Çocuk Hastalıkları Oğlum ağzındaki yara,düşmeyen ateş,antibiyotik...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun
bende oğlumda aftlarla çok karşılaşmıştım(
onların canlarının yanmasını görmek çok üzücü((((

Geçmiş olsun arkadaşım. kızım bir yaşındayken aynı şeyleri bizde yaşadık. geçmeyen boğaz iltihabı, penisilin iğne kullanırken bile daha kötü oldu boğazı, en sonunda ağzında yaralar çıktı, doktoru hastaneye yatırdı, serumla birlikte antibiyotik iğneler falan yapıldı. ağzındaki yaralar için de Aklovir isimli bir şurup verdi. aynı gün toparldı çocuğum. Benim kızımın kan tahlilerinde bağışıklık sistemi düşük çıktı. çinko eksiklğinde kullanılan nutrzinc isimli şurubu kullandık, bağışıklık sistemini güçlendirmek için ama faydası olmadı. sonrasında bu konuda uzman gittiğimiz bir profesör bactrim verdi. Haftanın üç günü birer ölçek veriyorum. O zamandan beri böyle sorunlar yaşamadık. Bir süre böyle devam edecekmişiz. Zamanla toparlar dedi. Bactrim bu şekilde kullanılınca bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi varmış.

El,ayak,agiz hastaliginda da agiz yaralari,dusmeyen ates gorulur.doktorunuz bundan suphelendimi?eger bu hastaliksa antibiyotik hicir ise yaramaz bosuna kullanmayin.ayni grip gibi belirtilerle baslior.sonrasinda agizda yaralar ve el,ayakta kizarikliklar olusuyor.su sira acayip bir patlama yasaniyor el,ayak,agiZ hastaliginda.enfekte olmus sulardan ozellikle havuz suyundan geciyor

Bende agiz yaralarinin bagisiklik dusunce ve b vitamini eksikliginden oldugunu biliyorum ama dediginiz gibi ates de varsa yukardaki olasilik da olabilir doktorunuza olasiliklari danisin derim cok gecmis olsun.

Merhaba siz bu durumu yıllar önce yaşamışsınız ve biz de şuan yaşıyoruz. 4 aydır yavrum ateş ile mücadele ediyor ve 2 sefer havale geçirdi 2 sefer de antibiyotik kullandık. Sonuç değişmedi. En sonunda dr değiştirdik ve boğazındaki aftların bütün bunlara sebep olduğu ortaya çıktı. Önceki dr a zaten diyecek söz bulamıyorum allahından bulsun demekten başka. Her ay kontrol düzenli muayene ama birşeyi yok diyerek gönderip ateşlenipte düşmeyince hiç kan tahlili istemeden muayene etmeden tel ile antibiyotik veriyordu. Mafolduk biz. Şimdiki dr teşhis koyunca bize de aklovir verdi ve çok iyi geldi aynı şekilde. Ama tekrarlamaması yada bağışıklığını güçlendirecek birşey yok dedi. Siz bactim kullanıyorız demişsiniz. Acaba nasıl bir ilaç? Sürekli kullanmanız zarar vermedi mi? Şimdi sizin evladınız kocaman olmuştur sağlıkla inşş. Umarım cevaplarsınız. Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…