benim kızımda da olmuştu.dr mikostatin diye bir ilaç vermişti.damlalıklı bişey.sarı.çok iyi gelmişti.dr una sorabilirsin.bir de karadut şurubu verebilirsin.ben ağzında aft vs çıkınca verşyorum.o da çok süper.aktarda satılır.küçük şişede kıvamlı biraz.tadı da güzel.boğazındaki yara geçmediği sürece ateşi düşmez.ahh ben ne çektim.havale geçircekti yavrum
aynı durumu bende kızlarımda sık sık yaşıyorum geçmiş olsun mikostatin diye bir ilaç var yutmasında sakınca yok bu nedenle rahat kullanırsınız ve çok iyi geliyor ancak dr.a danışmadan kullanmayın boğaz kültürü yaptırdınızmı bu hastalıkla ilgili eğer yaptırmadıysanız mutlaka dr.unuzdan isteyin beta virüsü olabilir ve beta virüsü antibiyotikle iyileşmez penisilin tedavisi gerekir bizde bir kere yaşadık sık sık tekrarlayınca dr. değiştirdik 3 günde iyileşti çocuk geçmiş olsun tekrar...
3 yaşındaki oğlum 10 gündür boğaz iltihabı nedeniyle ateşli hastalık geçiriyor.1 haftadır antibiyotik kullandık ama yinede iyileşmedi.Dün yine farklı bir doktora götürdük.Kan idrar tahlili yaptı.Sonuçlar iyi çıktı.Daha öncede havale geçirdiği için ateşi beni tedirgin ediyor kaç gündür diken üstündeyim.Boğazları iyileşmeyincede ateş düşmüyor.İlaçların etkisi geçince yine ateşleniyor.Farklı bir antibiyotikte dün gittiğimiz doktor yazdı.Ancak hemen kullanmayın.2-3 gün geçsin durumu değişmezse öyle başlayın çünkü geçen haftada kullanmışsınız dedi.Şu anda sadece ağrı kesici ve ateş düşürücülerle idare ediyoruz.2 gün daha bakıcaz duruma göre diğer ilaca başlayacağım ama bu kadar antibiyotik yüklemek de zararlı diye düşünüyorum bir yandan.Bu sabahta ağzının içinde yara çıkmış konuşamıyor ağlıyor.Tamamen iştahtan kesilecek.Ağız yarası için ne önerirsiniz?>Bir ilacı damlası falan varmı alsam?
canım çok geçmiş olsun,ağız yarası için jeller kremler var eczaneden al mutlaka faydasını görürsün en azından acısını alır..benim için daha önemli olan soru kızına boğaz kültürü yapıldı mı? beta diye bir mikrop var onun üreyip üremediğine bakılıp ona uygun tedavi uygulanmalıdır,kızımdan bende çok çektim boğaz iltihabı konusunda ordan biliyorum..beta mikrobu varsa penisilin iğne veriyorlar en çabuk etkisini o gösteriyor..mutlaka doktora götürüp boğaz kültürü baktır..doktorlar alışmış boğaz iltihabına hemen antibiyotik yazıp gönderiyorlar aslında hangi tür mikrop ürediğine bakılması ona göre tedavi uygulanması gerekiyor..ben artık doktor gerek görmesede her defasında boğaz kültürüne baktırıyorum..benim kızımda ateşli havale geçirmişti o yüzden ateş diyince çok korkarım seni çok iyi anlıyorum ALLAH yavruna şifa versin..gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...
2 farklı doktora götürdük.İlki zaten acile gitmiştik hemen boğazını kızarık görünce dayadı antibiyotiği.1 hafta kullandık geçmedi.Dünde yine başka bir doktora götürdük iyi bir doktor buda.Normalde söyleyince onun hemen boğaz kültürü istemesi lazımdı şimdi anlıyorum burada sizin yazdıklarınızdan.Ama sadece kan idrar tahlili istedi.Sonuçlarda kötü çıkmadı.kan değerleri falan normal çıktı.Öyle olunca farklı bir antibiyotik yazdı işte.Onuda hemen kullanmayın iyileşmezse birkaç gün sonra başlayın dedi.Bilseydim ben isterdim boğaz kültürüüzüldüm bak şimdi..
Doktorun koyduğu teşhis faranjit..yazdığı antibiyotikte cedax..Henüz başlamadık.Bu arada grip belirtileride var oğlumda.Hapşuruyor ama burnu akmıyor.Dün eli ayağı buz gibiydi titriyordu resmen.Viral mi bakteriyel mi bende şaştım kaldım ne yapacağımı offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?