Oglak burcu kocası olan

Erkekleri çok takıntılı oluyor, uzun paragraflı bir mesaj yaz bir kelimeye takılıp trip atma yeteneğine sahipler. Bir de önceden olmuş bir sorunu ısıtıp ısıtıp önüne koymakta da üstlerine yok.
Benim hic oyle huylarim yok ya bide bize derler ayrintici elestirir diyebence bu burclari disisi erkegi diye ayiralim olmuyor uzerimize kaliyor ihale
Saka bi yana karakter ve yetisme tarzindan kaynakliyor aslinda pekte burclara baglamamak gerek:)

Bilmezmiyimm benim en yakin arkadasimda oglak
Basagim ben en iyi oglaklarla anlasirim etrafim oglak dolu

Benim eşimde oğlak ben yengecim. Çok evcil evet ama romantik değildir. Ama.sevgisini çok güzel hissettirir. Yemeğe giderken dediginiz gibi bana sorar ama hep onun dediği yere gideriz bir şekilde ben de kıyamıyorum uyuyorum ona. Bencillik hat safhada ama

arkadaş olarak anlaşabiliyor başak ve oğlak ancak sevgili olarak zor başak insanı ilgi insanı habire bana ilgi gösterilsin diyor :)
Valla tanidigim oglaklardan bildigim kadariyla ilgiyi neredeyse en cok seven kisiler diye dusunuyorum:)
Ee basakta ilgilenilsin ister yani ilgilensinler sevsinler bizi ne olacak sevgi istiyoruz

Valla tanidigim oglaklardan bildigim kadariyla ilgiyi neredeyse en cok seven kisiler diye dusunuyorum:)
Ee basakta ilgilenilsin ister yani ilgilensinler sevsinler bizi ne olacak sevgi istiyoruz
öyle olunca oğlak kadını ile başak erkeği yada başak kadını ile oğlak erkeği olmuyor ikisi de ilgi delisi :))

Bencil olmasa iyi valla hep kendi duygularını on planda tutuyorlar

Esasen mükemmeliyetçidir

Her şeyi ayrıntılı düşünüp iyiye ulaşmaya çalışır

Bu da dik başlı inatçı vs tanımlamalarına sebep olur

Karşısındakini de bu tavır yorar

İmza: oğlak kadını

Cok inanmamakla beraber az cok bildigim kadarıyla oglak burcu insani zor.

Yakın bir arkadaşım oglak burcu dostlugu cok guzel ama aşırı takıntılı yönetmeyi seven güçlü bir karakter

Bir yengeç kadını olarak oğlaklarla hiç anlaşamam bide balıklar var tabi

Ayynnnnııı tıpkısının aynısı bende de var bi oğlak , sinir ediyor ısrarcı inatçı huyu

Bende oğlak ım 5 yaşındayken İzmir den gelen kuzenim pinpon topu mu kırmıştı yine o geldi aklıma sen yazınca
Her geldiğinde dedim unutmadın mı dedi
İyilikleri iyi dostlarımı hiç unutmam ama o kadar iyiliğime karşılık kalbimi kırarlarsa siler atarım sürekli olan yaparım

Oğlak burcuna kim romantik demişse kendini atsın aşağı.
Hayatımda romantik oğlak-başak burcu görmedim. Toprak grubunda duygulardan anlayan tek burç boğadır.
Sevin bizi

Oyy yerim sizi beğğnn
Herüfüm boğa
Ben oğlak
Dünyaya beni çekmeye gelmiş zavallım.
Anladın sen

Ay hakikat Başak erkeği çok kıl.
Az daa alıyordum başıma belayı da şükür kocam çıktı karşıma
Benim sevimli boğammm

Vee size gelince sevgili konu saaabisi gamyok cum...
Bir oğlak olarak;
Çok bilir az uygularız.
Romantikliği beceremeyiz.
Ukalayız.
Savunma güdümüz çok yüksek eleştiriye kıl oluruz.
Mükemmeliyetçiyiz.
Edebiyat yapmaya bayılırız.
Soğuk durmak en büyük silahımız.
Ama samimiyet karşısında yelkenleri indiririz.
Vicdan ve merhamet bol keseden.
Müdaheleciyiz.
Küçük şeylerden mutlu oluruz.
Benciliz evet.
Ama fedakar da oluruz çok sevdiklerimize.
Havalıyız ama daha havalı biri karşısında acil mütevazı moduna gireriz.
Rekabetçiyiz, yarışa bayılırız.
Lider ruhluyuz.
Kıskancız.
Parayı iyi idare ederiz.

Ve genelde nazımızı çekenle evleniriz.
Çünkü naz çekmeyi pek sevmeyiz.
Alttan da almayız.
İncimiz neyim dökülür.

Son düzenleme:
Oğlak kadınını da erkeğini sevemedim.lafım meclisten dışarı.sırf bencil ve soğuk oldukları için.

Ben de başak burcuyum, başak burcu bir erkekle muhabbetim olmuştu bir ara... Gerçekten kıllar ve sinir bozucular, ben bile illallah dedim.
Ama kadınları tatlı oluyor bence.
Basak erkeklerı deyınce tuylerım dıken dıken oluyor yok oyle bısı

Ben aslan eşim oğlak yanında kedi oldum yaHü

Ama bana başta söylemişti ben dert naz çekmem diye ah ah

Eşim oğlak burcu ben koç bizimki hep köprü kavgasi o diyo ben gecicem ben diyorum ben :)
Tam bir iş kolik .otoriter .inatci. saygi duyulasi duyulmazsa duyultturulasi kişilik :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…