oglak erkegi

nazz68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
40
1
86
Arkadaslar Oglak esi olan varmi aranizda ?? Oglak erkegi en cok.belirgin özeöligi nelerdir ?

Sevgilim oğlak ve en belirgin özelliği inatçı olması.

evet Kessinlikle Katiliyorum..Ne yapicaz biz bu Inatci Oglaklari ☺

gercekmi benn degilim alttan alan genelliklenhep ben oluyorum

Ben Yengeç burcuyum:) bendeki İnat Laz damarı olmasından kaynaklanıyor :) Ama hep alttan almakla olmazki yani bu sizi yıpratır

haklisin canim Alttan almamak lazim .. haddini bildir diyorsun

Hayatımda bir burçtan nefret ediyorsam o da oğlak erkeğidir. Hepinizin eşi/sevgilisi meclisten dışarı; ruh hastası, saplantılı sevme mayağı, özgüvensiz, şizofren olanları var. Kesinlikle bir kadının kendine yapabileceği en büyük kötülük bir oğlak erkeğidir ya.

İlk sevdiğim erkek oğlak burcuydu ve cidden sevmekten nefret ettim ama aynı zamanda romantik ve acayip derecede inatçıydı. Nerede oğlak görsem kaçarım artık tövbe oğlak mı

Arkadaslar Oglak esi olan varmi aranizda ?? Oglak erkegi en cok.belirgin özeöligi nelerdir ?
eşim oğlak burcu, hiç sorma hep negatif düşunce negatif elektrik. inat kıskanç ........ düşüne bilirmisin ayna evde 3 oğlak ile yaşiyorum. eşim . oğlum. bı de buyuk derd kaynanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üçü oğlak

Eşim oglak ve zor bi erkek inatcı ve bencllkte var kaç derim :)

Eşim oglak ve zor bi erkek inatcı ve bencllkte var kaç derim :)
hhhhhh belli ki afana takmiyorsun , ne söylerse sölesın ne yaparsa yapsın , gibi hhhh. keeeeeeeşke bende öyle yapabılırım

En belirgin özellikLERi inatçı,monoton,sabit fikirli,soğuk durması sevgilimde gördüğüm :)

benim sevdiğimde oğlak burcu ve yazılanların hepsi var yola gelmiyor mu bunlar yaa

oğlak sade ve cıkarcı bir kişiliktir .. ve biraz hayalperest kurgucu kolay kandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…