- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
ayrılmalı mıyım sizce? , erkek arkadaşımla bi sorunum yok hatta seviyorum.
Haaaaa hiç kimse veya hiç bir şey onurumdan gururumdan kıymetli değil.
Hala üstümden atamadım gerçekten . Kendime gelemedim.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.
oğulcuğu bir şey demiyor haberi yok ben çok utanıyorum.En güzeli hiç cevap vermeden uzaklasmaniz bu insanlardan.. rencide etmek ne kadar kolay genç bi kızı.. ogulcugu ne diyor bu konuda
Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.
bu güzel bi mesaj örneği diyebilirim bunu ..oha diyorum izninizle..
oğlunuzdan bir beklentim yok .. zaten sizin gibi bir annesi olandan kimin ne beklentisi olabilir ki..
ben kendisini yeteri kadar deneyimledim kılçığı buyrun sizin olsun...
tabi eğer bu sevgilinden ayrılmaya karar verdiysen yazılacak türde bir mesaj..
Kendini erkeklere servis etmek bilmem ne.
Bu lafından sonra yapacağım tek şey hakkında dava açmak olurdu.
Herhalde yutmayacaksın bu söylediklerini.
Servisi hazırlasın, tazminat geliyor
Sen niye utanıyorsun?oğulcuğu bir şey demiyor haberi yok ben çok utanıyorum.
Böyle şeyler nasıl yazılır nasıl söylenir , terbiyesizliği yapan annesi ama ben utanıyorum.
Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...
Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
oğulcuğu bir şey demiyor haberi yok ben çok utanıyorum.
Böyle şeyler nasıl yazılır nasıl söylenir , terbiyesizliği yapan annesi ama ben utanıyorum.
teşekkür ederim, amin.Kızı yada kendide bir başkasının deneyimi oluverir bir anda böyle koca koca laflar ederse.erkek arkadaşınla ilişkiniz ne boyuttaysa ona göre davran haber ver olayı ve bana kalırsa sen bitir bu işi.ne ayıp ya bir kız annesi olarak çok kızdım Allah senide tüm kız evlatlarıda korusun böyle edepsizlerden
O ve türevleri Meryem ana , namus ve temizlik timsalleri .Eğreti gelin
Ulan sanki hic genç kadın olmadan, oğlan anası oldu.
Mesajin ekran goruntusunu erkek arkadasina at. Annesinede dava ac. Ciddi ciddi ugras bu kadinla yarin obur gun baska birinin canini yakamasin
cinsel acliginizi oglunun yasadigi iliskileri takip ederek mi gideriyorsunuz yazardimHayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...
Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?