Doğuma Hazırlık Oğlum doğdu doğacak hala ismi yok

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ibliskedisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
3
0
36
İstanbul
30 haftamız doldu artık oğlumun maşallahı var her şeyi normal ancak hala ona bir isim bulamadık.
Su gibi akan, karakteri olan bir isim arıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olun lütfen ;)))

canım inş sağlıla doğsun
bazı isimler var aklımda belki yardımcı olur:
yaman
baran
doğa
kıvanç
ataberk
taha
talha

30 haftamız doldu artık oğlumun maşallahı var her şeyi normal ancak hala ona bir isim bulamadık.
Su gibi akan, karakteri olan bir isim arıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olun lütfen ;)))

15 haftalık hamileyim oğlum olsaydı ismini ONUR koyacaktım.kızım olacakmış onu öğrendim ben de simdi kız ismi arıyorum:))ONUR çok güzel bi isim bence tavsiye ederim...

canım erkek olsaydı bizimkisi bizde adını Egehan koyacaktık ama prensesimiz geliyor kısmetse bir kaç haftaya kadar.aklımdaki diğer isimlerde şunlardı;
kuzey,çağatay,rüzgar,yağız,batur,bertuğ.
sağlıkla gelsin küçük adam.

arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim bu isim konusu gerçekten çok zor öncelikle bizim içimize sinmesi gerekiyor tabi araştırmalarımız devam ediyor ;))
Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin;))

bende altı haftalık hamıleyım ama sımdıden ısım dusunuyorum Allah saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın ıns kız olursa ısmı hazır ama erkek olursa bende ne koycagımı bılemıyorum ama
tuğra melih
mirza doruk
kerem kuzey
egemen (bu arada canım bılırsınkı bır hadıste cocuklarınıza güzel isimler koyunuz denmıstır kuranı kerımden de yararlanabılrısın )

canım benim 9aylık bir oglum var adı çınar.babası koydu güzel bir ism. başka;;sefa-zeren-arman-eftal-eyşan-rüzgar-tarık.............

Back
X