- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
- Konu Sahibi pembevemaviler
-
canım cok gecmıs olsun mahallenızde sıze yakın olan aıle saglık merkezı yanı eskı adıyla saglık ocagı yokmu yada buyuk hastanenın acil bolumune gıdın hemen bana sorarsan babasına haber et gelsın alsın sızı hastaneye gotursun burada vakıt kaybetme ne olursa olsun 6,5 yasında cocuk bıle olsa boylesı anı olan selerı ciddiye almak lazım ama netıcesınıde bızede bıldırmeyi unutma valla merak ettım doktor ne dıyecek cok gecmıs olsun ya üzüldüm valla inş ıyı haberlerını beklıyorum
Konu sahibi doktora gitti sanırım.
Lütfen bize de haber verir misiniz çocuğunuzun durumunu. Umarım kötü birşey yoktur
eğer şu anda ağrısı varsa acile gidebilirsiniz.
yok doktora gitmedim biraz arastirdim netten randevu aldim cuma gunune tabiki haber ederim tesekkurler ilginiz icin..
eğer şu anda ağrısı varsa acile gidebilirsiniz.
canim malesef yurtdisindayim ve burda oyle saglik cagi vs bisey yok acile gitsem adi acil neden aile hekimine gitmediniz diye almiyorlar bu tarz seylerde randevu aldim cuma gunune su anda iyi aniden oldu biraz yatinca kesildi :44:
arkadaslar buyuk oglum 6.5 yasinda bir suredir ara ara belim agriyor diyordu pek onemsememistim yanlis bir hareket yapmissindir dikkat et falan dedim,biraz once tv seyrederken birden aglamaya kivranmaya basladi belim agriyor diye sanki belini dogrultamayan yaslilar gibi oldu,sasirdim kucucuk cocukta boyle bisey olabilir mi ,hemen aklima buraya yazmak geldi cunku okuyan cok fazla uye var, sizce neden olabilir yasayan var mi :18:
arkadaslar buyuk oglum 6.5 yasinda bir suredir ara ara belim agriyor diyordu pek onemsememistim yanlis bir hareket yapmissindir dikkat et falan dedim,biraz once tv seyrederken birden aglamaya kivranmaya basladi belim agriyor diye sanki belini dogrultamayan yaslilar gibi oldu,sasirdim kucucuk cocukta boyle bisey olabilir mi ,hemen aklima buraya yazmak geldi cunku okuyan cok fazla uye var, sizce neden olabilir yasayan var mi :18:
öncelikle geçmiş olsun.aniden kıvranması kum döküyor olabilir diye düşündürttü.ama tabi dr lar bilir de orası neymiş dr'a çıkmak da seramoniymiş.idrarını bir kaba yaptırın renginde farklılık varmı içinde toz gibi şeyler varmı inceleyin.Bir de sık sıkmı çıkıyor tuvalete onlara dikkat edin.benim oğlum 2 yaşındayken kum dökmüştü de. bir de ateş yapabilir böbrektense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?