OĞLUM ÇOK KÖTÜ.

20210921_162516.webp

Çok üzülüyorum ben size, içim sızlıyor yazdıklarınızı okudukça. Bayağıdır görmeyince heralde düzene girdi herşey diye düşünmüştüm, kötüsü olmuş. Doğru olanı yapıyorsunuz şimdi size kızıyor ama ilerde bu kötü hayatından kurtulunca anlayacak sizi. İçinizi ferahlatamam belki ama umarım en kısa zamanda iyi bir tedaviyle hayata döner oğlunuz diye dua ederim hep

Ahhh siz ne güzel annesiniz.Allahım yardımcınız olsun inşallah bir an önce kurtulur yavrunuz.Bütün bu olayları yaşarken yanınızda size destek olan birileri var mı?

Hastaneye yatmayı kabul etmesi şartıyla şikayeti cektirseniz ?
Babası nerde cocuk sadece sizin değil ya o da ilgilensin
Ama boşanıyor annenin üstü her seyi atınca daha kolay değil mi ?
Allah yardımcınız olsun umarım düzelir çok çok üzüldüm

Ben katılıyorum. Karşı tarafla konuşur konu sahibesi, mahkemede çocuk hastaneye yatmayı kabul ederse karşı taraf şikayetini çekerim desin yoksa hapse gitsin. Bu şekilde hapistense çocuğun amatem'e yatmayı kabul edeceğim düşünüyorum.

Konularımı biliyorsunuz. Aldatıldım ayrıldım. Oğlm madde kullanmaya başladı. Her şeyi denedim vazgeçirmek için.gece sokaklarda gezmekten, her gün nasıl kurtarırım diye planlar yapmaktan, ağlamaktan bittim artık.hazır süt içirmediğim evladım bonzai içiyor. Eve gelmemeye başladı. Gece sokaklarda geziyor. Evimi taşıdım, mağazamı homofşs olarak kullanıyorum. Ama o her gün eski semte gidiyor.

2 ay önce köpek çalmıştı. Gittik yalvardı, yakardık şikayetini geri çektiler. Kamu davası devam ediyor. Bir tanıdıktan duydum, parkda otururken orda bir adamın silahını görüyorlar. Kendi gibi madde kullanan arkadaşıyla plan yapıp levye arıyorlar ki adamın evine girip silahı çalıp satarak madde alsınlar. Bu benim oğlum mu yarabbim. Masada 2 TL için bni 10 kez arayıp ulaşamadığı için almayan oğlum mu. Halen dahi 20 TL versem 3 TL ye ihtiyacı varsa kalanını zorla versemde kapıyı çekip kaçan oğlum mu.
En son evvellsi gece sokaklarda saat sabaha kart şî 4 de arkadaşının motorunu çalıyor. Bekçiler o saate ne yapıyor diye sorguya alıyorlar. Hmn hakim karşısına çıktı, diğer davası olduğu için tutuklu yargılanacak. Mahkeme gününe kdr. İlk mahkeme 3 ya da 5 ayı bulurmuş.
Bn karakoldayken karşı taraf oradaydı. Adam geri çekmitcm şikayetim dedi. Bnde sinirden ölyrm ztn çekmeyin çıkmasın dedim. Oğlum bunu yan taraftan duymuş. Bnmle görüşmek istemedi.
Karşı tarafa geri çek desem çeker.... Ama oğlum çıkarsa bonzaiye devam eder. Ve bu yaptığının daha kötülerini de yapacak. İnsanlara zarar verip nasıl olsa afediolar, aracı bulup çözüyorum demesini istemiyorum. Sen yaptın çek cezanı. Çünkü bu alışkanlık haline gelecek... Eğer geri çekerlerse şikayeti hmn çıkar. Çekmese 3 ay 5 ay yatar yine şikayet devam ederse 2 yada 3 yıl hapis yer. 5 ay sonra şikayetini geri çekersede çıkabiliyor.
Ben burda ne yapmalıyım. İnanın o kahrolan anne evvellsi gün sokaklarda diye banyoda düşüp ağlayan anne, dün kelepçeli oğluna hiç ağlamadı. İlk defa rahat uyudum. Bna yol gösterin.

Şunuda belirteyim x arjadaşı oğlmn çıkması için karşı tarafı ikna etmeye çalışuyor.bende izin vermediğim için oğlumun kulağına gidecek ve ben kötü olucam. Babayı hiç sormayın, umurunda değil.
Allah kolaylıklar versin, bundan sonra oğlunuzu iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲

Cezaevinden çıkmamasi onun hayrınana olur şikayeti çekmeyin. Sizin için nekadar zor tahmin edebiliyorum eşim kullandığı zamanlarda oturup Allah'ım nolur bugün eve sağ gelmesin ölsün kurtulayim diye dua ederdim o deli gibi aşık olduğum adam için bunları söylerdim... Öyle bir nefret öyle bir kizginlik hayatım boyunca hiç yaşamamıştım o öyle yapınca düşmanım gibi görüyordum nefret yanında belki hiç kalır o şekil . Aileme gittim kaç ay kaldım orda ailemle sorunlar oldu 'ben evlendim ben cekecekmisim' dediler . Ailemin tek kelimesini dahi ona söylemeden barış teklifini kabul ettim hastaneye yatma şartıyla . hastaneye yattı .hastaneden çıktığında yüzüne nur inmişti sanki o madde kullanınca kapkara nursuz iğrenç gözüken adam gitmiş nur yüzlü beyaz gözlerinin rengi artik belli olan adam gelmişti.iste benim aşık olduğum adam bu dedim..öyle sevindim ki onu öyle görünce ..hastane randevularini günü gününe 1 gün geçmeden alırım ilaç takibini ben yaparım tıpkı bir bebek gibi ilgileniyorum çok şükür geldiğimden beri hiç yapmadı.

Oğlunuz hastaneye yatmayı kabul ediyorsa cezaevinden çıkması için yardım edebilirsiniz. Ve hastaneye yattıktan sonra asla kendi haline bırakmayın tek bir gün bile o ilaçların aksatilmamasi lazım

Daha önceki konularınızıda okumuştum. Çok zor bir durumdasınız, Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm, ne yazsam bilemiyorum. Bir taraftan diyorum ki, sizin dediğiniz gibi hapse girerse, arkasını toplayan affeden olmayınca belki akıllanır, madde de bulamaz belki ondan da kurtulur ama bir taraftan da yukarıda bir üye yazmış, ya hapiste kendi kafasına göre birilerini bulur daha beter olursa, diye.

Evlatla sınanmak ne zor bir imtihan. Rabbim size hayırlı bir yol açsın, en güzel şekilde bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip etsin inşaAllah

Çıkarma kalsın orda ameteme yatır tedavi görsün diyenlere sakın ama sakın kulak asma bize söylediler dinlemedik oraya girdi çevresi arttı yaşam şartı arttı eve Gelmez kızıyla bağlantısı olmaz oldu ablam maddeden eroine geçti şimdi aranıyor inşallah yakalanır cezaevine girer diyr ümid ediyoruz sokaklarda nerde olduğunu bilmeden kimin canını yakacağını bilmekten yaşamak tansa dört duvar arasında yaşamasını isteyecek kadar çaresizis onlar iyileşmeyi istemedikleri sürece kimse yardım edemez onlara malisef
Sizinki ayrı bir hikaye cidden. Merakımı mazur görün ama nasıl ve nedem başlamış bu illete ?

Kuçükken her dediğini yaptigınız için bu hale gelmişti oglunuz hatirladım. İçeri öyle iyi bir yer değil. Uy ama insanlık adına içerde kalması daha iyi olur. Yakinda parkta bahcede birini gasp edip bicaklar oldurür bu zira.
Böyle bir yorumu bu kadar acılı bir kadına yazarken cidden hiç vicdanınız sızlamıyor mu ? Şimdi kadını eleştirmenin sırası mı sizce ? Başınıza mı gelmesi lazım empati için. Ya kadına yol gösterin ya da yazmayın. Yazık günah yahu.

Böyle bir yorumu bu kadar acılı bir kadına yazarken cidden hiç vicdanınız sızlamıyor mu ? Şimdi kadını eleştirmenin sırası mı sizce ? Başınıza mı gelmesi lazım empati için. Ya kadına yol gösterin ya da yazmayın. Yazık günah yahu.
Buyuk lokma ye buyuk konusma derler.. hepimizin evladi var.. bugun konustugun kinadigin yarin imtihanin.. simariklikla ilgili degil her zaman.. bazi sokak cocuklarida madde kullaniyor, ama sanmiyorum ki o cocuklari simartan birileri olsun

Buyuk lokma ye buyuk konusma derler.. hepimizin evladi var.. bugun konustugun kinadigin yarin imtihanin.. simariklikla ilgili degil her zaman.. bazi sokak cocuklarida madde kullaniyor, ama sanmiyorum ki o cocuklari simartan birileri olsun
İlla bir sebep olması da gerekmiyor zaten. Hayır kadına sen hatalısın diyince ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Hangi anne evladını şımartmaz ki? Hangi anne elinden geleni yapmaz ? Bunun bu konuyla hiç bir alakası yok bence. Dilerim kimse yaşamaz.

Bir insan istemezse değil amatem hapis dahi bıraktıramaz.
Benim bir akrabam böyle. Adam içeri girdi, çıktığı gibi ailesinin yanına uğramadan torbacısının yanına gitti.
Ben çabayla böyle şeylerin olacağına inanmıyorum.
Herşey kafada bitiyor. Sizin oğlunuz bırakacak gibi durmuyor, bırakacak olsaydı bu kadar çabaya bırakırdı zaten.
Bırakın, düşmeyin arkasına. Konu evlat olunca çok zordur bu söylediğim ama elden başka ne gelir? Kendinizi bu yolda heba etmekten başka.

Back
X