Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Ay vazgeçtim, lahana turşusu gibi olmuş yumurtalıklarınla benimle seksli meksli konuşmaya utanmıyor musun sen arsız kadın yaz.
:KK12::KK12:
Bu ilişki bitmiş canım çoktan.
Erkek arkadaşın ne diyor?

Sakın kadına duygu sömürüsü içerecek şeyler yazma.

Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
ayrılmalı mıyım sizce? , erkek arkadaşımla bi sorunum yok hatta seviyorum.
Haaaaa hiç kimse veya hiç bir şey onurumdan gururumdan kıymetli değil.
Hala üstümden atamadım gerçekten . Kendime gelemedim.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.

En güzeli hiç cevap vermeden uzaklasmaniz bu insanlardan.. rencide etmek ne kadar kolay genç bi kızı.. ogulcugu ne diyor bu konuda
oğulcuğu bir şey demiyor haberi yok ben çok utanıyorum.
Böyle şeyler nasıl yazılır nasıl söylenir , terbiyesizliği yapan annesi ama ben utanıyorum.

Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.

Ne kadar severseniz sevin daha şimdiden bu şekildeyse evlendikten sonraki halinizi düşünemiyorum. Hadsiz kadın ! Sanki bi kendisinin oğlu var dünyada. Nefret ediyorum böylelerinden ya Allah düşmanıma bile vermesin. Sizin cevap vermekten önce yapacağınız şey böyle bir kadının kayınvalideniz olmasını kabul edip etmeyeceğinize karar vermek. Çekemem diyorsanız ne kadar severseniz sevin ayrılmanız lazım ki o zaman kafanıza göre istediğiniz ağırlıkta bi cevap verebilirsiniz. Yok ayrılamam çok seviyorum derseniz de ona göre erkek arkadaşınıza anasını yediği haltları anlatırsınız. Bilemedim Allah yardımcınız olsun

oha diyorum izninizle..
oğlunuzdan bir beklentim yok .. zaten sizin gibi bir annesi olandan kimin ne beklentisi olabilir ki..
ben kendisini yeteri kadar deneyimledim kılçığı buyrun sizin olsun...

tabi eğer bu sevgilinden ayrılmaya karar verdiysen yazılacak türde bir mesaj..
bu güzel bi mesaj örneği diyebilirim bunu ..

Canim kadin kendini ve oglusunu bulunmaz hint kumasi saniyor seni de oglunun gelecegiyle oynayan bir engel olarak goruyor
Bu oglusla evlenirsen yüzde yüz mutsuz olursun kadin senle ugrasir genc yasta sinir hastasi olursun

Böyle şeyler nasıl yazılır nasıl söylenir , terbiyesizliği yapan annesi ama ben utanıyorum.
Sen niye utanıyorsun?

Kadın neci yahu?
O ne olmuş, mesleği ne?
Bu arada kadın oğlunu senden yüksek görüyor.
O ne yapıyor sen ne yapıyorsun da ufacık beyniyle sana tavsiye veriyor?

Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...

Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.

Hiç cevap yazıp muhatap olmayın. Dava açın. Avukatınızla muhatap olsun.

Haberi olmalı ama.. annesine kizsin diye değil bu şekil davranan bi annesi olduğunu bilsin yoksa ömür boyu mutlu olamaz.. arkasından nasıl işler çevirmiş bilsin.. hoş anne de özgüven tavan ve korkusu yok oğlu öğrenir diye.. insan evladını rencide etmemek için yazmaz zaten bunları dusunse bile.. alır oğlunu karşısına onunla konuşur. . Yazilanlari üstünüze bile alinmayin.. uzmeyin kendinizi.. değmez..

Ne oldu da bu kadın araya girdi?
Ne zamandır birliktesiniz?
Hiç tanıştınız mi? Sonradan mı böyle oldu?
Ahlaksız kadin

Mesajı gönder ki oğluna anlasın anasının seviyesizliğini.

Kızı yada kendide bir başkasının deneyimi oluverir bir anda böyle koca koca laflar ederse.erkek arkadaşınla ilişkiniz ne boyuttaysa ona göre davran haber ver olayı ve bana kalırsa sen bitir bu işi.ne ayıp ya bir kız annesi olarak çok kızdım Allah senide tüm kız evlatlarıda korusun böyle edepsizlerden
teşekkür ederim, amin.

Deneyim mi ?

Bunu bir kadın nasıl söyler bilmiyorum
Hele ki bir anne o_O

Alın işte bir şehzade ANASI daha!:deli:
Oğlu nerenin lordu, paşasıymış acaba da hayatına girmiş kadınlar denenecek bir cariye olmuş?
Birinin şu kadına sade vatandaş olduğunu hatırlatması lazım. Mesela aleyhine açılmış bir hakaret davası celbi uyandırır galiba. :sus:
Ne kadar kolay di mi elin kızına çamur atmak? Hele de en hassas yerden vurmak! Yazıklar olsun, böyle biri ile ben ömür boyu yüz yüze bakmayı yediremezdim konu sahibi. Ondan olanı da istemezdim.

Hayatımda hiç böyle aşağılanmamıştım. Böyle üzüntüden , sinirden , ne yapacağını bilememekten titrediğimi hiç hatırlamıyorum...
Bu erkek anneleri neden böyleler gerçekten anlamak çok çok güç.
Annesi bana mesaj atmış , mesaj hayli bi uzun ama çok çok utandığım için paylaşamayacağım tamamını.
Oğlu henüz öğrenciymiş , beklentim neymş bilemiyomuş ama imkanları kısıtlıymış ( sanki parası peşnde koştum )
Oğlu için sadece bi deneyim olabilirmişim.( Deneyim ? , burda kasıt nedir yani ? )
Bana da tavsiyesi benim de okuyup mesleğimi elime almammış. ( Hali hazırda ben zaten bi okul bitirdim...)
Haaa bir de kendimi erkeklere servis etmemeliymişim. Oğlunun bilgisayarına bakmış ve konuşmalarımızı okumuş ...

Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına okkalı bi cevap vermek istiyorum ama bilmiyorum ya hala şoktaym sanırım mal gibi kaldım öyle.
cinsel acliginizi oglunun yasadigi iliskileri takip ederek mi gideriyorsunuz yazardim

erkek arkadaşınla bence büyük bir sorunun var ..
ailesi çocuğa saygı duymuyor onu çiğneyip sana böyle bir mesaj atabiliyor.. kendini aile içinde kabul ettiremeyen bir adamla bir gelecek düşünme bile..

Back
X