Oğlum çiçekleri yemiş

Çocuğum zehirli bitki yese doktora götürmeden evde oturamazdım.

Haaa, şu bitki. Türklerin milli ev çiçeği :D Ne bir estetiği var ne havası, niye eve alıyorsunuz ki bunlardan. Çocuklar her şeyi ağzına sokuyor atın bence bu çiçeği.

Bu sacma cicekten herkeste var ya. Annemde 4 tane var koca koca evin her yerinde. Ama cocuklarin ulasamayacagi buyuklukte ki evde cocuk yok. Keske dikkat etseydiniz. Zehir hattini arayin o zaman..
Çiçek bile değil bence bu saçma sapan bir şey gerçekten, kocam yıldönümü hediyesi diye alsa kafasına atarım hediye değil ki bu.
Zehirli olduklarını bilmiyordum ama :KK57:

Çiçek bile değil bence bu saçma sapan bir şey gerçekten, kocam yıldönümü hediyesi diye alsa kafasına atarım hediye değil ki bu.
Zehirli olduklarını bilmiyordum ama :KK57:

Ay ben canli cicek alma diyorum esime. Evde cicek sevmiyorum cunku :))) Zehirliler evet maalesef..

Daha geçen gün internetten bu çiçeğe bakmıştım, her evde olan şu çiçeğin adı ne yaa diye ve zehirli olduğunu okuyup tırsmıştım çiçekten :KK57: burda karşıma çıktı...

Acile gitmişsinizdir bu saate kadar sanırım.

Ama hata da sizde olmuş, bile bile neden tuttunuz orada o çiçeği? Hadi eşiniz aldı diyelim çok yüksek bir yere koysaydınız bari... Gerçi ben direk atardım da. Eşime de anlatırdım zehirli bu diye. Küsecek hali yok ya zehirli bir çiçek için...

Köy falan olsa gerek. Baska bi yer olamaz cunku..
Köy de olsa birinin arabası vardır muhakkak. İnternet var en azından, yani bir dağ başı değildir herhalde. İnsan ambulansı arar, hastaneyi arar, eşi dostu arar araba ister şuraya konu açana kadar. Yani ne desem bilemedim. Bazı konular beni dehşete düşürüyor, insanlıktan çıkarıyor.

Allahım yorumları şimdi okudum da valla hayret birşey, pes. Köyde bile olsa bir şekilde araç-ambulans bulunup ilçeye gider insan. Sonra ağıt yakarsınız gitti bebem diye :işsiz:

Calpol ne alaka ya, panzehirmi sandınız.. kendinizde biliyorsunuz zehirli oldğunu.....

Sayfaları okumadım , umarım acile gitmişsinizdir!

Zehirli olduğunu bildiğin çiçeği evde neden tutarsın bu bir.madem yemiş üstüne neden bişey içiriyorsun doktormusun sen belki yanlış bişey yapıosun bu iki.hadi bilgisiz cahilsin doktora koşmak yerine burda konu açıp vakit kaybetmek niye buda üç.ben konuya inanmadım.bi anne bukadar rahat olamaz!!!!!!

Şaşkınlıkla okudum yorumunuzu
Kusura bakmayın ama sizin gibi annem olsa o çiçekleri ona ben yedirirdim !
Bu nasıl bi rahatlıktır el kadar bebeğin hayatıyla oynuyorsunuz
Internet varsa doktor da vardır hangi devirde yaşıyoruz saglık ocağına git aile hekimine git.. Insanlar çocuğu için canını veriyor götürecek yoksa otostop yap git ! Şaka gibi yeminle

zehirli çiçekler ve siz ilaç mı verdiniz? çok yanlış bir tutum doktora götürüp danışmanız gerekirdi

Kediler kemirebilir :bicak:Ben seviyorum yeşilin, bitkinin her türlüsünü o yüzden fena gelmiyor bana ama alamıyorum :110:
Arastirip en son feslegenin zararli olmadigini ogrenip alabilmistim, evde en azindan bir yesillik olsun diye. Bir gun usten dondum koparip koparip yanina tukurmus, saksiyi devirmis, zaten asla rahat birakmiyorlar hic bulasma...

Konu sahibi bu arada cidden atla taksiye arabaya, yoksa komsundan akrabandan rica et ve acile git, hala burda laf yetistiriyorsun, inanilir gibi degilsin!

Hemen kossss tanidik sadece agzinda cignemis yutmamis dili felcli olmustu.
Hem cocuklusunuz ne isi var oyle cicegin evinizde yaa cocuk bu olmucak seyleri agzina sokar inanamiyorum size

Back
X