• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum ara ara pipisi ve poposuyla oynuyor

sedasta777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2025
5
1
1
45
Merhaba, 9 yaşında oğlum gizli gizli pipisi ve poposuyla oynuyor, elini anüsüne dokundurup sonra kokluyor. Bu hareketler normal mi ? Sizlerde çocuklarınız da böyle şeyler yaşadınız mı ?

Çocukların cinselliği keşfetmeye ya da anlamlandırmaya çalıştığı yaşlar. Çok normal. Çünkü bir merak duygusu içerisinde.

Hijyen takıntısı var mı?
Merak ediyor belli.

Benimde düşüncem bu yönde, ilk gördüğümde çok panikledim, kendisiyle sakince konuştum
Korkutmadan konuşmak daha önemli. Belki tuhaf gelebilir ancak korku aşılayarak konuşunca gelecekte cinsel hayatında çok büyük problemlere yol açabilir. En uygunu sakin ve güzel bir dille anlatmak ya da pedagogların eşliğinde-önerdiği şekillerde konuşmak

Ne konuştunuz?
Bazen görmezden gelmeniz gerekir böyle şeyleri. Konuşup gördüğünüzü belli edip utandırmayın. Akışına bırakın.
ilk başlarda görmezden geldim, bugün yine yaptığını görünce (acaba poposunda kurt falan mı var düşüncesi ile) konuştum, popon mu kaşınıyor dedim ? hayır dedi. neden yapıyorsun diye sordum bir sebebi yok dedi. Anladım dedim.

Korkutmadan konuşmak daha önemli. Belki tuhaf gelebilir ancak korku aşılayarak konuşunca gelecekte cinsel hayatında çok büyük problemlere yol açabilir. En uygunu sakin ve güzel bir dille anlatmak ya da pedagogların eşliğinde-önerdiği şekillerde konuşmak
Yapmaya devam ederse mutlaka bir pedagogla görüşeceğim.

Back
X