Benim oğlumda ilk 10 aylıkken boğazenfeksiyonundan ateşli havale geçirdi.Annem yanımdaydı hemen hastaneye kaldırdık.tabii o ara annemin araba kullandıgını fln herşeyi unutup 112 yi aramıştım ama adresi fln bile veremedim.
Resmen bilincimi kaybettm.Dışarı çıkardık yoldan geçen biri hastaneye bırakmıştı..
Daha sonrada 1.5 yaşında rota virüsünden havale geçirdi.fakat bu sefer tedbirimi aldım diye düşünüyodum çünkü gece doktora götürmüştüm.Sabahın erken saatindede götürdüm tahlil vermek için ama saolsun doktorlar tahlile ragmen hiç bişey anlamayıp ewe gönderdiler ve gelir gelmez havale geçirdi..
Hala aklıma geldikçe gözlerim dolar hatta bazen ağlarım..Şuan 2.5. yaşında ve maşaallah cin gibi çok zeki konuşkan bi çocuk..
Kendini suçlama cnm olacak şeylerin önüne geçemiyosun yani.
İlkinde bende çok suçluyordum kendimi ama ikincisinde hastanede sabahladıgım halde yine havale geçirdi..
İlk günler keyifsiz olur sendeler ayakta durmakta güçlük çeker düşer..Ama bikaç gün geçince toparlar kendini üzülme...
Evet çok keyifsiz ve iştahsız...Peki sizden doktor eeg çektirmenizi istedimi?Bize çektirseniz iyi olur dedi.Ama ben çektirmek istemiyorum biraz araştırdımda internetten çok zahmetli bir işlem.Bir gece uyutmuyormuşuz aynı gün uykudayken çekiliyormuş yarım saat falan sürüyormuş.Uyutmadan nasıl dururki çocuk tüm gece...
Evet çok keyifsiz ve iştahsız...Peki sizden doktor eeg çektirmenizi istedimi?Bize çektirseniz iyi olur dedi.Ama ben çektirmek istemiyorum biraz araştırdımda internetten çok zahmetli bir işlem.Bir gece uyutmuyormuşuz aynı gün uykudayken çekiliyormuş yarım saat falan sürüyormuş.Uyutmadan nasıl dururki çocuk tüm gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?