Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Kac yasindasin ? Hangi yas araligindaki bir iliskiden soz ediyoruz burda ? Ona gore yorum yapacagim cunku.
Benim oglum ogrenci beklenti nedir falan yazmisya lise ogrencisi falanmisiniz ben anlamadim cidden.
Her yas grubunda kisiler artik flort ediyor da burda bu kadinin bu derece terbiyesizce seyler yazmasina sebep olacak ne olmus olabilir ben onu anlamadim kolay kolay durduk yere yazilacak seyler degil bence bunlar. Kadinin iliskiden haberi varmiydi ? Kadin ayrilmaniz icin baski yapti ayrilmadiniz mi ? Olayin basinda neler olduda bu kadin bu derece nefret kusmus sana ben onu anlamadim.
Tamam kadin cidden terbiyesiz ve seviyesiz seyler yazmis sanki kendi genc kiz olmamis gibi ama bu kadinin sana bu derece manyakca mesaj yazmasida durup dururken olmadi herhalde....

Yapilacak birsey yok su kadinla agiz dalasina girip temelli mi rezil olmak istiyorsun, kadin birde yazismalarinizi okudugundan bahsediyor kendini servis etme falan demis yani samimi konusmalariniz olduysa bu kadindan hersey beklenir ifsa eder ele gune rezil eder hatta iftira bile atabilir.
Bi bok yiyemez.
aklımda 3 ihtimal var
1 erkek arkadaşıma söylerim , söylenmesi gerekenleri o söyler. (Beni dediği gibi seviyosa tabi )
2 sizin gibi anneden kim ne beklesin zaten , büyüklerimin yaşanmışlıklarından aldıkları tavsiyeler de hep kulağıma küpe olmuştur derim.
3 size dava açıyorum derim ve yaparım bunu cidden yaparım.
Yaşımız da 23

hemen ayrılma
önce oğluna anlat
ne kadar şok olduğunu böyl birşeyi yakıştıramadığını
önce bir oğlundan zılgıt yesin

2 senedir sevgilinin ailesi necidir merak etmedin mi valla zamanına yazık olmuş 2 sene az buz değil ne olcak şimdi kadın insan değil resmen oğlu ne olsun ki, ayrıl derhal ve hatta dava aç , mahkemelerde sürünsün , dava açmasan bile Allahın adaletı buyuk kendş kızından falan bulsun inş. terbiyesiz kadın.
Aynen , amin bende öyle dedim. Kendi kızından bulsun.
20 küsür yaşındaki oğlunu ilk okul çocuğu mu sanıyo nedir yani.

Bi bok yiyemez.
aklımda 3 ihtimal var
1 erkek arkadaşıma söylerim , söylenmesi gerekenleri o söyler. (Beni dediği gibi seviyosa tabi )
2 sizin gibi anneden kim ne beklesin zaten , büyüklerimin yaşanmışlıklarından aldıkları tavsiyeler de hep kulağıma küpe olmuştur derim.
Yaşımız da 23

Ne yapacaksan yap ama o cocukla iliskine devam etme sonucta annesinin bu derece ozel hayatina girmesine karismasina kendisi izin vermis, kadin bilgisayarina girip yazismalarini okuyor dusun senin numarani alip sana mesaj atiyor. Sevgilinde de bir miktar miymintilik var yani ondan bir halt olmaz ana ogul bunlari birak sen bence...

Bi yanlışa düşüpte sakın evlenme hayatın zindan olur.Cahil medenıyetten yoksun insanla ugrasmak ömrunu bitirir.Yolun basındasın ayrıl.
Cevap vermek istıyorum demişsin bırak kadındakı bu saygısızlıga cevap verip kendını üzme.Çunku cevap verırsen arkası gelcek ve seni daha cok kırcak o kadın.

Bir de utanmadan yazışmaları okumuş, kendince ahlaksız bulup erkeklere servis etme demiş ya!
Ya hu birincisi 23 yaşında iki genç var, çocuk değil bunlar.
Bu zihniyetten nefret ediyorum, oğlunu geride tutup kızın namusunun peşinde koşması iğrenç!
Bir ilişki varsa ortada, iki kişi yaşıyor. Ama bu kafa asla bunu anlamıyor. Bunu da bir kadın başka bir kadına yapıyor. :olamaz:

Alın işte bir şehzade ANASI daha!:deli:
Oğlu nerenin lordu, paşasıymış acaba da hayatına girmiş kadınlar denenecek bir cariye olmuş?
Birinin şu kadına sade vatandaş olduğunu hatırlatması lazım. Mesela aleyhine açılmış bir hakaret davası celbi uyandırır galiba. :sus:
Ne kadar kolay di mi elin kızına çamur atmak? Hele de en hassas yerden vurmak! Yazıklar olsun, böyle biri ile ben ömür boyu yüz yüze bakmayı yediremezdim konu sahibi. Ondan olanı da istemezdim.
harika bi fikir aslında

Özelden bana ss alıp atabilirsin dilersen.
Sana avukat buluruz.
Aynı ildeysek yardımcı da olurum.

Hatta bana kalsa ben çoktan arayıp aklını almıştım da şu an ağlıyor olurdu, tebligata falan gerek kalmazdı.

Sen önce bir sakinleş güzelim..
Ona da yazarız ooyyy teyzem diye.

Konu sahibi arkadaşım lütfen bu arkadaşın önerisini düşünün. Böyleleri azıcık tırsmalı ki haddini bilsin. Hatta dava ile tehdit ederseniz oğluna kendisi demek zorunda kalır yaptığı saçmalığı.

Aynen , amin bende öyle dedim. Kendi kızından bulsun.
20 küsür yaşındaki oğlunu ilk okul çocuğu mu sanıyo nedir yani.
bilmiyorum ama kadında ki cesaret bu kendini bilemezlik nereden geliyor bilmiyorum annemde erkek annesı kardesimde 2o kusur yaslarında annem kardesımın sevgılısıne öyle bir msj atsa , kardesım annemi affettmez annemle arası bozulur annemde bilir bunu yani asla yapmaz, bu kadın tuhaf belli ki oglundan da güç alıyor ne bilim ogluyla konusuyor seni belli , sevgiline bu durumdan bahsetmelisin , bakalım ne diyecek annesine .

bi avukat arkadastan haklarini anlatan soyle.tirsitan bi msj yazmasini istesek burdan,kadini sikayet edicem diye bi tirsitsak.. ay cok sinir oldum bisey yapalim
Hakikaten aramızda avukat olan böyle bişey yazabilicek olan var mı bayanlar?

Konu sahibi arkadaşım lütfen bu arkadaşın önerisini düşünün. Böyleleri azıcık tırsmalı ki haddini bilsin. Hatta dava ile tehdit ederseniz oğluna kendisi demek zorunda kalır yaptığı saçmalığı.
Niye dava ile tehtid edelim?
Direkt dava açsın konu sahibi, ister tek başına, ister kendi bulacağı bir avukatla..
Her ne olursa olsun
Bu terbiyesizliği asla yutmasını istemem bir hem cinsimin.

Bi bok yiyemez.
aklımda 3 ihtimal var
Yaşımız da 23
Şekerim kadının özgüven tavan tavan gitmiş.Oğlunu sallayacak biri gibi gelmedi bana.Yinede sen bilirsin.
Msj ne kadar uzun olursa "seni o kadar önemsiyorum" anlamı taşır.
"Çokta fifi "havalarında yaz yazacaksan

Bende diğer yorumlar gibi düşünüyorum.
Siz bu yollardan geçip çok servis yaptınız anlaşılan yazın.
Sonra da dava açıcagınızı söyleyin tutuşsun terbiyesizler ya :KK20:

Yok hiç tanışmadım.
2 seneye yakın oldu neredeyse bizim birlikteliğimiz .
Biraz ayrılmalı barışmalı da olsa .
Çok zor biliyorum ama silkin, ve bu adamdan kurtul lütfen. Hemen!
Kadın ahlaksız ama maalesef bu yüzü oğlundan bulmuştur. O oguldan da bir cacık olmaz. Seni hak eden kişilere yonelmelisin.

Kadın sanki çocuğun anası değil karısı da, kendisini aldatan kocasının sevgilisine mesaj atıyor.Birde dizilerden fazla etkilenmiş galiba.sanırsın dünyanın beşinci zengini de yalısından insan beğenmiyor. Öncelikle erkek arkadaşınla konuş , mesajı göster.Baktın istediğin tepkiyi vermiyor ayrıl.

katiliyorum belki daha oncede ayni sekilde mesajlar atti ve oglunun giki cikmadi
Yok daha önce böyle bir şey yaşamadım .
Ama belli ki kadın istemiyomuş yani .

Back
X