• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglak erkegi

rahat adam bunlar ya her sey onların istediği gibi olsun isterler, sizin fikrinizin hiç ama hiç önemi yoktur, cool gözükmeye çalışırlar. hepsinin de canı cehenneme salak şeyler:lülülü:

Ben cooook memnunum biraz inatciligi disinda cok sakin uyumlu pozitiftir esim bunca zaman tanidigim tum.oglak erkekleride boyleydi arkadaslarim falan hatta oglak erkegi evlenilcek erkek diyorum hep:)

Benim kocam da oğlak burcu. İnatçı, bildigi dogruları sonuna kadar savunur kolay kolay taviz vermez. Çok çok kıskanç, bir anda sinirlenir ama küs tutamaz. Herseyin en kötüsünü bi hesaplayacak illaki. Duygularını belli etmez, dış ortamda otoritesini hissetirmek ister. Arada bir cimriliği tutar. Ama çok merhametli, üzüldügmü görse hiç dayanamaz yumusar hemen. İnsan her gördüğü çocuga yapışır mı :) mükemmel bir baba olacağından adım gibi eminim :) yemeğe düşkün, içte eğlenceli ama dışarda ağırdır. Her geçen gün daha çok seviyorum, iyiki Rabbim onu yazmış kaderime diyorum :)

her oğlak bir değildir. kişinin karakter özelliğini öğrenmek için doğum haritasına bakmak gerek.
burcu oğlak olup farklı bir burç'un ağırlıklı özelliğini de taşıyabilir.

Genellemeler çok yanlış.

her oğlak bir değildir. kişinin karakter özelliğini öğrenmek için doğum haritasına bakmak gerek.
burcu oğlak olup farklı bir burç'un ağırlıklı özelliğini de taşıyabilir.

Genellemeler çok yanlış.
hhhhh haklısın. ama çoğu ayna. 3 oğlak ıle yaşıyorum. hemen hemen 3u ayna

En belirgin özelliklerinden biri de cimrilik. Ve ani patlamaları hiç beklemediğiniz bir anda çok saçma bir konuya patlayabilirler. Üşengeçtirler. İnatçılıkları da üşengeçliklerinden gelir. En bencil burçlardan biri. Kendi istemediği hiç bir şeyi yapmaz. Öncelikleri kendileridir. Şimdilik bunlar.

En belirgin özelliklerinden biri de cimrilik. Ve ani patlamaları hiç beklemediğiniz bir anda çok saçma bir konuya patlayabilirler. Üşengeçtirler. İnatçılıkları da üşengeçliklerinden gelir. En bencil burçlardan biri. Kendi istemediği hiç bir şeyi yapmaz. Öncelikleri kendileridir. Şimdilik bunlar.
:KK47:tam doğru. konuşurken başkaları dinlemıyorlar.sadece kendilerın dınlıyorlar:işsiz:.
:rapci::rapci:

Benimki oglak burcu kocaminki akrep burcu ikisinin özelligi de inat var her ikimizde inatlastikca kötü oluyoruz sakinlestik mi yolumuza devam ediyoruz inatlik iyi degil genel icinde

Back
X