- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
Yanımda olsanda sağlı sollu patlatsam yüzüne. Bu nasıl rahatlık. Benim aklım çıktı burada sen hala calpol verdim bilmemne...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanımda olsanda sağlı sollu patlatsam yüzüne. Bu nasıl rahatlık. Benim aklım çıktı burada sen hala calpol verdim bilmemne...
Aa bundan hemen hemen her evdve / ofiste vardır şok oldum şu anBen eve canlı bitki sokmuyorum kedilerden ötürü ama ablanın soğukkanlılığı bitirdi beni
![]()
Burada doktor yok acilde doktor dahi yyok soranlara...
yenmediği sürece zararı yokmuş. yalnız çok çirkin yani insan eşine bunu niye hediye eder ki?
Difembahya cok zehirli bir cicek.hic vakit kaybetme hastahaneye kosKizlar ben mutfakta yemek yaparken on aylik oglum koltugun uzerine cikip iki koltugun arkasindaki çiçeklere uzanip koparip koparip yemiş cok korkuyorum cicekler de su zehirli denilen difenbahya adli cicek atmaya kiyamamistim esimn yildonumu hediyeleriydi .. Agzini yikadim bir kasik da calpol verdim cok tedirginm ne yapmaliyim acil cevap lutfn