• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglum doğdu şükür ama

İcini rahatlatirmi bilmem ama biz iki kiz birbirimize hic benzemeyiz kardesim sari ben siyah sacliyim ben uzunum o minnacik bisey lohusalik depresyonu diye dusunuyorum bende kizim dogdugunda gecirmistim hic gormek istemedim 25. Gundu hic unutmam o icerde agliyordu ben kendimi camdan atmaya calisiyordum arti kan grubu konusuda soyle ben a negatif esim b pozitif kizim 0 pozitif doktora sordum neden diye kan gruplari ikili olurmus mesela aa negatif yada a0 negatif gibi ben a0 misim esim B0 mis kizimda sifirlari almis bende diger kadinlar gibi en az hasarla atlatman icin yardim alman gerektigini dusunuyorum daha agrin var kendinle ugrastigin icin gozun oglunu gormuyor olabilir anormal bi durum degil bi cok kafin lohusa depresyonu yasiyor

Baktım netten Allah korusun zarar vermeyi düşünmüyorum ama 40 gün uyusam uyanınca ağrım da geçse çocukta büyümüş olsa ele avuca gelse istiyorum
Logusalik sendromundasin sen.bi destek almani oneririm.
Bebekler ilk dogdugunda kime benzedigi hic belli olmaz.1 hafta 10 gun sonra daha bi belirgin hale gelcek bebegin heleki 40 iniz cikinca baya baya buyumus guzel bir bebek olcak hic dusunme sen bunlari.
Senin agrilarin inan 1 hafta sonra hic kalmayacak sen yeterki sabirli sakin ol.bebegini kokla doya doya sev op onu ictenlikle karninda sana tekme attigi zamani dusun.dogsun artik diyip sabirsizlandigin gunleri dusun.
Senin yatip kalkmani zorlastiran ayaklarinin sismesine sebep olan her tekme attiginda ah diye bagirtan elini karnina koydugunda hemen elinin altinda kendini hissettiren bebegin yaninda senin kokuna senin sevgine muhtac bi halde seni bekliyor.herseyin farkinda suan bebegin.bi sıki sıki saril op kokla ki sutunde gelsin.

3 cocugum var benim 2si birbirine benziyor.kucuk olan hic bana kardeslerine benzemiyor.buyuk 2 cocugum beyaz tenli renkli gozlu kivircik sacli.
Kucuk olan esmer goz rengi kahverengi olcak gibi saclari duz simdilik tipi de bi degisik ama o benim evladim.goren babasinin kucuklugune benzetiyor ilk dogdugunda kimse kimseye benzetememisti simdi babasi diyorlar.hos ben hala benzetemiyirum ama olsun o benim minik bebegim.takilma bunlara canim saglikla yanindaya ona sukret.2 evladimda kuveze girdi ne uzuntuler yasadik sen sagsalim kucagina almissin cok sukur hersey yolunda.zamanla degisecek amnesi suan senin bu dusuncelerini hisseder yavrun

Arkadaşımın 3 çocuğu var 1 hariç diğerleri ailenin hiçbir ferdine benzemiyor. Lohulasalik psikolojisiyle takıntı yapıyorsunuz bence.

Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
Bebekler 8-9 aylık olana kadar göz, ten ve saç rengi değişir. Üstelik bebekler 7 kuşak sülaleye benzeyebilir, siz kahverengi gözlü kumral, eşiniz yeşil gözlü kumral olabilirsiniz, bebeğiniz tıpatıp size veya eşinize benzeyecek diye bir durum yok, bir arkadaşımın ilk oğlu kendine, 2. oğlu ne kendisine ne kocasına benzemiyor, çocuk sarışın mavi gözlü.

Babam babası ve kardeşi saçlı olmasına rağmen keldi mesela ve ne annesine ne babasına benzemiyordu, dominant DNA'ya bağlıdır bebeğin kime benzeyeceği, sizin ve eşinizin aile büyüklerine, ninelerinize dedelerinize benzeyebilir.

Tipi hiç bize benzemiyor eşim yesil gözlü kumral ben kahverengi gözlü kumral çocuk esmer göz rengi belirsiz büyük ihtimal köyü kahve saçı köyü kahve siyah gibi hatta. 3 kg gibi doğdu acaba değişir mi
O değişmezse sen değiştirirsin canım,aldıgın mağaza yardımcı olacaktır:KK20:.3 çocuğum var,hiç aklıma bu soru gelmedi,hatta ilk oğlumda zor doğumdan bebeğimin yüzü şişmişti.Aileden patavatsız bir yenge,
aa nede çirkin bir çocuk demişti de:eek:, hiç te darılmayarak gülmüştüm.Çünki elbetteki şaka yaptı başka ne olabilirdi ki, diye düşünmüştüm.Çünki benim kuzum dünyanın en güzel bebeğiydi:KK68:

Benim oğlum doğduğunda sarılık oldu bay esmer bir bebekti şimdi ise oldukça beyaz saçlarında sap sarı saçlar var ara ara ben değişir diyorum benim anne ve baba tarafından tüm büyüklerim ve kuzenlerim renkli gözlü ben ve bir kuzenim hariç hatta diğer kuzenim hepimizin aksine esmer bir çocuk halbuki biz yedi göbek sülale sarisiniz. Ama çocuğu yani oğlumu hiç kendimin değil gibi düşünmedim söz zaten çok takıntılı birisiniz bu sureci böyle geçiriyor olmanız gerçekten çok acı

Şükürler olsun sağlıklı daha doğrusu bize daha bişey demedi kontroller pazartesi. Ama benim değil gibi geliyor
Artik neredeyse tum hastanelerde bebek dogum odasi var. Sen yanda doguruyon ebe camdan ailene gosteriyor giydirip olcerken..
Ya da ten tene temas olmadi mi. Dogunca ?

Bence siz evham yapiyorsunuz.. Vee kimi kadinlarda lohusalik depresyonundan cocugunu benimseyememe , istememe oluyormus.

Çok mu eskide kaldı bebek doğduğunda saglıklı olduğuna şükretmek bana mı öyle geliyor?
Yok bana benzemedi babasına benzedi, ikimize de benzemedi. Eli-ayağı düzgün çocuk 7 kuşak geriden benzemiştir birine... ne önemi var ki?

Su an kendi derdinize düştüğünüz için böyle hissediyorsunuz. Bebeğe emek verdikçe bağlılığınız akıl almaz boyuta gelecek. Endişe etmeyin. İyileşmeye ve bebeği emzirmeye bakın...

:))
Benim kızımda ılk dogdugu an doktorum bana bak annesı kım geldı dıye gosterdı

Ayyy doktor bey bunun benden cıktıgına emınmısınız lutfen aldıgınız yere koyun demiştim

Fırca fırca sacları cok cırkın bı bebektı burus burus mosmor

Sımdı dunyanın en guzel kızı benım yavrum uy annesı yesin onu

Yanı konu sahibesı sacmalamayın lutfen :)))

hatta ilk oğlumda zor doğumdan bebeğimin yüzü şişmişti.Aileden patavatsız bir yenge,
aa nede çirkin bir çocuk demişti de:eek:, hiç te darılmayarak gülmüştüm.Çünki elbetteki şaka yaptı başka ne olabilirdi ki, diye düşünmüştüm.Çünki benim kuzum dünyanın en güzel bebeğiydi:KK68:

Tipki sen gibi demelikmis yenge :D :D

Doktor bana güvenmiyor musun demez mi? Boyu 52 kg 3.375 başkasında olsa normal gelirdi bana suan ufak yaratık gibi geliyor ve ilk defa suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ben ısrar ettim sancim gelmeden 37.haftada doğsun diye ondan mi böyle sanki gözleri de şasi ama kimse bana bişey demiyor zaten kaldiramiyorum zorla emdirmeye calisiyorlar rahmimi kasiyor her hareketi zaten sutte gelmiyor ve suan Evdeki ler normal muhabbet ediyor

Bence sen normal değilsin. İnsan nasıl bebeğine yaratık der? Allah'ın gücüne gider. Otur şükret yavruna sahip olduğun için. Millet prematüre doğuruyor da güzelce bakıyor. Kusura bakma da seninki çok büyük nankörlük. Herkes güzel olacak diye bir şey yok. Zaten Yen'i doğan bebek milyon kere değişir, çoğunun gözü de şaşı olur. Otur bebeğine sarıl, kokusunu içine al ve Allahtan özür dile bu düşüncelerin için. Yazık ya bebek de hissediyordur şimdi.

Bende hasta sandım, Allah korusun tek derdin bu olsun.Allah analı babalı büyütsün:nazar::anne:

:))
Benim kızımda ılk dogdugu an doktorum bana bak annesı kım geldı dıye gosterdı

Ayyy doktor bey bunun benden cıktıgına emınmısınız lutfen aldıgınız yere koyun demiştim

Fırca fırca sacları cok cırkın bı bebektı burus burus mosmor

Sımdı dunyanın en guzel kızı benım yavrum uy annesı yesin onu

Yanı konu sahibesı sacmalamayın lutfen :)))
Benim oğlumda küçükken çok çirkinmiş diyorlar hatta saçları doğduğunda süleyman demirel modeldi. Ama bana hiç öyle gelmiyordu ya aksine o kadar güzel o kadar güzel geliyorduki.

Şimdide 7 yaşında Allah herkesin çocuğunu bağışlasın ama sınıfta en güzel çocuk sanki benimki o ne kas o ne göz maşallah :KK66:))

Ana yüreğimi nedir . Buarada konu sahibi daha dün doğurmuş ne lohusa depresyonu bu arada oda bir surec istemiyor mu?

Birde bebek minik gelmiş benimki 48cm 3000 kg doğdu asıl şoku ben yaşadım çünkü benim boyum uzun bir hayli uzun bekliyordum ancak küçük doğmasına bakma şuanda aramızda 35cm fark kaldı bence kesinlikle değişiyor ama sizin düşünce yapınız çok farklı

Gözleri şaşı değildir sen kurdukca kuruyorsun,iki günlük bebe daha gözünü acamamistir. Bence tutma kendini bir güzel ağla rahatla

Eskiyi getir ,yeniyi götür kampanyaları takip et!! Tövbe yarabbim ya valla kasiniyosunuz kusura bakmayın !!! Arkadaşımın bebeğinde sorun çıktı ,beyni gelişmemiş çocuk ağladıkça kadının gozlerinden 3-5 damla yaş düşüyor ,bu yazıyı yazan kadının seyinden çıkmamış o çocuk bence !!!

Saçma olmus konu. Hayırlı olsun allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğine. Derdin bumu çocuk sağlıklı doğmuş bi sukret. Bende hasta filan sandim allah korusun. Benim oğlum da doğduğunda esmerdi zamanla beyazladı şuan sarışın biraz beyazlıyolar zamanla

Benim oğlumda küçükken çok çirkinmiş diyorlar hatta saçları doğduğunda süleyman demirel modeldi. Ama bana hiç öyle gelmiyordu ya aksine o kadar güzel o kadar güzel geliyorduki.

Şimdide 7 yaşında Allah herkesin çocuğunu bağışlasın ama sınıfta en güzel çocuk sanki benimki o ne kas o ne göz maşallah :KK66:))

Ana yüreğimi nedir . Buarada konu sahibi daha dün doğurmuş ne lohusa depresyonu bu arada oda bir surec istemiyor mu?

Birde bebek minik gelmiş benimki 48cm 3000 kg doğdu asıl şoku ben yaşadım çünkü benim boyum uzun bir hayli uzun bekliyordum ancak küçük doğmasına bakma şuanda aramızda 35cm fark kaldı bence kesinlikle değişiyor ama sizin düşünce yapınız çok farklı

Masallah kuzuya :)

Bendede oyle aynen esim yesil gozlu sarisin bende kumral ama oglumuz cok hafif esmer dogdu. Gorunus kismina hic takilmadim saglikli olsun salih evlat olsun gerisi muhim degil ama bazen hastanede karismis olmasinmi diye dusunmek te gecmiyor degil

Back
X