• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum bir yaşında tamamen huyları değişti

scarlett O hara

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
236
155
23
27
Eskiden de zor bir bebekti ama 11 aydan beri o kadar değişti ki asla uyumak istemiyor gece saat başı kalkıyor emzik veya biberon sarılmayla asla susmuyor kriz şeklimde ağlıyor dakikalar sonra kendi kendine düzeliyor. Babasına özellikle yapışık ama mız mız asla ondan kopmuyor ama onla da durmuyor mız mız ağlıyor hep iştahımız kesildi tamame o da değişti. İlk dişleri iki hafta önce çıktı bu arada dişten mi bir yaş atağı mı .Ne yapacağımı bilmiyorum düzelir mi? Özelikle gece çok zorlanıyorum tam düzene girmişti gece bir kere uyanırdı şimdi uyanmaları bıraktım çığlık kıyamet kriz.
Bende 8 aylık hamileyim bu arada :(

Ekran görüyor mu? Görüyorsa izlediklerine dikkat edin hatta hiç göstermeyin. Sizde izliyorsaniz o da dahildir ekrana. Sizde izlemeyin.
Ayrılık kaygısı olabilir. Bu sıralar çok şık ayriliyorsaniz yanından hastane ve benzeri işler için. Saklambaç ceee oyunlari oynayın . Görmesede orda olabileceğinizi herzamn geri geleceğinizi bilsin.
Dış ağrısı olabilir tedagil granül öneririm parmak fırçayla ovalayın damaklarini rahatliyordu benimki .bir çay kaşığı Ağrı kesici veriyordum iyi gelirse diştendir.

Son düzenleme:
Ekran görüyor mu? Görüyorsa izlediklerine dikkat edin hatta hiç göstermeyin. Sizde izliyorsaniz o da dahildir ekrana. Sizde izlemeyin.
Ayrılık kaygısı olabilir. Bu sıralar çok şık ayriliyorsaniz yanından hastane ve benzeri işler için. Saklambaç ceee oyunlari oynayın . Görmesede orda olabileceğinizi herzamn geri geleceğinizi bilsin.
Dış ağrısı olabilir tedagil granül öneririm parmak fırçayla ovalayın damaklarini rahatliyordu benimki .bir çay kaşığı Ağrı kesici veriyordum iyi gelirse diştendir.
Evet ekran arada açıyorum mecburen ama rachel açıyorum sadece dikkat ederim bunu düşünmemiştim . Ağrı kesici verdim iki gece değişen bir şey olmadı diş ağrısı için granül denenebilir araştırırım teşekkür ederim yorumunuz için

Evet ekran arada açıyorum mecburen ama rachel açıyorum sadece dikkat ederim bunu düşünmemiştim . Ağrı kesici verdim iki gece değişen bir şey olmadı diş ağrısı için granül denenebilir araştırırım teşekkür ederim yorumunuz için
11 aylık ekran için çok erken .renkler ışıklar önüne ne çıkıyor bilmiyor gerçeklik algısı gelişmediği den gerçek olduklarını düşünüyor. Korktuğu birşey görmüş yada anlamdiramadigi için korkmuş olabilir. İzletecekseniz ki bence izletmeyin sadece müzikli sarklilar açabilirsiniz yada iyice araştırıp ayına uygun ışık geçişi az şeyler izleyin. Ben yeni 3 yaşında başladım ekrana en uygun olarak gördüğüm şimdilik 14. Bölüm deyim "Kaplan Daniel " dan başladım. Günlük hayattan bahsediyor Hem müzikli hem de etkileşimli 10 dk açıyorum günlük . Ekransiz biliyorum zor oluyor ama acmasaniz daha iyi şuan. En azından gece uykuları duzelene kadar .

Back
X