- 6 Ağustos 2019
- 26
- 33
- 38
- 36
- Konu Sahibi Humeyrathk
-
Kemoterapi aldıktan sonra bol bol su içsin su ilacın yan etkisini çok azaltıyor.Çok teşekkür ederim cevaplarınız için tedaviye yanıt verdiğini duydum araştırdım inşallah kolay bi süreç olur bizim için kemoterapinin yan etkileri ürkütüyor beni
Çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi sıfatıyla şifa versin. Ben de tedavi edilen türde olduğunu okumuştum; mutlu haberlerinizi alacağız inşallahÇok üzgün ve şaşkınız2 ay önce oğlum rota virüsü oldu dr gittik antibiyotik tedavisi verdi. Geçti ama kanında düşmeyen bir enfeksiyon değeri var dedi ve araştırılsın dedi. Mr, röntgen, ultrason derken bize yatış verildi 2 ay hastanede yattık lenfoma dan şüphelendiler ama asla belirti yok bizde. Biyopsi yapıldı anlaşılmadı ameliyatla bir tane lenf bezini aldılar patoloji sonucu hodgkin lenfoma - ( lenf kanseri) dün ilk kemoterapisini aldı aşırı bi yan etki olmadı. Hala belirti yok bu arada.
Sizden ricam yakınında yada kendi çocuğunda böyle bir hastalıkla uğraşmış ve yenmiş kişiler varsa bana nasıl bir süreç bizi neler bekliyor yazarmısınız
Evet bende öyle duydum içirmeye çalışıyorum.Kemoterapi aldıktan sonra bol bol su içsin su ilacın yan etkisini çok azaltıyor.
İnşallah buraya atlattık bitti yazmam da nasip olacak inanıyorumÇok geçmiş olsun, Rabbim Şafi sıfatıyla şifa versin. Ben de tedavi edilen türde olduğunu okumuştum; mutlu haberlerinizi alacağız inşallah
İnşallah buraya atlattık bitti yazmam da nasip olacak inanıyorum
İçime su serpildi bi çok kişiden duydum bu şekilde bizde atlatıcaz inşallahCok gecmis olsun.
Kuzenim 2yasinda yakalanmisti bu hastaliga.
Suan 24 yasinda saglikli delikanli.
Sureci pek hatirlamiyorum fakat bu tür cogunluk ile tedavi edilen tür.
Rabbim sifa versin
Geçecek inşaallah tez zamanda. Miniğe kolaylık ve ferahlık diliyorum.Herkese çok teşekkür ederim dualarınız için. Zor bi süreç şuan hastanedeyiz kemoterapinin yan etkisi fazlaca etkiledi boğazda yaraya bağlı enfeksiyon var onun tedavisi için yatış verdiler bu tip şeylere hazır olmalıyım sanırım. Ama geçecek bitecek bizde yenicez bu illeti biliyorum
Merhaba çok geçmiş olsunÇok üzgün ve şaşkınız2 ay önce oğlum rota virüsü oldu dr gittik antibiyotik tedavisi verdi. Geçti ama kanında düşmeyen bir enfeksiyon değeri var dedi ve araştırılsın dedi. Mr, röntgen, ultrason derken bize yatış verildi 2 ay hastanede yattık lenfoma dan şüphelendiler ama asla belirti yok bizde. Biyopsi yapıldı anlaşılmadı ameliyatla bir tane lenf bezini aldılar patoloji sonucu hodgkin lenfoma - ( lenf kanseri) dün ilk kemoterapisini aldı aşırı bi yan etki olmadı. Hala belirti yok bu arada.
Sizden ricam yakınında yada kendi çocuğunda böyle bir hastalıkla uğraşmış ve yenmiş kişiler varsa bana nasıl bir süreç bizi neler bekliyor yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?