Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 9 yaşında oğlum gizli gizli pipisi ve poposuyla oynuyor, elini anüsüne dokundurup sonra kokluyor. Bu hareketler normal mi ? Sizlerde çocuklarınız da böyle şeyler yaşadınız mı ?
Korkutmadan konuşmak daha önemli. Belki tuhaf gelebilir ancak korku aşılayarak konuşunca gelecekte cinsel hayatında çok büyük problemlere yol açabilir. En uygunu sakin ve güzel bir dille anlatmak ya da pedagogların eşliğinde-önerdiği şekillerde konuşmak
ilk başlarda görmezden geldim, bugün yine yaptığını görünce (acaba poposunda kurt falan mı var düşüncesi ile) konuştum, popon mu kaşınıyor dedim ? hayır dedi. neden yapıyorsun diye sordum bir sebebi yok dedi. Anladım dedim.
Korkutmadan konuşmak daha önemli. Belki tuhaf gelebilir ancak korku aşılayarak konuşunca gelecekte cinsel hayatında çok büyük problemlere yol açabilir. En uygunu sakin ve güzel bir dille anlatmak ya da pedagogların eşliğinde-önerdiği şekillerde konuşmak