Su vermeye çalışmıyorum zaten içmiyorda..Şeftali suyu ishale iyi gelir diye şeftali suyu veriyorum yada yediriyorum.Karpuz yiyor kendi canı istiyor..
Bende ilaç almasını istemiyorum zaten alışık olduğu için aynı saatte uyumaya akşam erken yatıp sabahta erken kalkarsa öğlen 13.30 da muhtemelen hemen uyuyacaktır inşallah...
canım pirinç suyu da dene nolursun, ishale birebir..!!
tamam akşama mutlaka denerim eve gidince.Pirinci haşlayıp suyunumu içireceğim yoksa suda bekletip süzüp onumu içireceğim tam anlayamadım..Annem pirinç çorbası falan yapmış az tuzlu az yağlı ama çok az yemiş
hangi marka acaba?Braun iyi diye duydum..
Aslında ateş çok faydalı birşey, vücudun kendi kendine antibakteriyel madde üretmesini sağlıyor. Yani vücut hastalıkla savaşmaya başlamış oluyor. Ama ateş uzun sürerse, evde düşürülemezse, o zaman vücut o hastalıkla tek başına savaşamıyor demek oluyor ve doktora götürülmesi gerekiyor.
Az önce ablamla da konuşurken sordum, "her havele tehlikeli değildir, ateş 42 derecenin üstüne çıktıysa hasarlı havale olma ihtimali vardır" dedi. Bir de hep bana "ateşliyken duş aldırma, küvete sokma" der aslında, ıslak bezle silmek gerekli hafif hafif.
Kompleks nöbet nedir??
Ayrıca bebeğine yada küçük çocuğuna eeg çektiren varmı?Nasıl yapıyorlar?Allahım inşallah doktor istemez.Bugünkü randevuyu iptal ettik yarın sabahtan götüreceğiz...
Öncelikle çok geçmiş olsun.
2 çocuğumun ikiside havale geçirmiş bir anneyim.
Öncelikle bilmelisinizki bu havale olayı biraz ırsidir. Araştırın göreceksiniz ki ailenizde mutlaka havale olayı çıkacaktır.
Sonra ateşli havalelerde asla ve asla eeg çektirilmesi konusundaki önerilere kulaklarınızı tıkayın.
Bunlar para tuzağından başka bir şey değil. Ben Türkiye'nin en ünlü çocuk nöroloğuna götürdüm. 5 kereye kadar ateşli havaleleri oldukça normal karşılıyorlar. Önemli olan ateşsiz ve uzun süren havaleler.
Çocuğunuzu hırpalamayın. Hiç bir şey olmaz. Benim kızım sınıf birincisi oldu. Zımba gibi maşallah.
ipek ya ablana şunu da sorar mısın ben öyle küvete falan sokmuyorum da sürekli suya sokup çıkarmak yerine ılık duş altında yarım saat falan bekletiyorum heryerine tutuyorum suyu başı dahil ancak öyle geçiyor çünkü ateşlenince ilaç bez sirke falan fayda etmiyor hemen yine çıkıyor bekleyince düşüyor doktor dedi acaba yanlış mı ??kızım domuz giribi olduğunda 40 derece ateşi 3 gün düşürmedi doktor iğne falan yapmadı sadece sürekli kontrol ve normal ateş düşürücü verdik 3 gün sonunda düştü ani düşürmek iyi değil dedi çok şükür atlattı ama kızım 7 yaşındaydı tabi bu kadar küçük değil bir de soğuk havale geçirdi ki en beteri anlamıyorsun da ateş mateş olmadığından gece uykuda olsa bittin yani ruhun duymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?