- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Bi bok yiyemez.Kac yasindasin ? Hangi yas araligindaki bir iliskiden soz ediyoruz burda ? Ona gore yorum yapacagim cunku.
Benim oglum ogrenci beklenti nedir falan yazmisya lise ogrencisi falanmisiniz ben anlamadim cidden.
Her yas grubunda kisiler artik flort ediyor da burda bu kadinin bu derece terbiyesizce seyler yazmasina sebep olacak ne olmus olabilir ben onu anlamadim kolay kolay durduk yere yazilacak seyler degil bence bunlar. Kadinin iliskiden haberi varmiydi ? Kadin ayrilmaniz icin baski yapti ayrilmadiniz mi ? Olayin basinda neler olduda bu kadin bu derece nefret kusmus sana ben onu anlamadim.
Tamam kadin cidden terbiyesiz ve seviyesiz seyler yazmis sanki kendi genc kiz olmamis gibi ama bu kadinin sana bu derece manyakca mesaj yazmasida durup dururken olmadi herhalde....
Yapilacak birsey yok su kadinla agiz dalasina girip temelli mi rezil olmak istiyorsun, kadin birde yazismalarinizi okudugundan bahsediyor kendini servis etme falan demis yani samimi konusmalariniz olduysa bu kadindan hersey beklenir ifsa eder ele gune rezil eder hatta iftira bile atabilir.
aklımda 3 ihtimal var
1 erkek arkadaşıma söylerim , söylenmesi gerekenleri o söyler. (Beni dediği gibi seviyosa tabi )
2 sizin gibi anneden kim ne beklesin zaten , büyüklerimin yaşanmışlıklarından aldıkları tavsiyeler de hep kulağıma küpe olmuştur derim.
3 size dava açıyorum derim ve yaparım bunu cidden yaparım.
Yaşımız da 23