- 13 Mart 2020
- 167
- 136
- 23
- 34
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Çok tartistik aynı degismiyo. Sahurda bile kendimi zor tuttum çık diyorum çıkmıyor. Sanki inadinaBence kafanıza fazla takıyosunuz sizi çok rahatsız ettiği için annenize kesin tavrinizi belli edin yoksa ortada bu kadar büyütülecek bı durum olduğunu düşünmüyorum yaşadıklarınız sizi etkiliyor olabilir umarım en doğru şekilde atlatirsiniz
Bıraksam bakmaz ertesi gün şikayete başlar huyunu biliyorum. Bebekken daha yalvarirdim resmen bı kere sallayın da uyutun diye ayaklarım ağrıyor derdi.Omrunuz boyu çocuğu bırakmama gibi bir durumunuz olmaz ki
Bence abartmayın alsınlar unutsunlar siz de dinlenin
Öyleyse bosverin baksın nolcak hayatı kendinize zehir etmeyin Allah aşkına sonuçta o çocuğun annesi sizsinizÇok tartistik aynı degismiyo. Sahurda bile kendimi zor tuttum çık diyorum çıkmıyor. Sanki inadina
İnşallah öyle olur. Kreşe falan da izin vermiyorlar. Daha küçukmus. Şimdiden sorun çıkmaya basladiAile buyukleriyle yasayan miniklerde bu sIkinti oluyor malesef.
Ben calisiyorum, bakicimiz var, benim sipalar teyzelerine asik resmen, aksam ben geldigimde 3 yasindaki kizim “ niye geldin anneueee” diye agliyorgecen suratima kapiyi carpiverdi
kapida kadin en az yarim saat mahsur gitmesine izin vermiyorlar
Artik cocuklar anne disinda baskalariyla da iletisim kurmak istiyor, eylul olsun krese verin.
Suan ne derseniz diyin anne babanizi durduramazsiniz.
Siz annesiniz, yeriniz her zaman farkli olacak emin olun.
Gerek yok ama ben susturabiliyorum. Ben öyle hissediyorum. Sanki çocuğumdan da kopucam gibiçocuk sizin cocugunuz. hic kimse bu gercegi degistiremez. benim cocugum ananesine cok düşkündür ama bu benim annesi olduğum ve en cok bana muhtac oldugu en cok beni sevdigi gerçeğini degistirmez.
bence sakinarak hata yapiyorsunuz. ben baslari okurken calisiyorsunuz ve gun icinde cocukla degilsiniz sandım. eger anneniz geceleri susturmak istiyorsa birakin sustursun, strese sokmayin kendinizi, bir sure sonra anneniz de siz susturun diye beklemeye baslayacak.
cocugun sizi sevmeyecek olmasi gibi bir korkunuz da olmasin çünkü cocuklar onlari kimin sevdigini cok iyi bilip karsiligini veriyorlar.
İnşallah öyledirAnnenizin sizin uyarınıza rağmen ısrarı garip olmuş geriye çekilip siz yardım istemedikçe müdahil olmaması gerekir. Oğlunuz anneanne ve dedesini sevip alışsa bile sonuçta size olan sevgisi, bağı başkadır boşuna korkuya kapılmayın
Şimdi birlikte yaşadığı için alışmış demek kiBıraksam bakmaz ertesi gün şikayete başlar huyunu biliyorum. Bebekken daha yalvarirdim resmen bı kere sallayın da uyutun diye ayaklarım ağrıyor derdi.
Pek iyi sayılmam tabi yasanmislik var. Çocuk çok hassas noktamHiç sağlıklı görmedim psikolojinizi.
Bana yük değil ki cnm bakabiliyorum ben. Şükür de ediyorum belirttim yazımda okuduysaniz. Defalarca aynı şey yasanmissa anlayışlı olması gerek. Yardım istediğim zamanlarda da bakmadı evet. Bu durumda ben çok kiriliyorum çünkü inadına yapior. Kavga seviyor tartışmak istiyor. Psikoloktan tabi ki destek alırım seve seve. Yine de bunu atlamam sanırım. İçimde ne yaşadığımı kimse bilemezÇok güzel değil mi yükünüzü hafifletiyor annenize tepki göstermeniz saçma olmuş onlarda sizin iyiliginiz icin rahat etmen için bakıyor ilgileniyor alışsın ne olacakki şükredin yatıp kalkıp yardımcılar size ... annenize gereksiz tepki göstermişsiniz gereksiz yersiz tartışmışsınız bide bir psikologtan yardim alın öyleyse annenizin babanızın da kalbini kırmayın bakmasa bakmıyor etmiyor dersiniz
Bakması gerektiği zamanlar da neden bakmıyor acaba bunu anlamıyorum. Mesela ise gitsem sikayet ediyo bakamam ben diye. Neden olabilirÖyleyse bosverin baksın nolcak hayatı kendinize zehir etmeyin Allah aşkına sonuçta o çocuğun annesi sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?