Siz yalvarın dönsün sonra da atını koştursun. Valla yıpranmak falan değil bir iş yeni hayat güçlü bir duruş. Ne hali varsa görsün o da. Siz ne kadar dik durursanız o, o kadar ezik olacak bunu aklınızdan çıkarmayın. Bu adama taviz vermemelisiniz.O şimdi benim ezildigimi görmek istiyor tamam döneyim dememi evladımız için dönelim dememi
Bu özel avukat mi yoksa devletin verdiği avukat mı ? Doğru bile olsa başka bir avukata daha sorun derimEger hiç ödemezse yatar dedi avukat bilmiyorum
Özel avukat kiz bu sene avukat olmuş davayi cok istiyor babasi da annesini terketmiş başka kadın içinBu özel avukat mi yoksa devletin verdiği avukat mı ? Doğru bile olsa başka bir avukata daha sorun derim
Part time olsa gireyim işe dedim babam çok üzüldü cevap vermediSiz yalvarın dönsün sonra da atını koştursun. Valla yıpranmak falan değil bir iş yeni hayat güçlü bir duruş. Ne hali varsa görsün o da. Siz ne kadar dik durursanız o, o kadar ezik olacak bunu aklınızdan çıkarmayın. Bu adama taviz vermemelisiniz.
Tamam benden sana naçizane bir öneri olsun. Hangi avukatı tutarsan tür de ki " tedbir nafakasi hakkında bilgi almak istiyorum ". Bu dava sürecinde devam eden nafaka türüdür. Hem çocuğun için açabilirsin hemde kendin için . O konu da iyi bilgi al. Mahkeme biterken tedbir nafaka da biter. O zaman asıl nafakayı alırsın hakim onaylarsa .Özel avukat kiz bu sene avukat olmuş davayi cok istiyor babasi da annesini terketmiş başka kadın için
Kız komşumuzun kızı
Bir avukat daha bulduk bakalim o ne diyecek
Babam hele bir dur kızım celb ve dosya gelsin bizde yazdıklarına göre hareket edelim diyor
Sakin olmakta fayda var dedi
Tamam bugün hic iyi degildim gidemedim avukata ama toparlanıp once adli yardima sonrada iki avukat. Var ikisinede gidecemTamam benden sana naçizane bir öneri olsun. Hangi avukatı tutarsan tür de ki " tedbir nafakasi hakkında bilgi almak istiyorum ". Bu dava sürecinde devam eden nafaka türüdür. Hem çocuğun için açabilirsin hemde kendin için . O konu da iyi bilgi al. Mahkeme biterken tedbir nafaka da biter. O zaman asıl nafakayı alırsın hakim onaylarsa .
Babanı ikna etmek için toparlanman lazım, yarından tezi yok hemen kendini iyileştirmeye bakıyorsun gülüm, sızlanıp diz dövmeyle hiçbirşey elde edemezsin çünkü, seni çok mu ezdiler, çok mu üzdüler, çok mu çektin? En iyi intikam kendini toparlayıp güçlü olmaktır, ne kadar güçlü olursan o kadar iyi hissedersin, maalesef bizlerde boşanma kazanılacak bir savaş gibi görülür, kadın ne kadar perişan, ne kadar yıkılmış olursa o kadar zevk alınır, acayip bir psikoloji bu, isterler ki gözlerinin altı çöksün, ağla, üzül, iğne ipliğe dön, ne kadar çaresizsen o kadar mutlu olurlar, kötülemeler başlar, zaten seni mutlu etmiyordu, evi temiz değildi, çocuğa bakamıyordu, güzel değildi, cana yakın değildi, sanki boşanılmıyor da düşman cephesine karşı zafer kazanılıyor, emek, hak, hukuk kimsenin umuru olmaz, yakın çevremde çok gördüm benzer boşanma vakalarını, dönen fırfırları, kadınların üzüntülü hallerinden zevk alınmasını gördükçe ya bu insan aynı yastığa baş konulmuş kişi mi dedirttiler resmen, o kadar çirkin olaylar yaşanıyor boşanırken.Babam bir izib verse abla
Kolestrol tansiyon çıktı
Ağır depresyon geçiyormuşum
Babam sen hastayken kiyamam diyor çok ezmişler seni üzmüşler diyor iyileş diyor ben aç dururum ama sana da ogluna bakarim ama sen dik dur diyor
Canım Allah yardımcın olsun . Benim bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalıştım umarım işine yarar. Nafaka almasan bile istemesen bile çocuğun için büyük ihtimal sana verilir . Kendini parçalama güçlü ol. İyi geceler canımTamam bugün hic iyi degildim gidemedim avukata ama toparlanıp once adli yardima sonrada iki avukat. Var ikisinede gidecem
Bulunduğunuz ilin barosuna gidip durumunuzu anlatın.. Üniversiteye yeni başladığım zamanlar bir konuda sorun yaşamıştım ve adli yardımdan yaralanmıştım.. Biraz bankalar, resmi kurumlar vb dolaşmıştım ama avukat tahsis edilmişti.. Bir araştırın isterseniz..Kararliyim abla da para denen o meret yok 6000 tl istiyor avukatlar babam cok borç içinde 2 cocuk okutup ev kredisi ödüyor
Eşim açmış davayi ama çekişmeli dava cocuk bende kalacak diye istiyor
Tek amaç beni ezmek aglatmak döndüm dememi sağlamak
Gittim baroya canım avukat verecekler ama dava sonucunda para yine istiyorlar mesele para değil de eşimin tutarsızlığı daha dune kadar da bosanmam diyordu acelemix yok böyle duralım diyordu benim ve ailemin korkusu ben bosanmayacam derse dava düşerse diyeBulunduğunuz ilin barosuna gidip durumunuzu anlatın.. Üniversiteye yeni başladığım zamanlar bir konuda sorun yaşamıştım ve adli yardımdan yaralanmıştım.. Biraz bankalar, resmi kurumlar vb dolaşmıştım ama avukat tahsis edilmişti.. Bir araştırın isterseniz..
Amin Rabbim razi olsunCanım Allah yardımcın olsun . Benim bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalıştım umarım işine yarar. Nafaka almasan bile istemesen bile çocuğun için büyük ihtimal sana verilir . Kendini parçalama güçlü ol. İyi geceler canım
Haklsın abla babamla annemin dedigi sen toparlan bir ani kararlar verme amacı seni dolduruşa getirip yanlış yaptırmak da olabilir belki tamamen oynuyor seninle kızım diyorlar eşim kardeşime geçen ay bosanma davası açmam siz açarsanız da kabul etmem demişBabanı ikna etmek için toparlanman lazım, yarından tezi yok hemen kendini iyileştirmeye bakıyorsun gülüm, sızlanıp diz dövmeyle hiçbirşey elde edemezsin çünkü, seni çok mu ezdiler, çok mu üzdüler, çok mu çektin? En iyi intikam kendini toparlayıp güçlü olmaktır, ne kadar güçlü olursan o kadar iyi hissedersin, maalesef bizlerde boşanma kazanılacak bir savaş gibi görülür, kadın ne kadar perişan, ne kadar yıkılmış olursa o kadar zevk alınır, acayip bir psikoloji bu, isterler ki gözlerinin altı çöksün, ağla, üzül, iğne ipliğe dön, ne kadar çaresizsen o kadar mutlu olurlar, kötülemeler başlar, zaten seni mutlu etmiyordu, evi temiz değildi, çocuğa bakamıyordu, güzel değildi, cana yakın değildi, sanki boşanılmıyor da düşman cephesine karşı zafer kazanılıyor, emek, hak, hukuk kimsenin umuru olmaz, yakın çevremde çok gördüm benzer boşanma vakalarını, dönen fırfırları, kadınların üzüntülü hallerinden zevk alınmasını gördükçe ya bu insan aynı yastığa baş konulmuş kişi mi dedirttiler resmen, o kadar çirkin olaylar yaşanıyor boşanırken.
Tek ilacı dik durmak.
Avukatim da oyle dedi bakalımNafaka ödemeyen (belli hir sure sonra dava edilirse )hapse giriyor diye biliyorum uzaktan tanıdık odememisti girdi. .. cikmak için eşek gibi parayı toptan ödedi öyle çıktı hapisten .
Ablacım, sen içini ferah tut, kafanı toparla, sakince kararlar al, madem boşanmaya niyetlisin, aslında herşey senin lehine, bu adam seni terk etti farkındasın değil mi? Terk etmek, seni evinizi boşaltmaya ve terk etmeye zorlaması kanunen evlilik birliği için kusur sayılıyor, evi boşaltsın, anahtarı yollasın, boşanacağım, çocuğun sesini ve görüntüsünü yollama, ne haliniz varsa görün yazan yazıları hala duruyordur umarım, bunlar delil gülüm.Haklsın abla babamla annemin dedigi sen toparlan bir ani kararlar verme amacı seni dolduruşa getirip yanlış yaptırmak da olabilir belki tamamen oynuyor seninle kızım diyorlar eşim kardeşime geçen ay bosanma davası açmam siz açarsanız da kabul etmem demiş
Şimdide açtım diyor ama avukat baktı öyle bir dava açmamış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?