• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglak burcu kocası olan

Ya tabi yok ama ne bilim oglak burcu erkekleri evcil romantik duygusal olur denir hep hiç alakası yok yani astroloji de yalan :skandal:
öyle mi oluyomuş :KK53::KK53: bnmkide oğlak ve bencilin önde gideni bana sorar onun istediği olur bende artık sen bilirsin diyorum bu seferde fikir ver bana diyo hep bnm istediğimi yapıyoruz diyo :D
ayarsızlar benciller paragözlerler sinirliler(kötü özellikleri)
gönül almasını bilirler ama onda sorun yok :KK200:

ben kendim oğlak burcuyum, hiç de romantik demezler. seviyeli, soğuk, inatçı falan derler. burçlara inanmasam da seviyeli olduğum gerçek

Burçlara inanmam, ama 30-35 ten sonra yükselen etkili oluyormuş . Ben öleyim o zaman balık-ikizler benim burç :D eşiminde akrep-balık hiçte öyle ağlak duygusal değil.:d

Burç meselesi değil, kişilik, karakter meselesi.

Ha burçlardan konuşacaksak da, benim de başımda bi başak var mesela, ayrıntıcı, titiz, eleştirel, kıl... Başak erkeği deyince "Allah sabır versin" diyorlar genelde.

Burç meselesi değil, kişilik, karakter meselesi.

Ha burçlardan konuşacaksak da, benim de başımda bi başak var mesela, ayrıntıcı, titiz, eleştirel, kıl... Başak erkeği deyince "Allah sabır versin" diyorlar genelde.
Ben de başak burcuyum, başak burcu bir erkekle muhabbetim olmuştu bir ara... Gerçekten kıllar ve sinir bozucular, ben bile illallah dedim.
Ama kadınları tatlı oluyor bence. :KK53::KK53:

Burçlar saçmalık olduğu için öyle olması normal.

Ya tabi yok ama ne bilim oglak burcu erkekleri evcil romantik duygusal olur denir hep hiç alakası yok yani astroloji de yalan :skandal:

Benim esim de oglak burcu,yorumlari okumasam her oglak erkegi super derdim :KK200: valla romantizm kalpler kirmizi guller falan gibiyse evet romantik degil ama coook sefkatli,merhametli,fedakar.. valla ben cok memnunum esimden,herkesin evliligi de cok huzurlu olsn insallah

4 yıllık flört dönemi yaşadım sonrasında 1.5 yıllık ta evliyim kendileriyle hiç te romantik olduğunu görmedim.

Bencil değil ama inatçı soğukkanlı ve dediğim dedik tipler.

Biraz özgürlüğüne duskunler.

Ayrıca benim istedikerimi değil hep kendi istediğini yapar denilmiş aynen katılıyorum ama bunu hissettirmeden ortak fikirmiş gibi yapıyorlar ya ben ona deli oluyorum.

Neyse ki seviyoruz iyidir hoştur.

Bnde yengecim esimde oglak
Romantiklik yok ama evden ise isten evedir cok sukur

Ben de başak burcuyum, başak burcu bir erkekle muhabbetim olmuştu bir ara... Gerçekten kıllar ve sinir bozucular, ben bile illallah dedim.
Ama kadınları tatlı oluyor bence. :KK53::KK53:
Aynen basak burcu erkegi ile kadini cok farkli ya,kadinlari cok tatli hos sohbettir kafadengiyiz biz :KK53:

Aynen basak burcu erkegi ile kadini cok farkli ya,kadinlari cok tatli hos sohbettir kafadengiyiz biz :KK53:
Erkekleri çok takıntılı oluyor, uzun paragraflı bir mesaj yaz bir kelimeye takılıp trip atma yeteneğine sahipler. Bir de önceden olmuş bir sorunu ısıtıp ısıtıp önüne koymakta da üstlerine yok. :KK53:

Hahah, burçlara inanmıyorum ama benim eşim de oğlak, çok evcimen ve işini hakkıyla yapan biri, bencilliği de yoktur öyle, romantiktir yeri geldiğinde.

Kızlar mrb bn yenGeç burcuyum esm oglak normalde oglak burcu erkegi nin çok evcil romantik olduğu söylenir ama bnim ki öyle değil birincisi birZ bencil ve hep istekleri doğrultusunda hareket ediyor mesela yemeğe gideceğiz bana soruyor sen ama gende kendi istediği yere gidiyoruz. Oğlak Burcuyla evli hanımlar sizlerin yorumunu bekliyorum. Benim ki oglak burcu değil sanırım öküz burcu
oğlak burcu erkeği de kadını da yemeğin kalitelisinden hoşlanır aslında. o yüzden bakma karşısındakine sorar ama kendi bildiği kaliteli mekanları tercih eder yine de kendimden biliyorum :D tipik bir oğlak kadınıyım

Back
X