Oglum birden belim agriyor diye kivrandi:(

canim malesef yurtdisindayim ve burda oyle saglik cagi vs bisey yok acile gitsem adi acil neden aile hekimine gitmediniz diye almiyorlar bu tarz seylerde randevu aldim cuma gunune su anda iyi aniden oldu biraz yatinca kesildi :44:

yok doktora gitmedim biraz arastirdim netten randevu aldim cuma gunune tabiki haber ederim tesekkurler ilginiz icin..

peki su anda cocugun durumu nedır bızde cocugu merak edıyoruzda hala agrısı devam edıyorsa acilede gıdebılırınız hıc degılse cocugu rajatlatmaya iğne yaparlar son durum nedır

Siz bilirsiniz ama bir anne olarak tekrar söyleme gereği duydum ağrısı olursa lütfen randevuya falan bakmayın hemen bir acile götürün.

canim malesef yurtdisindayim ve burda oyle saglik cagi vs bisey yok acile gitsem adi acil neden aile hekimine gitmediniz diye almiyorlar bu tarz seylerde randevu aldim cuma gunune su anda iyi aniden oldu biraz yatinca kesildi :44:

ewet tr deki gibi degil canim...acilde gercekten acillik birseyi yoksa tr deki gibi bakmazlar cok bekletiyorlar...gecmis olsun insallah birseyi yoktur ALLAH SIFA VERSIN...

arkadaslar elimden geldigince cevaplamaya calistim soyledigim gibi su anda cok iyi cok sukur acile gotursem cocuk doktoruna goturmemizi tavsiye edecek cocuk doktoruda iki gun sonraya randevu verdi insallah onemli birsey degildir :26:

Çok geçmiş olsun, hemen bir doktora götürmelisiniz kesinlikle. Tahminler bir işe yaramıyor hatta zararı bile olabilir. Çocukken benim de başımdan böyle bir iki olay geçti. Akrabaların üşütmüştür, ondan karnı ağrıyordur dedikleri şey apandisit, belim ağrıyor zannettiğimiz şey ise böbreklerde kum çıktı.

Oğlunuzun sorununun belki basit bir nedeni vardır ama gerçek bir teşhis alın ki içiniz rahatlasın. Tekrar geçmiş olsun.

EE naptınız doktora gittinizmi?

EE naptınız doktora gittinizmi?

yarini bekleyemedim bugun daha erkene randevu veren bir cocuk doktoruna goturdum ve biraz sasirdi ama fazla onemsemedi gibi geldi ,radyoloji ye gonderdi onada randevu alacagiz insallah onemli bisey cikmaz ,okulda bir arkadasini kaldirdigini soyluyor ondan olabilir mi acaba

ani bi sancı olup 5 dk sonra kesilmesi aklıma böbrek sancısını getirdi.ben 11 yaşındaydım belim diye gösterdiğim yerin böbrek olduğunu o zaman öğrenmiştim.belim diye kastettiği yeri tam olarak gösterdimi?inşallah hiç birşeyi yoktur ama her ihtimali de düşünmek gerek

öncelikle geçmiş olsun.aniden kıvranması kum döküyor olabilir diye düşündürttü.ama tabi dr lar bilir de orası neymiş dr'a çıkmak da seramoniymiş.idrarını bir kaba yaptırın renginde farklılık varmı içinde toz gibi şeyler varmı inceleyin.Bir de sık sıkmı çıkıyor tuvalete onlara dikkat edin.benim oğlum 2 yaşındayken kum dökmüştü de. bir de ateş yapabilir böbrektense...

goturdugumuz cocuk doktoru ozel bir hastanenin doktoru ama adam idrar testi istemedi bende anlamdim sadece radyoloji istedi inanin turkiyedeki doktorlar kat kat bilgili burdakilerden

Çok geçmiş olsun. Benimde ondört yaşındaki kızımda böyle bi rahatsızlık oldu keman çaldığı için biz ona yorduk herhalde çok dik durmaktan oldu dedik. Fakat doktora götürüp MRçektirdiğimizde bel fıtığı olduğunu öğrendik. Allah kahretsin şu okul çantaları o kadar ağırki sanırım ondan olmuş. İnşallah böyle bi şey çıkmaz. Tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…