midem kalkti resmen katil eder boylelerigıkı çıksa bile bu saatten sonra yürümez o iş..
bu kızcağız o kadının kendisine nasıl bir bakış açısı olduğunu asla unutmayacak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
midem kalkti resmen katil eder boylelerigıkı çıksa bile bu saatten sonra yürümez o iş..
bu kızcağız o kadının kendisine nasıl bir bakış açısı olduğunu asla unutmayacak..
Yok daha önce böyle bir şey yaşamadım .
Ama belli ki kadın istemiyomuş yani .
Tabi canım böyle bir şey unutulabilir mi , mümkün değil dizlerim titriyor hala üzüntümden . İlk defa böyle reaksiyonalr veriyo vücudumgıkı çıksa bile bu saatten sonra yürümez o iş..
Bu kadın senin numaranı nereden bulmuş?Tabi canım böyle bir şey unutulabilir mi , mümkün değil dizlerim titriyor hala üzüntümden . İlk defa böyle reaksiyonalr veriyo vücudum
Allahtan kk var.
Ben o kadar şaşkın o kadar üzgünüm ki yerime kitlendim mal mal bir saattir ekrana bakıyorum.
ayrılmalı mıyım sizce? , erkek arkadaşımla bi sorunum yok hatta seviyorum.
Haaaaa hiç kimse veya hiç bir şey onurumdan gururumdan kıymetli değil.
Hala üstümden atamadım gerçekten . Kendime gelemedim.
Arkadaşım sinirden deliye döndü ben yazıcam o kadına alsın oğlunu başına çalsın filan diyor.
O terbiyesiz kadına vereceğin cevap kesinlikle bu olmalı kesinlikle. Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum mükemmel bir cevap olur o ahlaksız kadına.Mesajın aynısını oğluna yolla.
Al sevgilim bu da farklı bir deneyim olacak, annene dava açıyorum, sana da tekme basıyorum.![]()
Değil mi yani , madem çok istemiyorsun kardeşim al kendi oğlunla konuş
Neden benim gururuma , onuruma kendime saygıma saldırıyosun