Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
valla canım burçlara eğlence amaçlı takılırım, ama bu anlattıklarının bi kısmı oğlak burcuna uymuyor bence alışveriş düşkünü olması falan
bi de iyi yönlerine sever ama belli etmez yazmışsın, bu iyi değil ki
bence sen ne yapıyorsun ki deyince gel bi hafta bi deney yapalım de, senin yaptığın tüm işleri o yapsın deney gereği, sadece bir hafta, 3 gün sonra yangın var diye cinnet geçirebilir bence, o zaman anlar kıymetini
bende oğlağım ve hiç zor bir insan değilim
bi çok arkadaşım var oğlak burcu sevgılılerı olan bu özellıkler konusunda aynı dıyorlar.bilmiyorum belkı bellı bir bölümü böledir :)
sever belli etmez,ama bazen buna bile şükür diyebiliyosun :)
deney konusunu çok söyledim kabul etmıyor.arada bulaşık yıkıyor nereden eserse o gün boyunca yıkadım ben senden güzel yapıorum bütün işleri ben yapıyorum gibi zırvalarda bulunuyor bunaltıyor.
oğlak erkeginden bahsettm ama ?
bi çok arkadaşım var oğlak burcu sevgılılerı olan bu özellıkler konusunda aynı dıyorlar.bilmiyorum belkı bellı bir bölümü böledir :)
sever belli etmez,ama bazen buna bile şükür diyebiliyosun :)
deney konusunu çok söyledim kabul etmıyor.arada bulaşık yıkıyor nereden eserse o gün boyunca yıkadım ben senden güzel yapıorum bütün işleri ben yapıyorum gibi zırvalarda bulunuyor bunaltıyor.
oğlak erkeginden bahsettm ama ?
oğlak erkekleride zor değil
biz mükemmeliz
Kızlar burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama okudugum Oğlak burcu erkegi özellikleri eşimde fazlasıyla mevcut.O kadar zor bi insanki,etrafımda eşi-sevgilisi oğlak burcu olan tanıdıklarım var hemen hemen aynılar..
Ukala,dediğim dedik,kendını begenmiş,alışveriş düşkünü,umursamaz..Bir derdimi paylaşsam dobra dobra sen böyle böyle yapmışsın oda böyle demiş der.yani beni teselli edeceği yerde pat pat yüzüme söyler dahada moralimi bozar.
İyi yönleride var tabi,en azından kendıne alışveriş yaparken senide unutmaz :) cana yakın ve insanların hep yanında olmk ister,kin tutamaz,sever ama belli etmez.
Falat filan,ben nasıl baş edicem böyle biriyle.o kadar dagınıkki ne desem kar etmiyor.bende çalışıyorum evin işleride bende tabi bi de demiyormu ne yapıyosunki diye.iyice cinleniyorum.Sizce baş edebilmem zor mu?
Burçlardan pek anlamam..
Ama dobra dobra söylemesi daha iyi değil mi ?Niye gerçekler sizi sinir ediyor ki.. Hatalıymışsınız demek..
Diğer konuya gelirsek evet çalışan kadınlara , eşleri ev işlerinde yardım etmeli..
eşimde mükemmel oldugunu iddia eder ve düşünün kendı resmını öper o kadar egoist ki :)
çok seviyorum ama tabi bunlar benım için sorun teşkil etmiyor,bazen nasıl davranacagımı bılemıyorum.
aslında iyi evet ama sorun şu,moralım bozuk oluyor önce sakinleştir bi olur böyle şeyler de ne biliyim yatıştır sonra uygun bi dille hatalrımı söyle.ama yok haksızsın sen şimdi üzülmene gerek yok diycenı demişsin gibi konuşma yapıyor buna gıcık oluyorum biraz.
Bende öyleyim
Uzatmayı sevmem, birinin mızmızlanmasına da gelemem
Burcumu soracak olursan Boğayımnet bir insanımdır, düşüncelerimi dolandırmadan söylerim..
ve çok mütevazisin kanka
belkide ben bütün kötü yönlerinin burçtan kaynaklandıgını düşündürüyorum kendıme :)
kendısıne çok titiz,bazı kıyafetlerını kendı elınde yıkar asar özenle.ama kendıne müslüman olanlardan.
Benim eşimde oğlak...Ve çocuğumda oğlak olsun istiyorum...O kadar zor değildir ki oğlaklar :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?