Oğlum doktor oldu:))

Ne güzel, bir anne için en gurur verici duygulardan birini yaşamışsınız
Vatanına milletine hizmet etmek istiyor ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz, darısı biz annelerin de başına inşallah, evliliğinide görmek kısmet olsun desibelcim, tekrar tebrikler

sibelcim yetiştirdiğin evlat için seni tebrik ediyorum öncelikle alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sonrada sevgiyi ve emeği almayı bilen bunu en iyi şekilde kullanan Dr Anıl Bey i alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
evlatlarından hep böyle güzellikler görür inş tüüüm anneler a.s
.

hayırlı olsun ablacım çok gurur verici gerçekten.allah nazarlardan korusun .hastalarına şifa olsun.
yolu açık olsun ..

tebrikler ...rabbim hep mutlu kılsın sizi Dr Anıl beyide esirgesin....yar ve yardımcısı olsun inşallah...........

desibel canım hayırlı olsun
çok gurur verici bişey
allah mutluluğunuzu daim etsin
vatana millete hayırlı olsun

gözün aydın sibel abla ne mutlu sana
okutup bir meslek sahibi etmişsin oğluşunu
darısı bizim çocuklarımızın başına
taktir ettim şimdi oğlumu azmiyel okuyup dr olmasına
başarılar dilerim a.s.

tüylerım dıken dıken olduu :)

hayırlı ugurlu olsun gercekten ...

ya sen ne kadar fesatsın ya delikafaduldenşuna bak tabi sen kaçırdın yakaydirigubbakcemile3zemuszemus

ablacım hayırlı uğurlu olsun ,gözün aydın kimbilir ne kadar mutlusundur en kötü günü böyle olsun ablacım öpüyorum seni

not:sen bu bizim gurbaaya bakma aklımızın ucundan bile geçmezzyerimseniben

tebrikler canım.dilerim bu gibi mutlu ve gururlu zamanlarınız hayatınız boyunca artarak devam eder.mutluluk,sağlık ve huzur dileklerimle sevgiler.
Dr.Anıl Bey ve Sevgili Anneciğine Sevgilerimle...

ayyy çok sevindim sizin adınıza 4 yaşında bir kızım var sene sonu gösterisi oluyor nasıl gurur duyuyorum benim kızım diye =)kaldı ki üniv.bitiripte meslek sahibi olduğu günlerini görsem neler hissederim .duygularınızı tahmin edebiliyorum şu an çok iyi çok zor bir meslek hayatı boyunca pişmanlıklar yaşamasın inşallah.rabbim bizlerin evladınada böyle gururlu günlerini görmeyi nasip etsin.maşallah sizin gibi bir anneye ve babaya evladınız yüzünüzü hep güldürsün=)

inşallah bizlerde üniv.ye gittiklerini ve bitirdiklerini görürüz ve mesleklerini ellerine aldıklarını turkbayragi

slm ablacim hemserimin dotor olmasi beni cok dugulandirdi yabanci ulkede yasayan biri olarak tebrik ederim kardesimi insallah darisi bizim evlatlarimiza saygilarimlahihoyyyt

hayırlıı olsunnnnn umarımm vicdanlı bi doktor olur..ülkemizin saglık sektörü malum!...muayene olmaya gidersin suratına bakmadan ,konuşturtmadan eline receteyi verip yolluyolarrr..allahh kimseyi hastaneye muhtaç düşürmesin,düşersende oraya, vicdanlıı doktorlarla karşılaştırsıınn..bu doktor konusunda çok dertliyim kusura bakmayın söyleyim dedim,tabi her doktor bir olmuyor onuda demek lasım:)

Meslek hayatında başarılar dilerim.Darısı benim oğlumun başına haftaya öss ye girecek

ben nie böle sulugöz oldum ya:a015:bu ara annelik hormonlarım ağır basıyo sanırım,böle şeylere gözlerim doluyo:roflol:
desibel hanım sizin adınıza çok duygulandım,allah utandırmasın,mesleğinde çok başarılı olsun evladınız.
çok ama çok tebrik ederim canımm:1hug:

Ne kadar gurur verici,ne güzel birşeydir aile için evladının başarısını görmek..
Kutluyorum sizi ve oğlunuzu.
Mesleğinde başarılı,alanında uzman iyi bir doktor olur oğlunuz inşallah.

tebrik ediyorum oğlunuzu ve ailesi olarak sizleri.............
daha da yolu açık olsun
burdan prof .dr dediğiniz günleri de duyarız inş.....
darısı başımıza

Vatana ,millete hayırlı olsun inşallah.Ne kadar kutsal bir meslek.Yolu açık olsun.Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…