması lazım siz mutlu olun diye asla birşey yapmazlar. Eğer yapmasını istiyorsanız zamana bırakıp üstüne gitmeyeceksiniz. Üstüne giderseniz bu seferde yapacağı varsa da inada bindirip yapmazlar.
Onun yanında gökyüzüne bakıp aa bulutun şekline bak kuşa benziyor dimi ? diye sorarsanız direk sizi bakırköylük yapar. Öyle sürekli ağlayan ve duygusal insanları asla sevmezler. Çok duygusal davranırsanız bu seferde psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünürler. Tek düzedirler asla derine inip birşeyi düşünmezler. Düşünene de çok iyi gözle bakmazlar.
Acaip nazlıdırlar sizin başınız ağrıyınca çok umursamazlar. Ama kendi başları ağrıyınca da sanki dünya sorunuymuş gibi ilgi beklerler.
Eğer oğlak erkeğiyle beraber olacaksanız umursamaz olacaksınız. Aramadığında neden aramıyorsun, gelmediğinde neden gelmedin demeyeceksiniz. Aramıyorsa içinden gelmiyor demektir. Sürekli gülümseyin yanında asla kafanıza bişeyi takıp onu da bunaltmayın direk soğur sizden. Çözdükçe dolanan burçtur.
Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
canım slm damdan duser gıbı konuya dahıl oluyorum ama bende fıkrımı yazmak ıstedım. benımde nısanlım oglak burcu ve dedıklerının tam tersi bı tavır sergılıyr.daha tanımamıssın dıye dusunebılırsın canım ben nısanlımla 7 yıldır sevgılıyım 3 aydırda nısanlıyız tatlım.en bsından beri hep tutarlı davarnır çok romtik ve duygusaldır bende çok hassas ve kırılgan yapıya sahıbım bıraz da takıntılıyım zaten anlamıssındr basak burcuyumen kotu huyu çok kıskanç ve karamsar bırı bunu ona soluyorum farkında oldugundan bakıyorum karamsarlıga bagladıgında hemn guluo askerim benimm. inatcılık konusunda ben çok ınatcı oldugunu gormedım ama aılesı ve kendısı de ınat oldugunu soluyo bana ole davranmıyo. artı canım bızım ılıskımız 7 yıl dıyorum ya bu 7 yılda her gün beraberdik unıyı falan beraber okuduk aynı ıldeydık bır basımıza dershaneye beraber gıttık hıç ayrı kalmadık en uzun ayrılıgımız suan kı askerlıgın neyse tatlım o yuzden sasırdım oglak burcu yorumunu gorunce benim oğlagım boyle ılgı konusunda da çok ılgılıdır hatta bana kızar geç cvp veriyosun baska da aklıma bısey gelmıyo canım... anlasan beri gelsın dedın geldim sana heee bide yukselenleri de etkılı olabılır
Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
son olarak o anda sinirlendiyse aman suss, sonuçları acımasız olabilir dünyanın en sinirli insanlarıdır kafanda patlatır şişeyi acımaz, o an kan döksen görmez , ama hele bir kaybetme korkusu yaşasın korkudan yataklara düşer , hep bakımlı ol güzelliğe düşkündür hep idareci ol sırtın yere gelmez senden hep anlayış bekler ole ol, bak bi zaman sonra onu kazanınca dibimden ayrılmayacak ne dersen he diyecektir ben yapamadım yapmadığı. için pişmanım çünkü en güzel özellikleri aslaaaa ama asla ihanet etmezler bunu her burçta yakalayamssın
benm erkek arkadaşım da oğlak. özellikleri: kıskanç ama çok aşırı değil, çalışkanlık, işine düşkünlük, gezip eğlenmeye düşkünlük,arkadaş canlısı,sosyal, merhametli, eli açık, dürüstlük, romantik, espritüel, hisleri çok güçlü..
olumsuz özellikleri kızınca kendinden geçmesi,kırıcı olması (bunu aşıcaz inşallah) eleştirici olması, ev işinde titiz olması her şeyi beğenmemesi vs.
bu özellikler sizin oğlaklarda da var mı?
evet cnm aynısı ama kendinden geçmesi kırıcı olması düzelmiyor 12 senedir düzelmedi inşallah siz aşarsınız bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?