• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum 6 parmak doğdu

Cerenzi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
31
14
3
23
Kızlar ben yeni dogum yaptım oğlumun sağ ayagi 6 parmak olarak doğdu, ve benim erkek kardeşim de vardı bu sorun bebekken aldırmıştım, babamda onun büyük babasında ellerinde vs varmış, büyük ihtimalle benim oğlum o genleri taşıyarak 6 parmak doğdu ameliyat ettirmek istiyorum ama ne zaman ederler bilmiyorum, canı acır diye de çok üzülüyorum

Kızlar ben yeni dogum yaptım oğlumun sağ ayagi 6 parmak olarak doğdu, ve benim erkek kardeşim de vardı bu sorun bebekken aldırmıştım, babamda onun büyük babasında ellerinde vs varmış, büyük ihtimalle benim oğlum o genleri taşıyarak 6 parmak doğdu ameliyat ettirmek istiyorum ama ne zaman ederler bilmiyorum, canı acır diye de çok üzülüyorum
geçmiş olsun doktor görüşü aldınız mı? bir de 6 parmak olmasının estetik görüntü dışında bir etkisi var mı? benim arkadaşımın da ayağı 6 parmak hep gösterir goygoy geçeriz ama hiç rahatsız olduğunu görmedim veyahutta bizden de ciddi şekilde alay eden hiç olmadı acaba kendi kararına mı bıraksanız bi zararı yoksa

Geçmiş olsun, ne zaman ameliyat olabileceğini doktorlar söyleyecektir.
Şimdiye kadar 4 parmaklı gördüm, 3 memeli erkek gördüm, 6 parmağı da sizden duymuş oldum.
Kafaya takılacak şey değil.

Benim yeğenim sağ elinde 6 parmak doğdu. Önce parmağını aldırmak istediler abimler doktora gittiler işlemleri çoktu. Süreçlerin çocuğu zorlayacağını anlayınca vazgeçtiler. Yeğenimde kendini öyle kabul etti. Doktoru parmağının vücuda herhangi bir zararı olmadığını söyledi. Gerek görmediler tedaviyi

Back
X