Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mama aliyomu yoksa sadece anne sutumuOğlum 3 aylık oldu günde 1 damla su veriyorum ama yinede kafam karıştı ablamlar arkadaşlarım ver diyo kemik gelişimi için çok iyiymiş bilemedim yinede ne yapsam
O zaman gerek yok. Sutun ilk kismi zaten bebeginizin su ihtiyaxini karsilar. Ek gida yada mama olmadikca su vermeyin bebeginizeSadece anne sütü
Bende anne sütünün %60 su olarak biliyorum ama işte kafam karıştı su vermeye başla diyen çok oluncaO zaman gerek yok. Sutun ilk kismi zaten bebeginizin su ihtiyaxini karsilar. Ek gida yada mama olmadikca su vermeyin bebeginize
Sen bosver cevreyi herkes baska bisi soylrr zaten. Verme su falan gerek yok hic.Bende anne sütünün %60 su olarak biliyorum ama işte kafam karıştı su vermeye başla diyen çok olunca
Maşallah su içmesi çok güzel benim oğlumda çok mutlu oluyor su verdiğimde bugün hiç vermedim kafam çok karıştı ne yapsamSadece anne sütü alan oğluma doğduğundan beri şu verdim bebek suyu aldım öyle 1 damla falanda değil masaalah 3 aylıkken 30 cc suyu icerdi şimdi 1.5 yaşında elinden hala sulugu nu bırakmaz
Baskasinin Fikriyle değilde annelik iç gudusuyle davran canım onun sorumlulugu sende şu vermek vermemekte senin elimdeMaşallah su içmesi çok güzel benim oğlumda çok mutlu oluyor su verdiğimde bugün hiç vermedim kafam çok karıştı ne yapsam
Maşallah su içmesi çok güzel benim oğlumda çok mutlu oluyor su verdiğimde bugün hiç vermedim kafam çok karıştı ne yapsam
Tam anlamiyla budur!CAnım insanların yaptığını değil doktorların dediğini yapmak daha sağlıklı diye düşünüyorum. Her şeyin bir kuralı kaidesi var, bebek beslenmesinin de öyle.
Anne sütü alan yada formül mama kullanan bir bebek suya ihtiyaç duymaz (formül mama su ile hazırlanır anne sütü bebeğin sıvı ihtiyacını fazlası ile karşılar) bebeğinin şuan suya ihtiyacı yok.
Su ek gıdaya başladığında verilir. Sebze pürelerine başladığında içebildiği kadar su verebilirsin.
Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim..
ben doğduğundan beri veriyorum. sonuçta su sağlıktır.Oğlum 3 aylık oldu günde 1 damla su veriyorum ama yinede kafam karıştı ablamlar arkadaşlarım ver diyo kemik gelişimi için çok iyiymiş bilemedim yinede ne yapsam