- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
- Konu Sahibi pembevemaviler
-
arkadaslar buyuk oglum 6.5 yasinda bir suredir ara ara belim agriyor diyordu pek onemsememistim yanlis bir hareket yapmissindir dikkat et falan dedim,biraz once tv seyrederken birden aglamaya kivranmaya basladi belim agriyor diye sanki belini dogrultamayan yaslilar gibi oldu,sasirdim kucucuk cocukta boyle bisey olabilir mi ,hemen aklima buraya yazmak geldi cunku okuyan cok fazla uye var, sizce neden olabilir yasayan var mi :18:
arkadaslar buyuk oglum 6.5 yasinda bir suredir ara ara belim agriyor diyordu pek onemsememistim yanlis bir hareket yapmissindir dikkat et falan dedim,biraz once tv seyrederken birden aglamaya kivranmaya basladi belim agriyor diye sanki belini dogrultamayan yaslilar gibi oldu,sasirdim kucucuk cocukta boyle bisey olabilir mi ,hemen aklima buraya yazmak geldi cunku okuyan cok fazla uye var, sizce neden olabilir yasayan var mi :18:
canım cok gecmıs olsun mahallenızde sıze yakın olan aıle saglık merkezı yanı eskı adıyla saglık ocagı yokmu yada buyuk hastanenın acil bolumune gıdın hemen bana sorarsan babasına haber et gelsın alsın sızı hastaneye gotursun burada vakıt kaybetme ne olursa olsun 6,5 yasında cocuk bıle olsa boylesı anı olan selerı ciddiye almak lazım ama netıcesınıde bızede bıldırmeyi unutma valla merak ettım doktor ne dıyecek cok gecmıs olsun ya üzüldüm valla inş ıyı haberlerını beklıyorum
bastaki halay cekme sembolunu yanlislikla koydunuz sanirim:82:
ayyy bi dakka arkadaşlar valla yanlıs anlasılmayı gercekden istemem valla ben onun halay amaclı degılde hanı konu sahıbı arkadasın diikkatını cekmek amaclı koydum yoksa bende uzuldum cocuga hatta annesınden bende haber beklıyorum merakla ayyy kusura bakmayın valla yanlıslık olmus
ayyy bi dakka arkadaşlar valla yanlıs anlasılmayı gercekden istemem valla ben onun halay amaclı degılde hanı konu sahıbı arkadasın diikkatını cekmek amaclı koydum yoksa bende uzuldum cocuga hatta annesınden bende haber beklıyorum merakla ayyy kusura bakmayın valla yanlıslık olmus
Geçmiş olsun.
Burada oyalanacağınıza hemen bir hekime götürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?