öyle mi oluyomuşYa tabi yok ama ne bilim oglak burcu erkekleri evcil romantik duygusal olur denir hep hiç alakası yok yani astroloji de yalan
Tez zamanda kurtuldum diye dua ediyorumVallahi aldatan tipler zaten hep el üstünde tutan tipler oluyor ama bu oğlak yengeç ikizler diye ayiramayiz canım sütü bozuksa yapıyor malesef sana denk gelmemiş demekki yakmamissin basini
Allah göstermesin inşallah canimTez zamanda kurtuldum diye dua ediyorum
Ben de başak burcuyum, başak burcu bir erkekle muhabbetim olmuştu bir ara... Gerçekten kıllar ve sinir bozucular, ben bile illallah dedim.Burç meselesi değil, kişilik, karakter meselesi.
Ha burçlardan konuşacaksak da, benim de başımda bi başak var mesela, ayrıntıcı, titiz, eleştirel, kıl... Başak erkeği deyince "Allah sabır versin" diyorlar genelde.
Ya tabi yok ama ne bilim oglak burcu erkekleri evcil romantik duygusal olur denir hep hiç alakası yok yani astroloji de yalan
Aynen basak burcu erkegi ile kadini cok farkli ya,kadinlari cok tatli hos sohbettir kafadengiyiz bizBen de başak burcuyum, başak burcu bir erkekle muhabbetim olmuştu bir ara... Gerçekten kıllar ve sinir bozucular, ben bile illallah dedim.
Ama kadınları tatlı oluyor bence.
Erkekleri çok takıntılı oluyor, uzun paragraflı bir mesaj yaz bir kelimeye takılıp trip atma yeteneğine sahipler. Bir de önceden olmuş bir sorunu ısıtıp ısıtıp önüne koymakta da üstlerine yok.Aynen basak burcu erkegi ile kadini cok farkli ya,kadinlari cok tatli hos sohbettir kafadengiyiz biz
oğlak burcu erkeği de kadını da yemeğin kalitelisinden hoşlanır aslında. o yüzden bakma karşısındakine sorar ama kendi bildiği kaliteli mekanları tercih eder yine de kendimden biliyorumKızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?