Oğlu için sadece bir deneyim olabilirmişim.

Ay gerçekten sinir oldum kadına hiç cevap yazıp o edepsiz muhatap almayın direk mesajı sevgilinize gönderip Onu da sutlayin ve annene dava açıyorum deyin bu kadınla ömür mu geçer hiç tanımadığı insana şimdi bunları söylüyorsa kimbilir gelinine neler yapmaz askinizdan olsenizde bence bırakın hatta kaçarak uzaklasin

Bakin, mesaji ogluna atin. Boyle bir aileyle muhatap olmak istemiyorum, hakkimi hukuki yollardan arayacagim diyin.

Sevgilinizin tepkisinden, ama annem o benim falan demesinden karaktersiz oldugunu anlayabilir, ayrilabilirsiniz.

Sizin utanacaginiz bir sey yok.

"Kendini erkeklere servis etmek nasıl olur bilmiyorum. Siz sanırım çok tecrübelisiniz. Biraz beni de aydınlatın." Güzel bir cevap olur :)

Ya herkes kadina yürümüş ama oğlu böyle bişey istemiş olmasin?
Yoksa oğlunun yazişmalarini okuyacak kadar cesareti nerden alıyor anlamadim
Hem birde artık 10 yasındaki çocuğun bile bilgisayarinda şifre var.sevgilinizin neden özel konısmalar olan bir bilgisayarda şifre yok ki?
Oglundan cesaretle yapıyordur diyorum

gıkı çıksa bile bu saatten sonra yürümez o iş..
bu kızcağız o kadının kendisine nasıl bir bakış açısı olduğunu asla unutmayacak..
Tabi canım böyle bir şey unutulabilir mi , mümkün değil dizlerim titriyor hala üzüntümden . İlk defa böyle reaksiyonalr veriyo vücudum :KK53:
Allahtan kk var.

Tabi canım böyle bir şey unutulabilir mi , mümkün değil dizlerim titriyor hala üzüntümden . İlk defa böyle reaksiyonalr veriyo vücudum :KK53:
Allahtan kk var.
Bu kadın senin numaranı nereden bulmuş?
Erkek arkadaşına yazdın mı durumu

Edit: He bir de sanal seks içerikli konuşmalar mı bunlar? Aşkım canım cicim böceem tarzı mı?

Mahkemeye ver.En azindan ağzinin payini alir.700 lira da cezasi var.

ne yaparsan yap ama kayitsiz kLma bu kadina karsi..amacima ulastim.sanmasim

Dava açacaksan okkalı cevap yazman mantıklı olmayabilir, sana karşı kullanmasınlar diye diyorum. Sadece dava açacağını söyleyebilirsin. Bir de tabii ki çocuğun haberinin olması şart. Kadının (kadın demeye utanıyorum) rezil olması şart ya... Bir ömür pişmanlık duymalı yaptığından.. Bu tarz davalar uzun sürer, ceremesini çekmeli. Hayatta bir kez yanına bırakırsan, kendi onurunun çiğnenmesine izin vermiş olursun. Sakın peşini bırakma bu işin..

Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
ayrılmalı mıyım sizce? , erkek arkadaşımla bi sorunum yok hatta seviyorum.
Haaaaa hiç kimse veya hiç bir şey onurumdan gururumdan kıymetli değil.
Hala üstümden atamadım gerçekten . Kendime gelemedim.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.

Sen ayrıl, eğer erkek arkadaşın peşinden koşarsa seni bırakmazsa o zaman düşünürsün. Böylelikle anneci mi yoksa seni gerçekten çok mu seviyor anlamışta olursun hem. Sen şuan mağdursun, kırgınsın, peşinden koşup annesinin hatasını telafi etmesi gereken o. Eğer ayrılmazsan bi daha bu kadın naparsa yapsın kimse seni ciddiye almaz, sevgilin bile.

Daha neyi bekliyorsun ki, bütün kadınlar birleşip aynı sonuca vardılar, daha önemlisi sen de böyle düşünüyorsun sadece şoktasın. Hemen çık o şoktan ve harekete geç.

Back
X