- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Benim hic oyle huylarim yok ya bide bize derler ayrintici elestirir diyeErkekleri çok takıntılı oluyor, uzun paragraflı bir mesaj yaz bir kelimeye takılıp trip atma yeteneğine sahipler. Bir de önceden olmuş bir sorunu ısıtıp ısıtıp önüne koymakta da üstlerine yok.
Bilmezmiyimm benim en yakin arkadasimda oglakoğlak burcu erkeği de kadını da yemeğin kalitelisinden hoşlanır aslında. o yüzden bakma karşısındakine sorar ama kendi bildiği kaliteli mekanları tercih eder yine de kendimden biliyorumtipik bir oğlak kadınıyım
Benim eşimde oğlak ben yengecim. Çok evcil evet ama romantik değildir. Ama.sevgisini çok güzel hissettirir. Yemeğe giderken dediginiz gibi bana sorar ama hep onun dediği yere gideriz bir şekilde ben de kıyamıyorum uyuyorum ona. Bencillik hat safhada amaKızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu
arkadaş olarak anlaşabiliyor başak ve oğlak ancak sevgili olarak zor başak insanı ilgi insanı habire bana ilgi gösterilsin diyor :)Bilmezmiyimm benim en yakin arkadasimda oglak
Basagim ben en iyi oglaklarla anlasirim etrafim oglak dolu
Valla tanidigim oglaklardan bildigim kadariyla ilgiyi neredeyse en cok seven kisiler diye dusunuyorum:)arkadaş olarak anlaşabiliyor başak ve oğlak ancak sevgili olarak zor başak insanı ilgi insanı habire bana ilgi gösterilsin diyor :)
öyle olunca oğlak kadını ile başak erkeği yada başak kadını ile oğlak erkeği olmuyorValla tanidigim oglaklardan bildigim kadariyla ilgiyi neredeyse en cok seven kisiler diye dusunuyorum:)
Ee basakta ilgilenilsin ister yani ilgilensinler sevsinler bizi ne olacak sevgi istiyoruz
Bence basak kadiniyla oglak erkegi oluröyle olunca oğlak kadını ile başak erkeği yada başak kadını ile oğlak erkeği olmuyorikisi de ilgi delisi :))
Bencil olmasa iyi valla hep kendi duygularını on planda tutuyorlarBenim eşimde oğlak ben yengecim. Çok evcil evet ama romantik değildir. Ama.sevgisini çok güzel hissettirir. Yemeğe giderken dediginiz gibi bana sorar ama hep onun dediği yere gideriz bir şekilde ben de kıyamıyorum uyuyorum ona. Bencillik hat safhada ama
oğlak burcu erkeği de kadını da yemeğin kalitelisinden hoşlanır aslında. o yüzden bakma karşısındakine sorar ama kendi bildiği kaliteli mekanları tercih eder yine de kendimden biliyorumtipik bir oğlak kadınıyım
AyynnnnıııBi oğlak da bende var valla ben de burçlara inanmazdim ama dgruymus demekkemal sunal bile ayni olur mu yaaa gelir gezer kanallari bign once izlemis olsak bile yine acar o kemal sunali.dsari yemege gttysek ne yicen der sylerim sunu yesen saha iyi degl mi bu daha gzel ser durur.taki ben tamm onu yicem dyene kdar
Bende oğlak ım 5 yaşındayken İzmir den gelen kuzenim pinpon topu mu kırmıştı yine o geldi aklıma sen yazıncaAçılın Abim oğlak:) Yakın arkadaşlarım da oğlak olur genelde.
Gözlemlediğim kadarıyla; tutumludurlar, çok kıskançlar, aileye düşkün, hırslı, kaprisli insanlar genelde. Bencilliklerini görmedim, ben merkezci olabilirler.
Burçlar kuşağının en inatçı burcu oğlaktır. Bir de kindarlardır. Sizin unuttu sandığınız şeyleri 10 yıl sonra önünüze dökebilirler.
Oğlak burcuna kim romantik demişse kendini atsın aşağı.
Hayatımda romantik oğlak-başak burcu görmedim. Toprak grubunda duygulardan anlayan tek burç boğadır.
Sevin bizi
Burç meselesi değil, kişilik, karakter meselesi.
Ha burçlardan konuşacaksak da, benim de başımda bi başak var mesela, ayrıntıcı, titiz, eleştirel, kıl... Başak erkeği deyince "Allah sabır versin" diyorlar genelde.
Burç meselesi değil, kişilik, karakter meselesi.
Ha burçlardan konuşacaksak da, benim de başımda bi başak var mesela, ayrıntıcı, titiz, eleştirel, kıl... Başak erkeği deyince "Allah sabır versin" diyorlar genelde.
Basak erkeklerı deyınce tuylerım dıken dıken oluyor yok oyle bısıBen de başak burcuyum, başak burcu bir erkekle muhabbetim olmuştu bir ara... Gerçekten kıllar ve sinir bozucular, ben bile illallah dedim.
Ama kadınları tatlı oluyor bence.
Ayyy aynisi vallaAyynnnnıııtıpkısının aynısı bende de var bi oğlak , sinir ediyor ısrarcı inatçı huyu
Oyy yerim sizi beğğnn
Herüfüm boğa
Ben oğlak
Dünyaya beni çekmeye gelmiş zavallım.
Anladın sen
Ay hakikat Başak erkeği çok kıl.
Az daa alıyordum başıma belayı da şükür kocam çıktı karşıma
Benim sevimli boğammm
Vee size gelince sevgili konu saaabisigamyok cum...
Bir oğlak olarak;
Çok bilir az uygularız.
Romantikliği beceremeyiz.
Ukalayız.
Savunma güdümüz çok yüksek eleştiriye kıl oluruz.
Mükemmeliyetçiyiz.
Edebiyat yapmaya bayılırız.
Soğuk durmak en büyük silahımız.
Ama samimiyet karşısında yelkenleri indiririz.
Vicdan ve merhamet bol keseden.
Müdaheleciyiz.
Küçük şeylerden mutlu oluruz.
Benciliz evet.
Ama fedakar da oluruz çok sevdiklerimize.
Havalıyız ama daha havalı biri karşısında acil mütevazı moduna gireriz.
Rekabetçiyiz, yarışa bayılırız.
Lider ruhluyuz.
Kıskancız.
Parayı iyi idare ederiz.
Ve genelde nazımızı çekenle evleniriz.
Çünkü naz çekmeyi pek sevmeyiz.
Alttan da almayız.
İncimiz neyim dökülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?