Oğlak burcu kocam ! Çok zor bi insan...

erkek kardeşim oğlak!!!!
allahım çooook zor biri ya. bekarken çok çektim elinden. şimdi evleneceği kadın düşünsün

erkek kardeşim oğlak!!!!
allahım çooook zor biri ya. bekarken çok çektim elinden. şimdi evleneceği kadın düşünsün

Ewlenceği bi kız karşısına çıkıpta sizle tanıştırırsa olumlu olumsuz özelliklerini bence gelin hanıma anlatın..Ewenince şok geçirmesin .: )

Benim eşimde oğlak yawaş yawaş çözüyorum onu 5 seneye yakın oldu ewleneli..

Gerçekten çok zor..Tam bir işkolik.. sosyal yaşamını bile işine göre ayarlar, tatile gittiğimizde bile gidip müşteri bulup iş bağlantısı kurar aman Allahım yok yani böyle bişey..

Ama ewine eşine sadıktır maşallah diyimde..Gerçi ben erkelere güvenmm bugün yapmadıgı , yarında yapmayacagı anlamına gelmez..Allah saptırmasın ne diyim: )))

haklısın aminnnnn :)

size katılmıyorum kızlar.... eşimle burç merakım başlamayana kdr super anlaşırdk taki ben araştrmağa başlayana kadar yok koç balığı çok uzer vs nasıll etkisinde kalmışşştım şimdi hiç takılmıyorum öyle şeylereki kötü şeyleri çağırmayayımm

valla şekerim benim eşimde oğlak burcuu....ama burcundan mıdır yoksa kişiliğindenmidir bilmem ama çok zor biri...

Tabii duruma göre değişir..Bende eşimin aslında oğlak burcu oldugunu öğrendiğim zaman, davranış nedenlerini ve nasıl yaklaşmam gerektiğini anladım...

evet düzen ,tertip,temizlik onların işi haklısın :)
ama en kotu huyları inatları degilmi ?? bu aksi taraflarını görmessek zaten çok iyiler :)

evet canım dediği dediktir ! suyuna gitmezsen asla yaptıramazsın istemediği bişeyi. bir oğlak eşiysen çook sabırlı ve özverili olman gerekiyor. ayrıca en kötü huyları sevgilerini belli etmezler,sürpriz yapmak konusunda falan hiç yaratıcı değildirler,dümdüzdürler,karsı tarafında düz ve sade olmasını isterler.imalı laflardan falan anlamaz,neyse derdin direk söliceksin :)))

Oğlak burcu eşleri fena korkuttunuz beni.Hep koca olarak bahsettiniz.Benim de 3 hafta sonra oğlak bir oğlum olacak nasipse.Size bişey sormak istiyorum.Eş olarak anladım ki çok zorlar (Bunu ilerde karısı düşünsün:)) Peki evlat olarak nasıllar? Anneleri ile ilişkileri nasıl?Bu beni daha çok ilgilendiriyor.Biraz anlatırsanız çok sevinirim:))

Benim esim ailesiyle iyidir ama pek arayip sormaz, pek bagli degil onlara. Ben derim arasana, ozel gunlerinde bile aramaz dogru durust. Internette okudugum kadariyla oglak bebekleri erken olgunlasirmis, bebekken daha zeki gozlerle bakarlarmis. Disiplinlilermis, yasitlarindan daha olgun ve ciddilermis. Yaslari kucuk oldugu icin bazi seyleri bilmedigini kabul etmek istemez ve inatlasirmis. Tenidig bir oglak bebek yok, bunlar internette okuduklarim.

şimdi eşiniz oğlak burcu diye şu şöyle böyle demek doğru olmaz. ama benim eşimde oğlak burcu alışverişe dükün filan. doğum tarihi,doğum yeri ve en önemlisi doğum saatlerinizi biliyorsanız sinatrinize ucundan bakayım isterseniz. evlilikte ikinizin açıları önemli ve bu arada evlilik tarihi ve saati varsa o da önemli. ilişkinizin burcunu ve yükseleneni öğrenmiş olursunuz.

oğlakların çok güzel özellikleri var kuşkusuz titiz düzenli çalışkan iyi eş iyi babadır paraya zerre kadar değer vermez ılımlı sempatiktir ama alışverişe çıksan deli eder sıkılır gezmeyi hiç sevmez inatçı dik başlıdır ama iyiki oğlakla evlenmişim kovalarıda en iyi onlar idare eder sizi bir kere sevdiyse onun için kadın sizsinizdir sadıktır

Benim eşim de oğlak, bir de yiğenim var (3 yaşında) O da oğlak.

Eşim inatçı, merhametli, ağzı iyi laf yapar -ama benimle sohbet etmez- siyasetçi gibi, para konusunda elinde olanı harcar, tutumlu değil, ancak akıllanıyor.

Benim sevgilim annesi ve ablasını çok sever ama hiç aramaz.Ben derim arasana bak seni çok özlüyolar oda bende özlüyorum arıcam der ama yine aramaz :) Aklının hep bi köşesinde onlar var ama öyle belli etmeyi sevmiyo.Niye bilmiyorum özellikle annesine karşı duygularını hiç göstermiyo.Kadında o kadar iyi niyetli bi kadın bende çok seviyorum kendisini hep dırdır yapıyom kadının tek oğlusun senden ilgi bekliyo diyorum oda napim gösteremiyorum ki diyo :)

Oğlak erkeği düzdür.nettir.duyguları mantığından önce gelmez.geceleri yatağa yatınca ağlayan oğlak yoktur.o çözüm düşünür kafasında.sevgilisi ile kavga edince bugüne kadar onun için yaptığı fedakarlıkların çizelgesini hesaplar. Çünkü kafası gerçekler üstüne çalışır.ev alsa ikinci evi ne zaman alacağını planlar.çünkü ölünce çocuğunun maddi zorluk yaşamasını istemez.duygu yüklü insanlar buna fedakarlık dese de aslında bu fedakarlık değil sorumluluktur.anne ve babasını ebeveyn gibi değil de yetişkin iki farklı insan gibi ayırt etmeyi başka bir anlatımla onları kan bağı olmayan yabancılar gibi eleştirebilmeyi başarır. “anam,garip anam” “kardeşlerim size canım feda” “dostum loto çıkarsa yarısı senin” demez.onun yerine annem-babam bana bugüne kadar ne yaptı ne verdi ama aslında neler verebilirdi der.kardeşlerimin dünyaya gelmesi benim aldığım karar değildi,o yüzden dünyaya getiren düşünsün der.loto çıkarsa dostum sana ancak 20 bin lira veririm der.işin tuhaf yanı bencil,duygusuz ve pinti gibi görünen bu ifadelerin altında bile hakkaniyet vardır.büyük paraya kavuşan hangi dost o paranın yarısını cıbır günlerdeki bir söz uğruna dostuna verir.telefonunu bile açmaz çünkü sevgilisi ile çoktan tatile çıkmıştır.oysa pinti ilan edilen oğlak verdiği sözü tutar.çünkü mangalda kül bırakmayan tipler gibi boş vaatleri sevmez.nettir.gider dostuna 20 bin lirasını verir.kardeşlerini kendi hayatının önüne koyan ablalık ağabeylik yapıp evlendiren,işe sokan hatta kendi miras payını bağışlayanlar bunların karşılığını maddi olarak zaten alamaz da manen de alamadıkça kahrolurken oğlağın kararları yine yıldız gibi parlar.bu demek değildir ki oğlak kardeşlerine yardım etmez.ama şöyle yapar evi kendine alır,kardeşini oturtur ya da borç para verir.evet o aslında herkese borç para verir.çünkü para ondadır.limit aşan kredi kartı borçları,kızlara hava atmak için bütçesini aşan tatiller,restaurantlar ona göre değildir.bir kız onu sevecekse o olduğu için sevmelidir para yedirdiği için değil.para yoksa simit yenir para varsa et yenir.şartlar neyi gerektiriyorsa öyle davranılır.bazı kızlar emekli Rıfat amca gibi davranan üniversiteli oğlağı görünce “bu ne yaaaaa”diyerek ondan kaçar.evet oğlak budur.ama uzun vadede sabreden, derviş amcasına kavuşur.çünkü oğlak en iyi işe girecek (en azından bunu deneyecek),birikimini yapıp karısını 20 yaşında götüremediği mekanlara 30 yaşında götürecektir.ama “istediğim şey hemen olmalı”tarzı yaşayan kızlar bunu istemez.romeo arar.dünyada gerçekten Romeo gibi oğlak erkeği var mıdır bilemem.o julietin peşine çıkmadan evvel julieti nereye kaçıracak,onunla nerede yaşayacak,juliet onu aldatacak gözü başı ayrı oynayacak bir kadın mı,juliet tüm bunlara değer mi düşünceleri döner dolaşır.o yüzden büyük destanlarda ki erkek karakterler oğlak erkeğinden çıkmamıştır.o aşk konusunda fazla temkinlidir. ancak bir kadın konusuna karar verdi ise bu kararından da dönmez.yalnız gözü kara aşıklar aşıklarına kavuşup da zaman içerisinde kızın bıyıklarını da aldığı kiloları da görünce aşkları saman alevi gibi sönerken bizim düz oğlakla evlenenleri büyük bir sürpriz beklemektedir.o karısını başka hiçbir erkeğin sahiplenmeyeceği kadar sahiplenir.karısı karakterli olduğu sürece çirkinleşse de acizleşse de buruşsa da kırışsa da sahiplenir.onunla herşey uzun vadelidir.buna evlilikte dahil.şimdi yol ayrımı gelmiştir.mum ışığı,romantik klişeli ilişkilere başlayıp aynı hızda tükenmek mi tüketmek mi,yoksa evinden işine işinden evine dönen sadık ancak düz oğlakla 80 yaşına kadar ve onun eşsiz zekası sonucu maddi zorlukları geride bırakarak aynı titanic son sahnesindeki gibi birbirine sarılıp ölen yaşlı çift gibi huzurlu ölmek mi karar jürinin.ölünceye kadar dedikleri bu olsa gerek.

ben de kovayım,eşim de oğlak.vallaha benim internetten okuduğuma göre anlaşmaları imkansız iki burçmuş.yazıyı kendisine de okudum,hatta o kadar sık belirtmişim ki bu durumu eşim bana oğlak olmadığını bile iddia etti.adamı nasıl bunalttıysam artık resmen burcunu reddetti

benimkide inkar eder burcunu yılbaşından 5-10 gün önce doğmuş kimliğe 4 şubat geçirmişler ona sorsan oda kova burcu kova burcuna dahi burç diyorlar ya aklı sıra oradan faydalanacak benim zeka küpüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…