kızlar az önce oğlumun kreşinden öğretmeni aradı..özel bi kreşe gönderioruz... koşarken başını masanın kenarına çarpmış şişmiş morarmış kaşının üstüçok ağlamış.baya şişti morardı haberiniz olsun die aradım dio öğretmen... bu üçüncü oldu... yine aynı şekilde başını vurmuş du şişmişdi, kafası.. koştuğu için dio öğretmen.. çocuktur evet olur ama dikkat edilmesi gerekmiyo mu sizce de.. son 3 ayda, 3 kez aynı olay geldi başımıza..
geçmiş olsun öncelikle
ama çocuk bu yaramazsa koşuyorsa öğretmeni ne yapsın ki ne suçu var öğretmenin evde de aynısı olabilirdi
cnm tşkler öncelikle... bende öyle düşünmeye çalışıorum da,üst üste geldi artık ne zaman öğretmen arasa bu saatlerde yine mi bişey oldu çocuğuma diyorum.. öğretmen genel durumu ii diyo,yaramaz bi çocuk değil dio ama öyle işte..
sanki bir ihmal kokusu seziyorum ne bilim günahlarını da almayalım diğer çocuklar ne alemde onların ailelerinin de fikirlerini al ama tek bir kişinin değil biri kötü der sen de hemen kötü zannedersin sor soruştur çocuğun herşeyden önemli aman ihmal etme geçmiş olsun canımkızlar az önce oğlumun kreşinden öğretmeni aradı..özel bi kreşe gönderioruz... koşarken başını masanın kenarına çarpmış şişmiş morarmış kaşının üstüçok ağlamış.baya şişti morardı haberiniz olsun die aradım dio öğretmen... bu üçüncü oldu... yine aynı şekilde başını vurmuş du şişmişdi, kafası.. koştuğu için dio öğretmen.. çocuktur evet olur ama dikkat edilmesi gerekmiyo mu sizce de.. son 3 ayda, 3 kez aynı olay geldi başımıza..
sanki bir ihmal kokusu seziyorum ne bilim günahlarını da almayalım diğer çocuklar ne alemde onların ailelerinin de fikirlerini al ama tek bir kişinin değil biri kötü der sen de hemen kötü zannedersin sor soruştur çocuğun herşeyden önemli aman ihmal etme geçmiş olsun canım
cnm tşkler öncelikle... bende öyle düşünmeye çalışıorum da,üst üste geldi artık ne zaman öğretmen arasa bu saatlerde yine mi bişey oldu çocuğuma diyorum.. öğretmen genel durumu ii diyo,yaramaz bi çocuk değil dio ama öyle işte..
4 yaşında..
öyle yaramaz bi çocuk değildir... öğretmen gayet rahat bayağı şişti bayağı morardı dio bi de.. sesinde en ufak bi ne bileyim üzüntü yok.. bende bişey demedim.. önce ki aradıklarında olsun olur böyle şeyler falan demiştim ama şimdi bişey diyemedim çok üzüldüm
kızlar az önce oğlumun kreşinden öğretmeni aradı..özel bi kreşe gönderioruz... koşarken başını masanın kenarına çarpmış şişmiş morarmış kaşının üstüçok ağlamış.baya şişti morardı haberiniz olsun die aradım dio öğretmen... bu üçüncü oldu... yine aynı şekilde başını vurmuş du şişmişdi, kafası.. koştuğu için dio öğretmen.. çocuktur evet olur ama dikkat edilmesi gerekmiyo mu sizce de.. son 3 ayda, 3 kez aynı olay geldi başımıza..
amiiiiiiiiiiiiiin canım allah sevdiklerimizin acısını göstermesin.az önce geldi, bir cm le gözünü sıyırmış.. allah korumuş yine.. gözleri de şişmiş ağlamaktan.. o ağladı ben ağladım... çok zor ya, allah kimseyi evladı ile sınamasın.. buna şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?