Oglum benimle vakit geçirmek istemiyor :(

Aldeha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
1
0
1
39
Merhaba, 8 yasinda bir oğlum var, son 1 aydr benimle oynamak istemiyor, işten geldigimde heyecanla bana hediye aldın mi diye kapıya koşan çocuk yok, anne sen mi geldin bile demiyor, sarılmak istedigimde off kolum acıdı yok parmagim sizladi gibi bahanelerle karşılaşıyorum. Bazen babaannesinde kalıyor bu siralar daha fazla kalmak istiyor ve babası ile daha çok ilgileniyor kucağından inmiyor. Babası ile aramız çok iyi değil sırf çocuk için burseylere katlaniyoruz. Bazen baba tarafi mi benimle ilgili çocuğa olumsuz şeyler söylüyorlar o yüzden mi bu sogukluk diyorum ama konduramiyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum, sinirleniyorum Ağlıyorum kızıyorum. Oturup konuşmayı da denedim ama birsey söylemiyor oğlum. Ama soğukluk çok net bir şekilde gozlemleniyor. Sizce ne yapmalıyım böyle bir olay başına gelen var mı? Desteğiniz ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…