- 29 Haziran 2009
- 936
- 1.985
- 113
- 38
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
Son durum ne oldu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibinin ilk konusu ilk mesajı. yeni üye yani. çok da tepki aldı bizden. doğal olarak geri geleceğini sanmam.
umarım çocuk iyidir.
Gercekten oyleymis bugün anladimtakma buradakileri.
sırf saldırmak için fellik fellik konulara bakan üyeler var.
Gercekten oyleymis bugün anladim
haklisin. kusura bakma. evet cocuklar malesef acimasiz. hicbir hatayi affetmezler. cocugun basina birsey gelince de hemen anne suclanir. gecen mutfağa cantami almaya gittim arkamdan bir gurultu benim kiz tv yi dusurmus. o tv nin altini ben silemiyorum o kadar agir ama devirmis işte. yere dikkat ederim aman ufak kiz birsey agzina atmasin diye aninda bulur cunku. gecen camasor asiyorum saniyesine kizim beline kadar sarkmis yanımda. malesef en kucuk hatayi affemiyorlarMerhaba arkadaşlar iyi geceler hayirli ramazanlar.. Öncelikle bana bu kadar iyi ya da kötü cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim. Cogu mesaja cok kirildim iclerinizden bazilarini allaha havale ediyorum cevap dahi vermek istemiyorum kiriici sözlerinden dolayi su ramazan günü.. Neyse iki gündür cevap veremedim paketim bitti ve sehir disindan misafirim geldi dun onlarla ilgilendim.. Bu kadar cevap gelecegini tahmin etmezdim. Bu platformu yillardir okurum ama böyle bi konu acacagim aklima bile gelmezdi .. Dedigim gbi cicek evde bikac yildir duruyordu ve basima böyle bir is acacagi aklima bile gelmezdi.. O gun mutfakta yemek yaparken bizim küçük afacani o sekilde gorunce cok korktum yapraklari agzina goturmeye calisiyordu.. Cok panikledim korktum hemen agzini ellerini yuzunu bolca yikadim ve o panikle calpolu neden verdim hatirlamiyrm bile.. Neyse hemen esimi aradim durumu anlattim o eve gelene kadar da burada tecrubeli annelere danismak istedim acaba gercekten bu cicek zehirli mi degil mi bilemedim buraya konuyi actim. Belki bu konu daha once basina gelmis biri vardir da bana yol gosterir diye . sonra Zehir danisma hattini aradim uzman bir doktor hemen hastaneye götür dedi. Apar topar ciktik evet bulundgum sehirde hastane var ama acil de genelde doktor olmaz stajyer ogrenciler de hic bisey anlamaz .. Neresi diye sormussunuz. Burasi esimin dogu gorevino yaptigi bes bin nüfuslu bir ilçe inanin koy gbi sadece uc market var gerisini siz dusunun mahrumiyet bolgesi haftanin bir gunu cocuk doktoru geliyordu o da gelmemeye baslamis.. İste böyle geri kalmis bir ilce.. Neyse hemen sehir merkezine gittik ( iki bucuk saat mesafe ) durumu anlattiggimda doktor bana güldü ve ne kadar paniksiniz alt tarafi çiçek falan dedi kontrol etti bebek turp gbi hic bisey yok dedi. Bir oh çektik. Ben evden cikmadan cicegin resmni cekmistim doktora gosterdim zehirli falan diyorlar dedim.. Alakasi bile yok bu çiçek benim evimde bile var bunun baska türleri var icinden beyaz süt gbi bisey cikan iste o zehirli oluyormus. Endise edecek bir durum yok dedi. Ben israr ettim tahlil yaptrdim ve temiz cikti cok şükür.. Durum bundan ibaret .. Ayrica anneligime laf edenler olmuş beni tanisaydi bu kişiler , gurbet elde tek basina nasil da bir cok seyle bas ettigimi dört duvar arasinda nasil yasamimi gecirdigimi ve bebegimin uzerine nasil titredigimi gözleriyle görseller idi o zaman ne dusuneceklerdi cok merak ediyorum (!) .. Ha egitimimi merak eden olmus atanamayan bir garip öğretmenim ben.. Neyse bu bana güzel bir tecrübe olmus oldu .. Hemen kaldirip attim evdeki cicekleri .. Hayirli geceler hepinize.....
Merhaba arkadaşlar iyi geceler hayirli ramazanlar.. Öncelikle bana bu kadar iyi ya da kötü cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim. Cogu mesaja cok kirildim iclerinizden bazilarini allaha havale ediyorum cevap dahi vermek istemiyorum kiriici sözlerinden dolayi su ramazan günü.. Neyse iki gündür cevap veremedim paketim bitti ve sehir disindan misafirim geldi dun onlarla ilgilendim.. Bu kadar cevap gelecegini tahmin etmezdim. Bu platformu yillardir okurum ama böyle bi konu acacagim aklima bile gelmezdi .. Dedigim gbi cicek evde bikac yildir duruyordu ve basima böyle bir is acacagi aklima bile gelmezdi.. O gun mutfakta yemek yaparken bizim küçük afacani o sekilde gorunce cok korktum yapraklari agzina goturmeye calisiyordu.. Cok panikledim korktum hemen agzini ellerini yuzunu bolca yikadim ve o panikle calpolu neden verdim hatirlamiyrm bile.. Neyse hemen esimi aradim durumu anlattim o eve gelene kadar da burada tecrubeli annelere danismak istedim acaba gercekten bu cicek zehirli mi degil mi bilemedim buraya konuyi actim. Belki bu konu daha once basina gelmis biri vardir da bana yol gosterir diye . sonra Zehir danisma hattini aradim uzman bir doktor hemen hastaneye götür dedi. Apar topar ciktik evet bulundgum sehirde hastane var ama acil de genelde doktor olmaz stajyer ogrenciler de hic bisey anlamaz .. Neresi diye sormussunuz. Burasi esimin dogu gorevino yaptigi bes bin nüfuslu bir ilçe inanin koy gbi sadece uc market var gerisini siz dusunun mahrumiyet bolgesi haftanin bir gunu cocuk doktoru geliyordu o da gelmemeye baslamis.. İste böyle geri kalmis bir ilce.. Neyse hemen sehir merkezine gittik ( iki bucuk saat mesafe ) durumu anlattiggimda doktor bana güldü ve ne kadar paniksiniz alt tarafi çiçek falan dedi kontrol etti bebek turp gbi hic bisey yok dedi. Bir oh çektik. Ben evden cikmadan cicegin resmni cekmistim doktora gosterdim zehirli falan diyorlar dedim.. Alakasi bile yok bu çiçek benim evimde bile var bunun baska türleri var icinden beyaz süt gbi bisey cikan iste o zehirli oluyormus. Endise edecek bir durum yok dedi. Ben israr ettim tahlil yaptrdim ve temiz cikti cok şükür.. Durum bundan ibaret .. Ayrica anneligime laf edenler olmuş beni tanisaydi bu kişiler , gurbet elde tek basina nasil da bir cok seyle bas ettigimi dört duvar arasinda nasil yasamimi gecirdigimi ve bebegimin uzerine nasil titredigimi gözleriyle görseller idi o zaman ne dusuneceklerdi cok merak ediyorum (!) .. Ha egitimimi merak eden olmus atanamayan bir garip öğretmenim ben.. Neyse bu bana güzel bir tecrübe olmus oldu .. Hemen kaldirip attim evdeki cicekleri .. Hayirli geceler hepinize.....[/QUO
Çok sevindim gözünüz aydın çok şükür bişey yokmuş. Bahsettiğiniz ilçe Şırnak beytüşşebap mı sanki tariften öyle anladım Tahminim doğruysa özelden yazar mısınız
Ben de bunu anlamam neden gozumuz gbi bakinca iltifat yok da en ufak hatada bi dünya laf yeriz insanlar cok acimasizhaklisin. kusura bakma. evet cocuklar malesef acimasiz. hicbir hatayi affetmezler. cocugun basina birsey gelince de hemen anne suclanir. gecen mutfağa cantami almaya gittim arkamdan bir gurultu benim kiz tv yi dusurmus. o tv nin altini ben silemiyorum o kadar agir ama devirmis işte. yere dikkat ederim aman ufak kiz birsey agzina atmasin diye aninda bulur cunku. gecen camasor asiyorum saniyesine kizim beline kadar sarkmis yanımda. malesef en kucuk hatayi affemiyorlar
Sagol canim dunyalar benim su an inanGeçmiş olsun :) evladınız iyi ya gerisi mühim değil .