- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
adam birleşelim diye uğraşmıyor ki.. o bence şimdien özgürlüğün derdinde
bide evlenirse çocuğu babaanneye bırakırmış haspamm!!!
konu sahibi arkadaşım keşke baştan babasıyla görüşmesine engel olmasaydınız
şuanda babayı çok çok özlediği için yapıyor böyle
5 yaşında çocuk anne çocuğu daha
Cocugu hic aramadi 2 2.5 ay sonradan istemeye başladıÇok çok büyük hata .Oğluna bu kötülüğü nasıl yaptın.Siz aranızda ne yaşarsanız yaşayın o onun babası.Onu nasıl babasından mahrum bırakırsın.Yaptığınız bencillik..Anneyle babayı eşit sever çocuklar.Onun gözünde sen neysen babası da o..Çocuk anne yanında büyümeli ama babayla da iletişim kurarak..
Sahte olmamı gerektirecek bir konum yok ki ortadaaçıkçası okurken sinirlendim.
ne olur bu kadar saf olmayın.
ya da bizi saf yerine koymayın.
çocuğu sizden alıp tereyağından kıl çeker gibi halledecek boşanma işini...
iyi adam rolleriyle..
siz de burada gerçekten safiyane mi yazıyorsunuz yoksa vicdanlı anne görünümüyle
babası oğlunuzu alırsa bunu makul göstermeye çalışmak mı?
ben emin olamadım kusura bakmayın.
sizi tanımayız etmeyiz..
size söyleyebileceğim; zayıf olmayın, güçsüz olmayın. kendinize de çocuğunuza bakarsınız. aile bakanlığına başvurun gerekirse, kaymakamlıklar vs her türlü imkanı zorlayın iş bulun çalışın. maksat helalinden para kazanmaksa iş beğenme lüksü olmaz. kolay olur mu? olmaz tabi..
ama çocuğu babaannesine verip kendi hayatına bakmak değil çözüm.
daha boşanmamışsınız, neden hemen ikinci evliliğin planını yapasınız ki?
illa evlenmek zorunda mısınız?
Eşiniz aramasa da babanızın telefonundan onu arayıp oğlunuzla görüştürebilirdiniz.Sahte olmamı gerektirecek bir konum yok ki ortada
Hiçbirinizi tanımam
Eşim hic aramadı 2 2.5 ay çocuğunu ama sonradan ne oldu bilmiyorum
Cocuk gitmem diye ağladı ilk başlarda ondan gönderemedik
Ama çocuk 1 haftadır çok ağlamaya başlayınca vicdanen rahatsız oldum gönderdim
Eşim de bir temelli kalsin demiş bide arada alayim demiş net degil yani tutumu
Ulaşamadık ki engelledi hepimizi başlardaEşiniz aramasa da babanızın telefonundan onu arayıp oğlunuzla görüştürebilirdiniz.
Eşler birbirinden boşansa da çocuklar ebeveynlerinin ikisi ile de görüşmeli.
Sizi anlıyorum eşinizi görmek, aramak istemediniz ama çoçuğunuz için doğru olan buydu.
7 yaşlarındayken annem tedavi için evden 1,5 ay uzakta kalmıştı o sürede annemi hiç görmedim. Bir gün okuldan eve geldim 'annen geldi' dedi anneannem.
Bırakın koşup anneme sarılmayı, ağlaya ağlaya sokağa kaçmıştım. Özlemim öyle yoğundu.
Oğlunuz da muhtemelen aynı duyguları babasına karşı hissetti.
Velayeti alan çoçuğu kime baktırıyor? Diye takip eden bir mekanizma yok ülkemizde.Velayeti alan kişi kendi bakmak zorunda.. çocuğun velayetini alıp babaannesine veremez çocuğu...
Allah kocanı bildiği gibi yapsın.. çocuklar yalan söylemez demekki biriyle görüşürmüş.. çocuğunu düşünen bir baba onun böyle gözünü boyamazdı..
Rabbim yar ve yardımcın olsun.. anne sevgisini hiç bir oyuncak ile kapatamazlar..
Anlıyorum o zaman yapacak bir şey yok olan olmuş en azından bundan sonrası için aklı selim davranılsınUlaşamadık ki engelledi hepimizi başlarda
Konu sahibi şikayet edebilir bence.. çocuğa sorsalar ortaya çıkar..Velayeti alan çoçuğu kime baktırıyor? Diye takip eden bir mekanizma yok ülkemizde.
Baba kime isterse baktırır , ailemle aynı evde yaşıyorum der, kim hesap soracak?
Boşanan çoğu babanın çocuğuna ya babaanne ya da hala bakıyor ne yazık ki teoride doğru olan pratikte uygulanmıyor.
Oğlum 75 gün görmedi babasını cok aglar olmuştu baba diyeCocugu hic aramadi 2 2.5 ay sonradan istemeye başladı
Onceki konularimda yazmıştımOğlum 75 gün görmedi babasını cok aglar olmuştu baba diye
Eşim 5 6 kez istedi ama ben vermemiştim
konuda bu şekilde yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?