Oğlak burcu kocam ! Çok zor bi insan...

En son kasımda yazmışım aradan iki ay geçmiş ve tekrar yazıyorum oğlak erkeğiyle anlaşamıyorummmmmmmmmmmmmm

Acaip inatçılar çatlasan da patlasanda inadını kıramıyorsun, işleri güçleri para, ruhsuzlar daha doğrusu kusura bakmayın ama öküzler !

Çok titizler giyim kuşamlarına çok dikkat ederler, dengesizler bir öyle bir böyleler hatta ve hatta en son tanık olduğum olayı anlatayım oğlak erkeği arkadaşım dengesiz davranıyordu bende gittim sordum ne yapmaya çalışıyorsun neden böyle davrandın dedim ve dediği şey şuydu niye öyle davrandım bende bilmiyorum !

Acaip sıkılganlar herşeyden sıkılırlar sonra da sizi de sıkarlar sizde oturup düşünürsünüz neden böyle sıkılıyor yoksa ben yanlış bişi mi yaptım diye kurar da kurarsınız. Onları tatmin etmek çok zordur. Sürekli bi hareketlilik lazım hayatlarında öyle miskin insanları çok sevmiyorlar.

İnatçılar hemde fazlasıyla. Birşeyi istemiyorsa asla yaptıramazsınız. İçinden gelerek yapması lazım siz mutlu olun diye asla birşey yapmazlar. Eğer yapmasını istiyorsanız zamana bırakıp üstüne gitmeyeceksiniz. Üstüne giderseniz bu seferde yapacağı varsa da inada bindirip yapmazlar.

Onun yanında gökyüzüne bakıp aa bulutun şekline bak kuşa benziyor dimi ? diye sorarsanız direk sizi bakırköylük yapar. Öyle sürekli ağlayan ve duygusal insanları asla sevmezler. Çok duygusal davranırsanız bu seferde psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünürler. Tek düzedirler asla derine inip birşeyi düşünmezler. Düşünene de çok iyi gözle bakmazlar.

Acaip nazlıdırlar sizin başınız ağrıyınca çok umursamazlar. Ama kendi başları ağrıyınca da sanki dünya sorunuymuş gibi ilgi beklerler.

Eğer oğlak erkeğiyle beraber olacaksanız umursamaz olacaksınız. Aramadığında neden aramıyorsun, gelmediğinde neden gelmedin demeyeceksiniz. Aramıyorsa içinden gelmiyor demektir. Sürekli gülümseyin yanında asla kafanıza bişeyi takıp onu da bunaltmayın direk soğur sizden. Çözdükçe dolanan burçtur.

Yok anacım ben anlaşamıyorum bunlarla anlaşan varsa da beri gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:

canım slm damdan duser gıbı konuya dahıl oluyorum ama bende fıkrımı yazmak ıstedım. benımde nısanlım oglak burcu ve dedıklerının tam tersi bı tavır sergılıyr.daha tanımamıssın dıye dusunebılırsın canım ben nısanlımla 7 yıldır sevgılıyım 3 aydırda nısanlıyız tatlım.en bsından beri hep tutarlı davarnır çok romtik ve duygusaldır bende çok hassas ve kırılgan yapıya sahıbım bıraz da takıntılıyım zaten anlamıssındr basak burcuyum en kotu huyu çok kıskanç ve karamsar bırı bunu ona soluyorum farkında oldugundan bakıyorum karamsarlıga bagladıgında hemn guluo askerim benimm. inatcılık konusunda ben çok ınatcı oldugunu gormedım ama aılesı ve kendısı de ınat oldugunu soluyo bana ole davranmıyo. artı canım bızım ılıskımız 7 yıl dıyorum ya bu 7 yılda her gün beraberdik unıyı falan beraber okuduk aynı ıldeydık bır basımıza dershaneye beraber gıttık hıç ayrı kalmadık en uzun ayrılıgımız suan kı askerlıgın neyse tatlım o yuzden sasırdım oglak burcu yorumunu gorunce benim oğlagım boyle ılgı konusunda da çok ılgılıdır hatta bana kızar geç cvp veriyosun baska da aklıma bısey gelmıyo canım... anlasan beri gelsın dedın geldim sana heee bide yukselenleri de etkılı olabılır

evet kesinlikle katılıyoum tam yorumu bu olsa gerek canım iyi bir tanımlama

birebir, verdiğin örneklere kadar katılıyorum, biara ben mi yazdım bunları dedim

bende oğlak burcuyum ama kendi resmimi öpmem, evet kendimi beğenirim ama ukalalık etmem eşinizin karakteriyle alakalı bence problem, burçla alakası yok ki bnm tanıdığım biri var yay burcu (güya yay bağlanmaktan korkar gezmeyi eğlenmeyi sever) ama burcu hakkında yazanlarla alakası yok. o yüzden çok takılmayın burçlarao tamamen kişilik.

Yok anacım ben anlaşamıyorum bunlarla anlaşan varsa da beri gelsin

haha biri beni anlatıyo sanırım ben oğlak erkeği değilim oğlak bayanıyım ama bazıları hakkaten uyuyo sen test etmiş onaylamışsın anacım :)))
şöyle ki ;
Acaip inatçılar çatlasan da patlasanda inadını kıramıyorsun (güzel tespit )
Acaip sıkılganlar herşeyden sıkılırlar sonra da sizi de sıkarlar sizde oturup düşünürsünüz neden böyle sıkılıyor yoksa ben yanlış bişi mi yaptım diye kurar da kurarsınız. Onları tatmin etmek çok zordur. Sürekli bi hareketlilik lazım hayatlarında öyle miskin insanları çok sevmiyorlar. (bazen bende neden oyle oldugunu anlamıyorum ama çok çabuk sıkılıyorum insanlardan eşyalardan)

Onun yanında gökyüzüne bakıp aa bulutun şekline bak kuşa benziyor dimi ? diye sorarsanız direk sizi bakırköylük yapar. Öyle sürekli ağlayan ve duygusal insanları asla sevmezler. Çok duygusal davranırsanız bu seferde psikolojik sorunlarınızın olduğunu düşünürler. Tek düzedirler asla derine inip birşeyi düşünmezler. Düşünene de çok iyi gözle bakmazlar. (bence bu yanlış ben tam tersi çok severim herşeyi sorgulamayı şekilleri incelemeyi bulutları o yüzden katılmıyorum )

Canim,bunun burcla murcla bir alakasi yok,,esinizin bazi yazdiginiz ozellikleri cogu erkekte var..dedigim dediklik,umursamazlik falan filan,,bunlarin dogasinda var birde kendini begenmislik...sanki kocalarimiz bizle evlenmezeydi bizle kimse evlenmeyecekti,,bulunmaz hint kumaslari ya....

walla arkadaşım sen başaksın da ondan anlaşıyorsun. ikisi de toprak grubu. ben teraziyim ve eşim oğlak. anlaşamıyoruzzz, hayata bakış açılarımızz çoook farklı. yukarda yazan ark çok güzel anlatmış oğlakları. ben de eşimi öyle görüyorum aynen.

cokkk zor anlaşmanız ben teraziyim eşim oğlaktı sonuccc boşanıyoruz. olumsuz bısı solemek istemem ama gerçekten kafayı yedırtıtler adama, hayatım sen terazisin dışa donuksun ne bileyim o tam tersi bikere bizde inat yoktur onları kessen sessleri cıkmaz, şöle sölüyim boşanma aşamasında bile inadından beni öldürüyo, birkez görüşmedi benimle, tek celsede boşanalım diyprum yok gitmiş çekişmeli dava açmış, kafasında büyütür biz hemen unuturuz onlar unutmaz kenarda hesap yapar liste tutar ahhh çok çektirsi bana oğlak erkeği terazi kadınından uzak dursun, ama sana sole bişi diyebilirim yapamassın biliyorum ama alttan almayı dene çünkü ancak onu o şekilde dize getirirsin gelenekçidir annesine saygılı ol, ne bileyim bak iyi tarafları da cok, hiçbir erkek dört dörtlik değil, tavsiyem evlilik bu ugras didin, benim gb inatlaşma, sonra çektiğin acıları da unutursun terazi olduğun için :))))

he bide işleri güçleri para demişsin ya, aynen ole , okadarki boşanırken benden tazminat şstio üstüne, duygusuzdurlar, mantık insanı, baktı olmuyo olsen gebersen dınlemez, hele kalbi kırıldıysa kaç, sürünsen ölsen haketmişti der, başa cıkabilmen için taktikleri biliyorum ben uygulayamadım ama sen uygularsan mutlu olursun, şöle yap bana kalırsa ne derse he de tatlı dile en düşkün burçtur inadı tuttumu tamam tamam de sonra yine bildiğini yap, ailesiye özellikle annesiyle çok iyi ol, sonra birgün bitirirsen geriye bakıp bunu yapmadım demessın, bikere kendi inadını da kır kendimden biliyorum zaten evliik terazi burcuna zor da neyseeee :))))

son olarak o anda sinirlendiyse aman suss, sonuçları acımasız olabilir dünyanın en sinirli insanlarıdır kafanda patlatır şişeyi acımaz, o an kan döksen görmez , ama hele bir kaybetme korkusu yaşasın korkudan yataklara düşer , hep bakımlı ol güzelliğe düşkündür hep idareci ol sırtın yere gelmez senden hep anlayış bekler ole ol, bak bi zaman sonra onu kazanınca dibimden ayrılmayacak ne dersen he diyecektir ben yapamadım yapmadığı. için pişmanım çünkü en güzel özellikleri aslaaaa ama asla ihanet etmezler bunu her burçta yakalayamssın

cnm benim eşimde Oğlak burcu aynı dağınık umursamaz dünya yıkılsa dönüp bakmaz her iş bende evin idaresi demek istedim ev işlerine yardım eder ama baba oğul o kadar dağıtıyorlarki toplamak ne mümkün sadece derli toplu olsalar yetcek ama nerdeee oğlumda babasına çekmiş tıpkı babası umursamazlığı her şeyi. işten gelip yemek çocuğun dersi vs 12 senedir tükendim ben Allah kolaylık versin sanada

aynen çok sinirli benide sinir hastası etti cnm anlayış anlayış bi yere kadar sende susmuyorsun bi saattten sonra ama sonunda olanlar oluyo gözü dönüyo resmen valla içine şeytan girdi sanıyorum en ufak bir sorunda kırıp dökmeler masayı devirmeler ama sakinleşince o adam gidiyo melek geliyo ağzına geleni say tık yok çocuğuna evine bana çok düşkün ama bu sinir korkutuyor beni çocuğa bana bi zarar vercek die korkuyorum güzelliğe düşkünler evet bende bakımlıyım ama gözü dönünce değerini yitiriyorsun onun karşısında Allah yardımcımız olsun

Bende oglak burcuyum. erkeklerinde degisiklik gosterebilir tabi ki ama inan hemen hemen yazdigin gibiyim. Iyi anlasmak istiyorsan dobra ol tatli sozlerlee
soyle olur olmaz yere mecaz veya dolayli cumle kurma ne diyeceksen dogrudan soyle, alisveris guzeldir herkes bayilir :) . Sinirlenmisse susmaz devamli konusur kendimde oyleyim esim bazen cok bikiyor ama ne yapayim boyleyim

evet cnm aynısı ama kendinden geçmesi kırıcı olması düzelmiyor 12 senedir düzelmedi inşallah siz aşarsınız bunu

Benım esımde oğlak burcu. Fakat bu bahsettıklerınden zerre eser yok. Inat etmez yapılmasını ıstedıgı seyı hep guzellıkle yaptırır. Öyleki yaptığım için mutlu bile olurum. Aşırı temız ve tıtızdır. Dağınıklıktan asla hoşlanmaz. Ev işlerine yardım eder. Hatta çoğu zaman oğlumu kendısı yedırır içirir altını alır gezdirir. İncedir hep alttan alır. Söz konusu kadınsa okadar merhametlıdır ki. Poşet bile taşıtmaz. Bence yetısmeyle alakalı. Ha öyle kılıbık falanda değildir. Yerı ve zamanıysa yumruğunu masaya vurmayıda bilir. Burç fasa fiso.. eşimi çok seviyorum Allah herkese en az benimki kadar iyi bir eş nasip eder inşallah..

ay benim minik kizimda oglak gozlemledigim seyler inatciligindan dolayi oglak degil keci takdim burcunun adini cooooooooook inatci girdigin tum ortamda liderlik yapmak ister kendi isini kendi yapar hic kimseden birsey istemez dagittigi tum oyuncaklarini daha 2 yasinda olmasina ragmen geri toplar ama en onemlisi teyzeleri melek gibi yuzu var neler yapar annesini kizdirir ama bir gulusune annesi canini verir gordugum tum oglaklarin kizlar olarak tabiki yuzleri cok guzel banada bu inandirici geldi

evet cnm aynısı ama kendinden geçmesi kırıcı olması düzelmiyor 12 senedir düzelmedi inşallah siz aşarsınız bunu

o kırıcı olunca ben daha çok kırıyorum onu. ve ben böyle yapınca hatasını anlamaya başladı sanırım. ama tamamen düzelmeyeceğini biliyorm aslında boşa kürek çekmek benmkisi. eşiniz sadık mı?

Yaw burda herkes benim kocamı anlatmış ahhh oğlaak ahh konu güncel kalsn yeni yorumlar gelsin güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…